Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

Gość gość
Bo ja pracowałem w innym miejscie ,ale wydaje mi sie ze to wszystko to jedna wielka sciema. Az tak zle u Ciebie bylo?

Gość gość
No ja ogólnie wszystkim odradzam pracy tam jedyne co dobre to atmosfera ktorą tworzą osoby które tam pracują a nie zarzą ktory siedzi i nic nie robi ....

Gość Były trener
Tobie szef też opowiadał jak się woził jaguarem zaraz po tym jak został managerem ?

Gość gość
Tak ja też odradzam stanowczo pracę w tej para firmie... Gdy Ty pracujesz szef gra na xboxie a pod koniec dnia mówi że ma dzwonek.

Gość gość
Ja tam nie bede rozkminiac co oni mają/mieli ani co robią bo mam to w dup**. Nic nie zarobisz , tylko sie natyrasz...

Gość gość2
Tak! Jeśli chcesz zostać pier...olonym nosorożcem który tyra w dzień i w nocy w deszcz i mróz i ma tyle forsy że wystarczy ledwo na fajki to polecam Ci tą firmę. W innym przypadku daruj sobie.

Gość gość
Nie wiem ja tam pracowałem niedługo i jakis czas temu ,ale pewnie od tego czasu bylo tylko gorzej...

Gość gość2
Gdy ja się zwolniłem szef powiedział sekretarce że sam musiał mnie zwolnić... było mu chyba głupio że lache kłade na tą "pracę" To wszystko to jakaś porażka.

Gość gość Białystok
To jakaś porażka ten cały ds. Kłamstwo na kłamstwie, z resztą widać po liczbie trenerów którzy odchodzą prędzej czy później zrobieni w ch\/ja.

Gość gość
Prawda jest taka że zależy kto to jest Twoim szefem i jak traktuje ludzi, każdy menager zanim otworzył biuro sam pracował w terenie i musiał dużo pracować, Osoby które normalnie pracują są zadowolone z zarobków i wiedzą że awans jest możliwy ale to nie oznacza że przyjdzie sam. Denerwuje mnie to że wypowiadają się tu przeważnie osoby które nic nie osiągnęły i tak na prawdę nic nie wiedzą. D.S. jak na polskie realia daje normalne zarobki ale fakt czasami trzeba pracować długo i jest to męczące. TAKA jest prawda że handlowiec wykonuje czarną robotę ale on o tym wie i za to ma płacone. Znam osoby w firmie które ciężko pracowały i nie było łatwo ale osiągały awans i o to głównie chodzi. Niestety ludzie którzy zaczynają zarabiąć duże pieniądze głupieją i dlatego nie liczą się z pracownikami. Wymagają a nic nie dają od siebie i myślą że są najmądrzejsi i szybko kończą. PRACA w DSIE wspominam miło i jest super atmosfera super ludzie i świetne doświadczenie ;)

Gość Tobonga
Jakim prymitywem trzeba być, aby zajmować się takimi rzeczami? Przecież tego tworu nie można nawet nazwać firmą, to po prostu kaprys dwójki akwizytorów marzących o czymś więcej, a będących w rynsztoku.

Gość gość
Zmienili nazwe tego czegos ,ale caly syf i tak pozostał....

Gość donek
takie mnie słuchy doszły, że centrala w Warszawie chyli się ku upadkowi i teraz trwa walka o wpływy i spłatę długów na szczycie.....

Gość gość
Wcale sie nie dziwie , kiedys musialo do tego dojść ;)

Gość gość
slyszalem ze oglaszają sie pod nową nazwą east service ...

Gość gość
Wiadomo cos co stało sie z tą "firmą" ?

Gość gość
Mam nadzieje ze padli. Chociaż takie mendy sa cwane i maja szczęście. Chociaż jedna wiesniara od nich czarna wdowa z lodzi miała poważne problemy ha ha.

Gość gość
to wontek z 2011 !!!

Gość gość
Wontek z 2011 ale ciągnie sie nadal ;)

Gość gość
Ma ktos jakies informacje?

Gość gość
p********i oszusci hahahahaha żalosne

Gość gość
Progress Marketing, Będzin ul. Modrzejowska. Oddział otwarty przez pracownicę z Rybnika, teraz firma zajmuje się sprzedażą usług multimedialnych UPC. Szefowa zatrudnia tylko ludzi młodych, najlepiej bez doświadczenia, świetnie manipuluje swoją kadrą, jestem pod ogromnym wrażeniem oddania młodych ludzi tej firmie za tak marne wynagrodzenie...

Gość gość
Firma "Never say never" w Rybniku przy ulicy Jankowickiej. Szef pan gruby A. Akwizycja UPC.

Gość gość
ja tej firmy nie znam, ale tez zdarzyło mi się naciąć nie raz na jakieś podejrzane firmy. Na takie sprawy najbardziej narażone są młode osoby z małym doświadczeniem zawodowym, które słabo też znają prawo i polskie realia...

Gość gość
Na tym blogu o rynku pracy http://slask-praca.pl/falszywe-ogloszenia-uwazaj/ ktoś zwraca uwagę na fałszywe ogłoszenia. Prawda jest taka, ze powinniśmy zachowywać szczególną czujność , jeśli udostępniamy komukolwiek nasze dane personalne… oferty kuszące wysokimi zarobkami w zamian za minimalne zaangażowanie też są podejrzane.