Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yastarrr

Co za chłopak....

Polecane posty

Gość Yastarrr

Poznałam faceta. Strasznie spokojny koleś. Mało co się odzywał, ale jak już zabierał głos, to zawsze na temat. Wydawał mi się ciekawy - mól książkowy, nałogowy fan muzyki, nie zadawał się z resztą tych pijaków z roku. Jego skrytość uznałam za zaletę. Nigdy nie lubiłam paplających bez ustanku facetów. On natomiast wydawał mi się inny. Ułożony, kulturalny, lekko oderwany od rzeczywistości. Do tego wydawał się mną zainteresowany. Chciał nr telefonu, przysiadał się....oczywiście mogę pewne zachowania nadinterpretować, ale za każdym razem kiedy patrzył w moim kierunku czułam się dziwnie onieśmielona. Tak się złożyło, że po pewnym czasie też się nim zainteresowałam. Niestety, ostatnio odwiedziłam jego profil na fejsbuku i do dziś jestem lekko zażenowana tym, co tam przeczytałam. Jakieś wyzwiska, obraźliwe teksty, wulgarne słownictwo na temat seksu, dziecinne próby popisania się przed kolegami. Opuściłam to miejsce w milczeniu. Znów się rozczarowałam :(

Gość gdjjjj
moze tylko tak gra przed chłopakami zeby nie wyjsc na tzw"ci.pe"?

Gość Yastarrr
Ale on musi być zakompleksiony! Jak jest z nami to taki biedaczek, trzęsie się i jąka co chwila, pomyślałbyś : męska ciota, a tu przed kolegami niegrzeczny, cyniczny typek.

zgadzam sie z gdjjjj... Wiesz "wśród wron zaczynasz krakać tak jak i one" może nie chce byc odrzucony przez kolegów i dlatego zachowuje sie jak oni.

Gość Yastarrr
Napisal cos w tym sylu, ze wszystkie kobiety to worki na sperme, ze prawdziwe kobiety wyginely z homo spaiens i wyzywal kolezxanke, ze jej chlopak wyglada jak słon, a ona slonica i to wszystko na oficjalnym .... :(

Gość Yastarrr
Wkurzył mnie tym. O ile ujął mnie swoją nieśmiałością i ogromną wiedzą na różne tematy, to jego odzywki na fejsie totalnie mnie rozdrażniły. Chciałam go olać, unikam jak mogę, ale gapi się non stop i powoli mam dość :(

Gość Yastarrr
Ten wyżej to podszyw, choć chyba aż tak daleko poziom tych "rozmów" nie odbiegał od tego, co powyżej.

Gość Yastarrr
Oczywiście nic mu nie mówiłam. Staram się go zlewać jak tylko mogę. Jak na mój gust jest psychiczny i żałuję, że tak mi się spodobał :(

Gość Yastarrr
Napiszcie mi co mam zrobić w tej sytuacji? Dla mnie gość zawsze był w porządku, kłaniał się, uśmiechał się itp. , ale i tak czuję do niego dziwną odrazę...

Gość Yastarrr
Teksty typu jebie ci serem z napletka, pierdol się chuju jebany, twój mały nie sięga itp.

Moim zdaniem (jestem facetem) człowiek, który jest w porządku tylko wobec swojego obiektu westchnień nie jest tak naprawdę w porządku w ogóle. O klasie człowieka świadczy ogólne zachowanie, a nie tylko w stosunku do jednej konkretnej osoby. Powinnaś dać sobie spokój.