Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY WAM TEZ BRAKUJE DO 10 TEGO

CZY WAM TEZ BRAKUJE DO 10TEGO???

Polecane posty

asiaaaaaaaaaa86 -> no tak ale- skoro jej po opłatach ( co moze przedstawic w sadzie) zostaje 500zl ... to co on przedstawia ze mniej niz 500zl ma ? i sad wierzy w to ze moze za to zyc ?

Gość gy4y4hy4
nie znam cie i zasugerowalam sie osoba krzyczaca zes k... bogata ja nie obrazam ludzi i pisze pod jednym nickiem:) popros moderatora i na pewno powie co ze mowie prawde:)

Gość CZY WAM TEZ BRAKUJE DO 10 TEGO
ja od nikogo nie oczekuje ze mi da na gotowe po stowce na konto , po co to napisalas zeby upokozyc?

Gość biedaczka na maksa
Ja mam wypłate 26 dnia kazdego mca, na dzien dzisiejszy (16 dni do wypłaty) zaostało mi dokladnie 100zł. Dodam ze mieszkam sama, place 750zl za mieszkanie a zarabiam 1200zl :(

Gość naga prawda z drzerwa
problem o ktorym piszesz autorko to masakra - ja znam to od drugiej strony także, odstrony dziecka... 1200 zł miesięcznie na mnie, moją siostrę i mamę - czynsz i rachunki to był prawie 1000 zł ;/ Do tej pory nie wiem, jak moja mama to robiła, że zawsze było co zjeść, w co sie ubrać itd, chociaż to bło kilka ładnych lat temu - ale i tak były to grosze. Teraz zarabiam 1600 - mieszkam chwilowo u Babci, bo nie stać mnie na wynajęcie samodzielnego mieszkania, choćby kawalerki - w Krakowie to wydatek przynajmniej 100 zł, a gdzie zapłacić za studia, i cała reszta? Dlatego to, o czym piszesz - choć z jednej strony mi bliskie, to jednak bardzo Cie podziwiam. Może zwróc się np. do MOPSU? Gdzie pracujesz w ogóle? Jakie masz wykształćenie? Może rozglądnij się za pracą?

Gość naga prawda z drzerwa
przynajmniej 1000 zł miało być *