Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danana

POMOCY!!!!! buffalo airstation

Polecane posty

pewnie nie doczekam sie tu odpowiedzi ale jednak sporobuje. mam straszny problem, sprzet mi nie dziala. nic po prostu, nie swieci sie, resteuje tez na nic. jedynie ladowarka swieci sie czerwona lampka (zawsze jest zielona) co robic???????

cholera nikt nie wie?! czy tu nie mozna sie juz zwrocic z normalnym problemem na poziomie????????

Gość ja pierdziu chłopie
a może nikt nie ma takiego sprzętu jak ty masz? może spróbuj na specjalistycznym forum a nie na kafeterii.

Gość ja pierdziu chłopie
a wujek google? zadaj pytanie to wyskoczy ci ochnaśdziesiat stron poświęconych temu tematowi, weź głęboki wdech, posprawdzaj też wszystkie przewody, odłącz wszystko, podłącz jeszcze raz, na pewno da się wszystko logicznie wytłumaczyć

Gość ja pierdziu chłopie
może podaj dokładny model sprzętu bo samo buffalo airstation mówi mi tyle co np. acer

no zrobilam to wszytsko. odlaczylam, podlaczylam, resetowalam, wciskala, wlaczalam, wylaczalam i nic. a google tez nic nie wie na ten temat. by to cholera szlag trafil zaraz mnie cos wezmie. nie wiem czy to nie ma zwiazku z tym ze 4h temu wywalilo korki. moglo sie to przeplaic?? ale to w takim razie czemu ta lampka w ladowarce sie swieci.:( :( :( ja juz nie wiem co robic

buffalo air station - high power taka jest nazwa sprzetu

Gość ja pierdziu dziewczyno
(błąd w określeniu płci) podaj dokładny model sprzętu. Spróbuję pomóc.

ok, zaraz obejrzę to cudo

a jest tam gdzieś numer np. G54 lub coś podobnego?

bardzo podobny/ w sumie rozni sie tylko kolorami mojego nie moge znalesc w google

to raczej nie przez korki, czy kiedy podłączyłaś go z powrotem to poczekałaś chwilę? Może on potrzebuje trochę czasu żeby przetrybić to i owo.

pewnie, ze tak. on jest martwy ja w niego klikam a to nic. czesto byly problemy z tym rooterem ale nie tak, zeby to dziadostwo wlg nie odpowiadalo. dziwi mnie to, ze ten akumulator sie swieci, jest to co prawda czaerwona lampka ale jednak teraz wzielam odlaczylam kable od tego air station i normalnie podlaczylam do komp za posrednistwem normalnego lacza. a to funkcjonuje bez zarzutu

cholera nawet nie mam sie jak zapytac osoby ktora to zakladala. jak to sie zepsulo to cos mi domownicy zrobia bo to szlo na cale mieszkanie

rozumiem, że modem działa ci bez zarzutu, spróbuj też odłączyć modem, potem podłączyć drugi sprzęt i kombinować, sprawdź też kartę sieciową, ogólnie to za wiele ci na odległość nie pomogę bo żeby naprawić to muszę to mieć przed oczami.

zawsze możesz spróbować rzucić o ścianę, czasem pomaga:P

probowalam z tymi kablami. a jak sie sprawdza karte sieciowa?

w Managerze urządzeń i w Połączenia sieciowe (sprawdź czy jest włączone)

a czemu uwazasz, ze to nie przez korki? nie ma mozliwosci, ze to sie poprostu spalilo? rabnelo niezle bo wszystko wywalilo tzn piorun rabnal w dom obok

skoro inne sprzęty działają w domu to router też powinien, tak to by wszystko przestało działać