Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..kijew..

Kobiety chcecie wiedzieć jak to jest po heroinie?

Polecane posty

Gość ..kijew..

Przypomnij sobie swój najlepszy orgazm. Pomnóż razy 1000. Teraz jesteś blisko.

Gość ecik skarpecik
a jak jest za dwusetnym razem?

Gość ..kijew..
A tego to nie wiem. Pewnie tak samo tylko musisz dużo większą dawkę mieć.

Gość ipiooyuo
chcialabym sprobowac, bez kitu

Gość ..kijew..
Nie wiem właśnie czy w ogóle da się załatwić bez znajomości. Ale można zrobić coś takiego. Idź pod jakąś placówkę gdzie jest odwyk i popytaj ćpunów :D Na forum hyperreal czytałam, że to działa. Ale ja ci nie polecam w ogóle zaczynać, bo to już wielu ludzi zniszczyło.

Gość ..kijew..
Żeby nie było, ja tu nie chcę nikogo namawiać na nic, tylko chciałam podzielić się swoim przeżyciem.

Gość rajtuzzzka
Czasami myślę że miałabym ochotę na seks po heroinie. Tak tylko jeden raz, ale wiem że to straszne gówno i przenigdy bym świadomie się nie zdecydowała. Nie ma mowy /ale myśli głupie są:-P

Gość ..kijew..
heh pamiętam jakby to było wczoraj jak sama mówiłam, że nigdy tego nie tknę ;/ Ok, ide spać, b zaraz padnę. Chciałam tylko powiedzieć, że tego uczucia nie da się z niczym porównać, jakby być w niebie, ale to prawda, że można łatwo sobie zniszczyć życie i nikomu nie polecam.

lepiej skręcić sobie blanta :) albo się upić... po co od razu here brać. :o

Gość heroheroheroina
a heroinę można tylko strzelić w żyłę sobie, czy są jakieś inne sposoby przyjmowania?:) Pytam z czystej ciekawości, więc nie posądzajcie mnie o nic...

Gość ..kijew..
"przez założenie tego tematu możesz mieć życie jakiegoś smarkacza na sumieniu" To jest gruba przesada. Taki smarkacz może sobie wejść na hyperreal, a tam jest pełno takich wypowiedzi jak moja. A to jest chyba oczywiste, że skoro tylu ludzi to bierze mimo ryzyka nawet śmierci właśnie to znaczy, że działanie musi być wspaniałe. Nigdy jeszcze się nie kochałam po H więc nie wiem, ale kiedyś mój chłopak tylko był po H i wtedy nie mógł skończyć :P Bo faceci tak mają. A co do pytania o sposoby przyjmowania to są różne. Można też palić. Ale najlepsze efekty są po podaniu dożylnym. Żegnam!

Gość spunka.......
jaos mam warazenie ze reklamujesz durna stroneke nic wiecej......

Gość ..kijew..
Martva- dla każdego coś miłego :D

Gość spunnnnnnqa
jakos odnosze wrazenie sie ktos czyms chwali?????? ...dlaczego to robisz??

Gość ex...wtf???
kijew...idz sie leczyc idotko..bo niedlugo bedzie za puzno dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"przez założenie tego tematu możesz mieć życie jakiegoś smarkacza na sumieniu" To jest gruba przesada. Taki smarkacz może sobie wejść na hyperreal, a tam jest pełno takich wypowiedzi jak moja. A to jest chyba oczywiste, że skoro tylu ludzi to bierze mimo ryzyka nawet śmierci właśnie to znaczy, że działanie musi być wspaniałe. Nigdy jeszcze się nie kochałam po H więc nie wiem, ale kiedyś mój chłopak tylko był po H i wtedy nie mógł skończyć Bo faceci tak mają. A co do pytania o sposoby przyjmowania to są różne. Można też palić. Ale najlepsze efekty są po podaniu dożylnym. Żegnam! Abstrahuję, dziecinko czy czytałaś przeżycia Kristiane F. czy Basi Rosiek... po co zakładasz takie tamaty? Jeśli byłaś na tyle głupia, by spróbować, a na tyle mądra, by nie próbować więcej to gratuluję. Ale... po cholerę porównujesz ten stan do czegoś więcej niż niebo? Dziękuję za takie "niebo" w imieniu ćpunów, którzy zeszli na moich oczach, twierdząc, że życie jest do dupy... Moje też różowe nie jest, ale w przeciwieństwie do nich żyję nadal :O

...jak to jest po heroinie? Ty naprawde myslisz , ze to kogoś zainteresuje? Albo ze wiedzac to komus tym zaimponujesz? Cpanie heroiny to Dno.... I Mysle ze Kazdy sie ze mna tu zgodzi. Hera jest dla idiotow... Czym ty chcesz tu zablysnac?