Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhguyguoyghiugiuiu

Juz mnie wkurza ze w kazdym filmie niscy faceci graja zawsze smieszne postacie

Polecane posty

Gość to zalezy co....
jakos sobie nie przypominam zeby: - Robert De Niro - Tom Cruise - Dustin Hoffman - grali smieszne postacie....a jest takich jeszcze wiecej....

Gość ferfre
robert de niro mial 178 cm... a tu mowa o kartłach czyli gosciach ktorzy maja hmm mniej niz 173

Gość werwerwe
danny de vito - sztandarowy hollywoodzki maluch czy kiedykolwiek grał amanta? Nigdy - zawsze tylko śmieszne lub obrzydliwe postacie

Gość Funkydrank
pomijajac fakt ze de niro ma rowno 174 to na ulicy nie widze zeby kolesie ok 173 nie mieli powowdzenia, wrecz przeciwnie. I to z bliskiego otoczenia czerpie te wnioski

Gość zielona torebka
jak na moje oko faceci 175 sa seksowniejsi niz ci 190

Gość nolikolala
ja mam 170 cm, wcześniej moi faceci mieli ok. 175-180 cm, zawsze jednak czułam że to za mało.... aż spotkałam mojego obecnie już męża, który ma 192 cm, do tego szerokie ramiona, ochhhhh..... cudownie! uwielbiam się w niego wtulać jest idealny!!!!

Gość rhrthr
faceci ktorzy maja mniej niz 175 to gówno

Gość aloe veras
faceci ktorzy sa żle zbudowani to gowno, ale nie ma to nic wspolnego ze wzrostem :)

Gość to zalezy co....
a Al Pacino to tez aktor komediowy???? A jesli mowa o tzw. karlach, czyli facetach baaardzo niskich, to chyba nie ma w tym nic dziwnego, ze obsadzani sa w rolach komediowych albo w dramatach. Film to jak zycie, a w zyciu, faceci z "defektami" albo nadrabiaja poczuciem humoru i autoironia, albo zamykaja sie przed swiatem i staja sie bohaterami tragicznymi i ofiarami losu.....

Gość baaardzo niski facet
to dla mnie taki ze 160

Gość kasandra szczawik
jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć prostego przekazu z filmu, to ja nic na to nie poradzę mój sąsiad pan władek ma 163 i jest sam tylko dlatego bo ma brzydki oddech, sam mi o tym mówił gdy gryzł cebulę

Gość knąbr
bo niscy ludzie są przekorni, a wysocy spokojni. taki wentyl bezpieczeństwa, żeby ci wysoki nie zmasakrowali mikrusów :D

Gość kasandra szczawik
Harry Potter - 146cm Robin Hood - 156cm Kevin sam w domu - 139cm

Gość to zalezy co....
Kevin sam w domu faktycznie 139, ale jak wychodzil to mial 189. Sam w domu kurczyl sie ze strachu i tez troche zeby nie prowokowac napastnikow. Bral ich sposobem, na litosc.