Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annie S.

Szukam miłości swojego życia...

Polecane posty

autorko ja mam identyczna sytuacje.tez facetzrobil wsyztsko zebym odeszla..jesli chcesz pogadac podaj mi swoj email badz gg moze bedzie ci lepiej jesli sie wygadasz a tym bardziej jak mamy takie same sytuacje

Gość patologiaaaaaa
ło, jakie bidne pokrzywdzone, że nie moga bez facetów żyć

Gość jftvctuyyv
"A z drugiej strony chcę ojca dla swojego dziecka.." Nosz kurdeeee!!!!! Dlaczego obcy mężczyzna ma stawać się ojcem dla nie swojego dziecka. Matki miejscie trochę oleju w głowie. Żaden normalny mężczyzna nie ma ochoty zajmowania się cudzym dzieckiem i brać Kobietę, którą ktoś wcześniej wydymał!!!! Normalny porządny facet potrafi sobie znaleźć Kobietę, z którą będzie miał SWOJE dziecko. Jak w ogóle można tak pisać: że szuka się ojca dla swojego dziecka???? Dziecko ma ojca. Tylko byłaś na tyle głupia, że z takim typem się zadawałaś. Miej pretensję tylko do siebie i własnej głupoty. Podobno człowiek uczy się na błędach, wyciągnij więc wnioski.

Gość Bonaventura1234
Autorko tematu, Jeżeli facet pokocha Ciebie prawdziwą miłością, to twoje dziecko - również, gdyż będzie ono cząstką ciebie... Ja spotkałam kogoś takiego na swojej drodze, mój syn również czuje się kochany...Więc wszystko przed tobą...

z facetem jest jak z butami. Jak szukasz, masz kasę i chodzisz po sklepach, to nie ma nic fajnego, więc nie kupujesz. A jak idziesz bez kasy, bez nastawienia i pomysłu, i nie myslisz o kupnie, znajdujesz na wystawie idealne buty. Sam sie znajdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Wiem co mówię:)

a ja czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rozkochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?

ja z kolei mam inny problem ...czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?

Gość Droga calineczko
a może zacznij szukać u kobiet.Może to one cię podniecają... :P