Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozdarta_w_myslach

Zdradzam...

Polecane posty

rozdarta_w_myslach Chcę o tym powiedzieć bo szczerość jest ważna w związku... ale tak strasznie się boję... Jak mam uciec od tej głupiej sytuacji... o kurva, jaka szlachetnosc, chyba medal Ci sie nalezy :P peezda Cie swedzi i masz ochotę na innego, proste. Pytanie, czy zwykła chuc jest warta tego, zeby poswiecic dla niej zwiazek ?

Gość fdsfdfdsfdsfdsfds
NO HE, JA ZAWSZE MAM RACJE !! .. oprocz wtedy kiedy jej ni mom : x

Myślęjuż chyba o wszystkim... co ja bym zrobiła sobie... tej drugiej kobiecie, dziecku... i swojemu narzeczonemu... nie wybaczyłabym sobie tego... Czemu los stawia takie rzeczy i sytuacje przed nami???

Gość uhkjjkjmkj
Nie mów. Dobrze Ci radzę. Pomyśl co Twój narzeczony poczuje jak dowie się, że jego ukochana, oddana kobieta, która już za dwa miesiące będzie jego żoną, zauroczyła się w innym facecie. On Cię zostawi.. najpierw wyzwie od najgorszych szmat i zostawi. A tego chcesz ? Wydaje mi się, że nie. Pomyśl, jak Ty byś się czuła gdyby Twój zrobił Ci coś podobnego? Wiesz jestem w podobnej sytuacji.. Tyle, że ja jestem z moim dopiero 1,5 roku. Poznałam kogoś, myślę o nim, jest przystojny, świetnie mi się z nim rozmawia, chciałabym częściej go widzieć, ale nie mogę tego robić. Sumienie mi na to nie pozwala.

Gość fdsfdfdsfdsfdsfds
ta, nie obwiniaj los, tylko penisa tego pana :) chce Cie przelecieć, hallo ???

Gość fdsfdfdsfdsfdsfds
bo to naturalne

To takie dziffki jak ty sa wszystkiemu winne. Czego kurwa szukasz ?? On ma kobiete i dziecko, ty tez masz..noz mi sie w kieszeni otwiera!!! Zwykla lajdaczka, kurewska natura. Zawsze gardzilam takimi jak ty. Rozstan sie z facetem i poszukaj kogos, kto przez ciebie nie zrani nikogo pustostanie.

Jak zaczynam temat z moim facetem.. to zawsze sie kończy na tym że ja nic nie powiem bo sie boję że go stracę... a on mówi że mi zniszczy życie i że pójdzie za mnie siedzieć ale mnie zabiję... więc się boję...

Bo takie jak ty powinno sie eliminowac 😘

Gość fdsfdfdsfdsfdsfds
twoj facet Ci mowi ze Cie zabije? Nosz kurwa, patolodżi.

ehhh trzeba bylo myslec wczesniej o tym:( nic nie mow jemu i nie powtarzaj tego bledu juz, ja nie klamie mojego i patrz nie mam czego sie bac, ufa mi ja jemu i jest dobrze :)

z innej strony zastanow sie czy chcesz wyjsc za niego bo jesli jestes podatna na "romanse" to kiedys sie wpierdolisz w niezle bagno, aczkolwiek nie zycze ci tego

Powiesz mu, ze sie calowalas z facetem, ktory ma rodzine ? buhahahahahaha. No i ?? Bo w ogole nie rozumiem twojej kurewskiej natury :-O

zaraz to Ty go zdradzilas w koncu czy nie bo ja juz zaczynam sie gubic, brak kawy daje sie we znaki :P

dobrze ze ja takich problemow nie mam :( moj dzisiejszy problem to boląca dupa, :o

Zdradza go w myslach :-D :-D i chyba poleciala z wielolotem w slimaka :-D a teraz ma wyrzuty i chce powiedziec facetowi, za ktorego wychodzi, ale nie powie mu, bo sie obawia o swoje zycie buhahahaha

To ten facet kiedyś jak był u mbie w pracy mnie pocałował... do niczego innego nie doszło bo go odepchnęłam... ipowiedziałam że jestem zajęta..

W złości grozić, że Cię zabije....chyba wiem skąd ta zdrada....

"na ostatnim spotkaniu pocałował mnie... przeszyło mnie to od głowy aż do stóp... ciągle o nim myślę... i nie mogę się doczekać kolejnego spotkania..." to wtedy go odepchnelas i powioedzialas ze jestes zajeta? :P