Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loca chica31

oszalałam na punkcie sexu

Polecane posty

Gość niby czemu lepiej
locha, nie mysl sobie, ze w druga strone jest latwo owszem, latwo jest jesli szuka sie tego instrumentalnego seksu dosc latwo tez jest jesli szuka sie oddanej kobiety ale znalezc oddana, wierna kobiete z duzym temperamentem to juz niestety problem, a niektorzy nie zadowola sie jednym albo drugim, tylko chca i tego, i tego

Gość niezaspokojony facet
nie szukam wiezi chce tylko popykac jakas dziunie a ta ktora rozlozy przede mna nogi dozna rozkoszy

niby czemu...jaki ty mądry jesteś! Panie lubią inteligentnych facetów. Poziom inteligencji u faceta świadczy o jego sexapilu. Brawo! Gratuluję. To my wieśniaki niedouczone nie mamy żadnych szans.... :-(

Gość loca chica31
ja jestem oddana, wierna z ogromnym temperamentem, jak juz poznam swego misia, zrobie wszystko by mu bylo ze mna dobrze w lozku ale skoro nie moge znalezc faceta to marze wlasnie by miec taka wiez jak to ladnie nazwales

to porozmawiajmy o tej więźi...

Gość niby czemu lepiej
tak, jestem a ile pan, tyle preferencji, wiec ta zjadliwa uwaga mnie nie razi za bardzo tak tak... kazda jest, jak ja spytac, a jak wychodzi, to wszyscy wiemy prawda jest taka, ze jesli chce sie czegos ponad zwykly seks, to juz jest problem, czy to dla kobiet, czy dla mezczyzn

Gość loca chica31
dokladnie poziom inteligencji u faceta wplywa na jego sexapil ja juz powiedzialam co ta wiez dla mnie znaczy i jaki pragne jej wymiar

miłe Panie, na Waszym miejscu nie zwlekałbym dłużej.....Bo kolega, czytaj "kochenek" z dyplomem może Wam się nie zdarzyć tak szybko...

wymiaru nie określiłaś dokładnie...

Gość loca chica31
co masz na mysli z dyplomem?

Ja osobiście uwielbiam sprawiać przyjemność kobiecie. Zwłaszcza ustami i przy pomocy rąk. Nie wiem czy to w pełni normalne ale wole dawać niż brać. Nie jestem napalonym byczkiem, nie jestem zbyt doświadczony, raczej nie potraktuje Cie instrumentalnie. Jeśli naprawdę chcesz spróbować z nieznajomym napisz może ustalimy jakiś niezobowiązujący układ. kruk_ale@yahoo.pl 23lata Wawa.

przecież nam chodzi tylko o "spełnienie" prawda? A jego wymiar jest zupełnie nieznyny....i to jest bardzo interesujące, uważam

przynajmniej pan magister....

Gość loca chica31
raczej nie potraktuje cie instrumentalnie.... drogi grzeczny ja mam 31 lat, ty 23

a czy różnica wieku jest aż tak wielką przeszkodą w budowaniu więźi?

Gość niby czemu lepiej
aluzje do wyksztalcenia to najbardziej powszechna cecha ludzi zakompleksionych kompleksy nie sa pociagajace :D

No i o to chodziło :-). Przed chwilą każdy facet był obiektem seksualnym, teraz zaczynają się problemy :-), zaczyna wracać zdrowy rozsądek. Wydaje się że bardziej musisz się wygadać niż wyszaleć :P.

Gość loca chica31
teoretycznie wiek nie powinien grac roli w budowaniu tej wiezi

niby....znalazłeś ten tekst w necie, czy sam to wymyśliłeś?

Gość niby czemu lepiej
potrzebujesz internetu, zeby poznac i zrozumiec podstawowe zasady relacji damsko-meskich?

też tak uważam loca... Liczy się jedynie zbieżność interesów i tzw. "chemia" Potrzebna jest po prostu wspólna fala, uśmiech, zauroczenie, pożądanie....

chłopczyku do tego nie potrzeba mi netu! Jedynie doświadczenia a takowe chyba posiadam :-)

Gość loca chica31
do mnie to bylo grzeczny? ja sie musze wyszalec, jestem 31letnia kobieta a nie dwudziestka z zachwianym poczuciem moralnosci, mowie tu od samego pczatku ze pragne namietnosci z facetem N A M I E T NO S C I a nie bzykniecia na raz z facetem ktory mni pomyli z prostytutka za darmo

Gość niby czemu lepiej
szkoda, ze to doswiadczenie sprowadza sie do nagabywania kobiet na forum

Gość Jurek Kabareciarz
czy z tego co piszesz, droga autorko topiku, nie wynika, że chcesz się zakochać w kimś, kto zakocha się w Tobie?

zamilcz lepiej, bo nie o ciebie tutaj chodzi!

Gość niby czemu lepiej
wszyscy juz wiemy o kogo tu chodzi przeciez o ciebie :D

Gość loca chica31
chcialam powiedziec ze nie musze sie wyszalec Liczy się jedynie zbieżność interesów i tzw. "chemia" Potrzebna jest po prostu wspólna fala, uśmiech, zauroczenie, pożądanie.... te slowa powyzej mi sie podobaja niezaspokojony facecie, tylko wy faceci widzicie tylko czarne lub biale, nie potraficie tak.... dla was kobieta to albo dziwka albo ta ukochana swieta, kropka

Gość siri
No to masz problem ....daj intencję o dobrego męża...podobno to działa.Ja dałam za taką jedną znajomą pannę i znalazła męża i mają już dziecko!Są w kościołach takie formy modlitwy, wrzucasz kartkę z intencją do puszki ,możesz dać kilka złotych na ofiarę jak masz ,a jak nie to bez pieniędzy.Powodzenia!