Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna33

była żona mojego faceta

Polecane posty

Gość Luna33

nie nawidzę tej szmaty ciągle jej o kase chodzi wiecznie mało

Gość Tipiti
Eh normalne nie jesteś sam mam ten sam problem :D była mojego jest strasznie pazerna i jakby chciała to z wszystkiego by oskubała ile płaci twój alimentów

Gość sdsdsdfsdf
jak was kopnie w dupe męzus to bedziecie takie same 🖐️

Gość ererererer
ile macie alimentow?

Gość alimenty to podstawa od jelopo
podzielam zdanie rbzyduli:P

Gość Luna33
sory nie było mnie chwilę.Moj płaci dużo 1200 tylko na jedno dziecko.A jej wiecznie mało biadna taka.

Gość Tipiti
Mój ma zasądzone 600 zł a ona pazerna woła co chwile na coś ja bym liczyła i wysyłała jako nalimenty za następne miesiące ale on że dla dziecka. Ja rozumiem dla dziecka ale nie żeby dziecku kupywać buty za 300 zł albo bluzke za 130 :o a to głupie takie jest chociaż w tych czasach nikogo na to nie stać z tej niższej "parti " to ona musi pokazać :o.

Gość Luna33
Wkurza mnie bo dzecko do nas przyjerzdża w samych szmatach żeby tata widział iżeby kupił nowe ciuchy,myśli że cwana jest a ja cwańsza rozgryzłam ją.

Gość młodzieżo
durne te wpisy, rozgryzanie, biedni tatusiowe, szmatry- zeby tata kupił nowe. nikt chyba nikomu nic nie nakazuje ani nie zabrania. Nie bądźcie zazdrosne, bo potem facet fiksuje. Pomyslcie przez momencik, jakby wam było, gdybyście to wy były takim dzieckiem. Kto nie miał taty w domu, ten wie, jak to pachnie. alimenty to nie jest wszystko, przeciez tez możecie policzyć, ile co kosztuje. No i jeśli tata poza alimenatcją da coś od sieie dziecku, to naprawde dobrze. Ojciec jest jeden. Niektórzy dostaja mieszkanie od rodziców, samochód:) a tu o takie pierdoły takia jazda. Wstyd