Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi lalkę

Piorę skarpety mojemu facetowi

Polecane posty

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx a znasz takich 18 latkow którzy nie maja w ogole pojecia gdzie sie opłaca rachunki?Bo ja stara jestem i nie znam takich :-) No chyba,ze jakieś opóxnione w rozwoku. Nie piszemuy o 18 latkach,tylko o młodszych dzieciach.To Ty pisałas,ze mając 8 lat gotowałas i wykonywałas obowiażki nalezące do dorosłych.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx to nie matka nauczyła Cie pracowitosci,to sytuacja w domu wymusiła takie zachowanie.Musiałaś zajmowac sie tym czym zajmowałaś i tyle.Gdyby sytuacja w domu była lepsza,to na pewno w wieku 8 lat nie gotowałabys,tylko mogłabyś tylko dla zabawy w kuchenne prace sie angazowac i to pod stałą kontrola mamy,a nie samodzielnie.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx a czy Ty nie zroumiesz,ze ten Twoj "szwagier" gra "gupka"bo jest mu to na rękę :-) PUNKT WIEDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA. Tak samo można ując to wten sposób ZACHOWANIE ZALEZY OD SYTUACJI. Nawet opóźnieni ludzie w stopniu umiarkowanym potrafią dostosować się do zmieniających warunków zycuowych,a co dopiero w pełni normalny człowiek.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx no bo matka nauczyła Cie posłuszenstwa,musiałaś sie dostosować do Jej próżb,rozkazów bez sprzeciwu,jak w wojsku :-) Relaks po wykonaniu jakichs czynnosci też sie przydaje.Ciagle zaganiana osoiba,to nerwowa osoba.Trzeba umiec i pracowac i odpoczywac.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx I jeszcze jedno:-) to ,ze Twoja matka krzata sie po domu,nie zonacza,ze zawsze robi coś pozytecznego i sensownego :-) WQielu ludzi krązy tak wokoło swoejej osi bezproduktywnie sprawiajac wrazenie ciągle zapracowanytch i pracowitych :-)

Gość k;pfrkep
o matko co za rozmowa - jakas stara jozwa co się chwali że jest zerem w domu od prania osranych gaci męzowi i jeszcze wylatuje z obrzydliwymi szczegółami ze jej mąż gacie z krwią jej pierze- porzygam się zaraz jak nic- kobieto gdzie ty masz odrobine kultury? Plebs,plebs i to najgorszej kategorii plebc- tyle w temacie, i jeszcze ten kolo co wmawia że kobieta powinna być happy siedząc cale życie w garach i w domu i uwsteczniając się- chłopie nie wiem gdzie ty taka znajdziesz, żadna normalna nie zamknie się w domu na 20 lat aby prać i gotowac i miec kontakt z ludzmi jedynie na zakupach w Tesco - skąd wyście się urwali ludzie? Ja pierniczę co za bagno :D:D:D:D

Gość Facet Facet Facet
Właśnie, takich porządnych kobiet dziś jak na lekarstwo. Dzisiejsze cizie ochoczo obciągną kumplowi z pracy niemytą fujarę, ale dumnie będą głosić farmazony jakie to ohydne jest uprać mężowi gacie i skarpety.