Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makeupkit

On ma 45 ja 20

Polecane posty

zakochałam się w mężczyźnie 25 lat starszym ode mnie. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Romans nie wchodzi w grę.

Gość jagooda200
ja mam podobnie. Moj maz jest starszy ode mnie 16 lat i mamy roczna coreczke. Ja mam 20 a on 36. Opowiedz cos wiecej o Twojej znajomosci z tym mężczyzną

Gość sefrregtry
zapomnalas dodac ze ma w hooj kasy:)

Znam go krótko, więc trzymam się na dystans, spadło to na mnie bardzo niespodziewanie, zastanawiam się tylko czy uczucie między taką różnica wieku ma w ogóle sens i czy w ogóle istnieje... Zaintrygował mnie jego wspaniały charakter, nigdy wcześniej nie znalam takiego człowieka, faceci w moim wieku to zupełnie inna bajka.

Gość mrogier2233
Zwiąż się z nim na stałe,jak ty będziesz seksowną 35 latkom to on będzie....

Zaintrygował mnie jego wspaniały charakter, nigdy wcześniej nie znalam takiego człowieka, faceci w moim wieku to zupełnie inna bajka."" No właśnie, trzymaj chama na dystans. Człowiek z wiekiem nabiera doświadczenia, dystansu do życia. To może działac na młode, zagubione kobiety. Pilnuj się....

Gość ivetta abc
współczuje za 20 lat gdy bedziesz w pełni potrzebującą kobietą bedziesz lezeć koło starego dziadka wtedy sobie to przypomnisz, gratuluje rozwagi i wyboru, głupia młoda pinda, aaaa i jeszcze krzesełko bedziesz nosic na ramieniu jak żona NOWICKIEGO.. żeby mogl odpocząc podczas spaceru.

Czy ja napisałam, że się z nim zwiążę? Zapytałam się tylko czy takie uczucie w ogóle może istnieć, więc naucz się czytać głupia szmato

Gość podnosicielka a mówisz
nie kurwa nie moze istniec :/ chyba sama wiesz co najlepiej do niego czujesz.. a jak nie wiesz to my tym bardziej :O

Gość Murudaoi
Znam taki przypadek, Ona 26, on 50 lat, spodziewają się dziecka i są baaaardzo szczęśliwi. Wcześniej ona była w 11 letnim związku ze swoim rówieśnikiem, i obracała się z złym towarzystwie. Wierze, ze takie osoby nie sa ze soba dla pieniedzy. Ona poznala go w naszej pracy, oN jest menagerem, no i to on zaczal, ona nie pozwalala mu kupowac zadnych prezentow czy cos... Bala sie. W koncu zmienila prace, by nie widziec tych wszystkich zlosliwych osob...

Gość ivetta abc
makeupkit słuchaj Ty głupiA PIZDO ! zreszta szkoda słów gratuluje wyboru idiotko !

Gość szkoda tylko, że takie związki
nie są absolutnie na dłuższą metę. Natury człowiek nie oszuka.

Gość she24
i właśnie nie lubię takich ludzi jak ivetta abc na kafie, jedna się o coś pyta a druga ją od pi*** wyzywa .