Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi.***

Co tam mamusie obiadek juz zrobiony

Polecane posty

Gość sexi blondi.***

:) Jak tam :)

Gość nie nie zrobiony
bo karmia sloiczkami, pozniej bedzie kupeczka, spaneczko, spacereczek bo wieczoreczkiem zrobi sie chlodniutenko, wieczorem bedzie kompanko , poza tym przy porodzie wysralysmy polowe mozgu :D

Gość sexi blondi.***
he he :)

Gość hdfghdfghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
twoje zycie musi byc strasznie nudne i szare jezeli musisz na forum sie podwartosciowac:( nudne bo mloda,bezdzietna dziewczyna zaglada na forum codziennie zeby nabac pewnosci siebie,bo w zyciu realnym zapewne idzie ci to znacznie gorzej. jak poki nie mialam dzieci napewno nie siedzialam na forum "macierzynstwo" ba, nawet mi to przez mysl nie przeszlo,bo mialam wiele ciekawszych rzeczy do robienia. nie lubilam proznowac jak robisz to teraz ty. zeby nie bylo ze zaraz mi odp.co ja robie na forum. otoz ja mam dziecko a kiedy sobie spi w ciagu dnia relaksuje sie radami innych matek.

Gość hdfghdfghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie nie zrobiony... kompanko*???? jezeli juz chcesz sie posmac z innych ludzi kup sobie slownik.

Gość zielono-nebieska
O co Wam chodzi.

Gość nie nie zrobiony
Jesli chcesz komus dopiec to znajdz lepszy sposob jak szukanie orografow chodzacy slowniczku :D

Gość sexi blondi.***
Jedziesz mamuśka jedziesz :classic_cool::D A gdzie reszta?

Gość nie nie zrobiony
poszly zmieniac pampersiki i szukają "blendufff" :D

Gość dscdscxds
jesteś żałosna dziewczyno i śmieszna

Gość nie nie zrobiony
ojojojo :D za to nie pytam kiedy zrobic tescik i czy zolta kupa jest normalna ;)

Gość dscdscxds
i ta wyżej też. nikomu nie podnosisz ciśnienia ani nie denerwujesz tak jakbyś zapewne chciała 💤 każdy przeczyta i idzie dalej mając żal dla twojego spasłego dupska przed kompem i rozjechanej piczy po dezodorancie Fa bo nikt nie chce ruchać pokemona i pisałam to ja, bezdzietna, kształcą ca sie młoda dupa, piekna w porównaniu do ciebie, i nie potrzebująca sie dowartościowywac takimi tanimi zagrywkami. współczuję ci słonko że taki z ciebie niewygląd z żałosnym smutnym życiem :(

Gość Śmietankaciekawska
Już po kolacji. Btw. pozdrowienia z Ameryki Łacińskiej. ;)

Gość dscdscxds
im więcej wstawiasz tych buziek :D :) ;) tym bardziej wiadomo że twoją mina jest :( i jesteś zwykłym jadowitym, sfrustrowanym trolem... i do tego brzydkim jak żółta kupa

Gość zielono-nebieska
do nie niezrobiony :D fajna jestes. Ale powiedz szczerze - masz dziecko czy jestes na kategorii forum "ciąża" przypadkiem?

Gość kfndmlam
Dlaczego żałosna? Dziewczyna ma trochę racji. Niektóre mamuśki przesadzają ze zdrobnieniami na forum.Wyobrażam sobie jak one mówią do swoich dzieci... A później zakładają tematy,że dziecko się pieści i nie mówi poprawnie. Ale jak ma mówić,jak się do niego mówi niepoprawnie. I każda mamusia chwali się jaka ta jej pociecha mądra, ponadprzeciętnie rozwinięta - szybko zaczyna siadać, chodzić, samodzielnie jeść, ubierać się... To właśnie one się w ten sposób dowartościowują :)

Gość sexi blondi.***
strasznie sie nudze mam 14 lat sa wakacje i mam nie dala kieszonkowego wiec siedze na necie i sie nabijam hahaahhhhaah jestem glupia jak but bo niezdalam do nastepnej klasy

Gość nie nie zrobiony
Jasne mam 150cm i 85kg wagi :D ktos jeszcze chce mi dopiec :D:D byly juz bledy, gruba dupa, Iq 50 sobie darujcie przeciez z daleka widać ze jestem kretynką ;) buhahah

Gość sexi blondi.***
wiecie co i wczoraj ruchal mnie moj stary

Gość sexi blondi.***
qurwa w ogole to sie nie myje i mam wszy na cipie

Gość sexi blondi.***
acha i capi mi z ryja gownem i szczynami hahahahahahahahahah

Gość kfndmlam
ja tez mam wakacje mam 12 lat i chuj w mozgu

Gość nie nie zrobiony
Dajesz sexy blondi dajesz :D mamusie nie maja co robic zaraz nastepna bedzie sie produkowac jakie to ma udane zycie ;)

Gość kfndmlam
Mamusie się podszywają :) Dzieciątka pewnie po smacznych obiadach śpią w swoich łóżeczkach.

no przykro mi ze jestem taka beznadziejnna i niedowartosciowana wiec dlatego wyzywam sie na forum wybaczcie mi kobiety wybaczcie chyba musze sie isc leczyc na leb bo nie wiem co wypisuje

Gość kfndmlam
obiadkach***

Gość nie nie zrobiony
Chyba po sloiczkach :D toc 3/4 mamus tutaj to niezdary i lenie albo maja super udane zycie "za granica" :D z jakims arabem czy innym ruchaczem

chyba lekarz juz Ci nie pomoze ani leczenie szpitalne, najlepiej to uciąć łeb bo i tak pusty :o