Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el ritmo

Ładna dziewczyna nie może znaleźć faceta - wiekszej bzdury nie słyszałem

Polecane posty

No wiesz piszesz, że koniecznie facet ma cie pobudzać intelektualnie. A co jeśli naprawdę interesujesz się fizyką optyczną i jakiś facet na sympatii też, ale ponieważ nikogo normalnego to nie kreci nie podaje takich informacji na swój temat a zaczepiając Cię nie wie po prostu na czym się skupić by Cie ująć swoją osobą...jeżeli przykładasz do czegoś wagę to jednak powinnaś to mocno wyeksponować. No to prosimy o szczegóły odnośnie twoich zainteresowań :-)

Gość sophiamerlot
nie bede takich rzeczy opowiadac na forum. To raczej nikogo tu nie interesuje. I tak juz wstyd i pech, że ktos dał tu akurat mojego linka. Wole jednak pozostac anonimowa :)

Jaki wstyd? Przecież to nie od ciebie zależy, ze ktoś da linka do twojego profilu. Pech? Kto wie, czy na pewno pech, może to jednak szczęśliwy traf? Dla Ciebie i dla nas. Większość z tu obecnych naprawdę chciałoby wiedzieć co sobie myśli atrakcyjna dziewczyna z sympatii.pl, jakie masz wrażenia. Wydaje mi się, że sporo facetów tam Cie zaczepia i nurtuje nas tu pytanie, czemu nadal jesteś sama? Serio nie ma nikogo interesującego...??? A z iloma pisałaś wystarczająco długo by się dowiedzieć, że nie mają podobnych do Ciebie zainteresowań intelektualnych?