Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jussttttt91

Kraków, chce studiować

Polecane posty

Gość Jussttttt91

Sorry za głupie pytania, ale pierwszy raz w życiu będę studentką i jestem trochę zagubiona. Chciałabym iść do artystycznej szkoły: albo projektowanie ubrań i warsztat szycia , albo grafika komputerowa. Jeżeli ide na zaoczne studia , to też muszę np robić te 30 prac które są wymagane do rekrutacji i byc na egzaminie rysunku/malarstwa ?? Czy znacie jakies swietne szkoły artystyczne w Krakowie warte polecenia?? Chciałabym : projektować ubrania, sprzedawać swoje obrazy, mieć sklepik ze swoimi rzeczami, chce sie wybić, marzę o tym. Waszym zdaniem: lepiej robic studia czy kursy ??? Czy po prostu: popierdolić to wszystko i iść wlasna drogą, sprobowac an wlasna reke wszystkiego sie nauczyć?? jestem zagubiona...

Gość Jussttttt91
i czy na ulotkach dam radę zarobić na czesne?

Gość Jussttttt91
podszyw u góry

Gość gfdsfsd
a nie wolisz iść na jakieś "pewne" studia, a dodatkowo robić artystyczne kursy? to jest najbardziej 'rozsadna' rada, aczkolwiek sama ide na kierunek, po ktorym dostanie pracy można nazwać cudem nad wisłą. ale co tam, to tlyko moja przyszłość:D

Gość Jussttttt91
ale ja nie chcę marnować swojego życia na studia które są ZEBY BYŁY i tyle. ja mam plan ; )

Gość gfdsfsd
wiesz, takie studia 'zeby byly' moga ci ocalić życie, bo studia artystyczne zawsze byly ryzykiem, a w dzisiejszych czasach to wrecz szalenstwo...

Gość Jussttttt91
ale ja jestem szalona.

Gość Jussttttt91
up