Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis czarny mam

zakrecili zimna wode a wlaczylam pralke

Polecane posty

Gość jakis czarny mam

stanie sie cos bo chyba pralka pobiera zimna wode moze dalej sie prac czy mam wylaczyc? zabije sasiada:P

idź do niego i mu powiedz, że właśnie włączyłaś pranie mój sąsiad zrobił lepiej, wyłączył wodę, kiedy byłam w trakcie farbowania włosów :O

Gość jakis czarny mam
Swing To Harmony chyba wlasnie pojde zobaczyc w tamta sobote zakrecil na caly dzien:Ogoraca jest ale jak mam sobie umyc wlosy?:O jemu zawsze sie leje,rury przeciekaja:O

Gość Reganka MacNeil
Jak pobiera wodę to po co chcesz pralkę wyłączać? Znaczy, że woda jest :)

nawet jeśli ma trefne rury i co rusz awarię jego obowiązkiem powinno być poinformować sąsiadów, że wyłączy wodę na jakiś czas przecież nie może sobie tak ciągle robić samowolki idź z opierdolem :P

ja:P nosz wqrwili mnie od rana:P w tamta sobote caly dzien nie bylo zimnej wody ten oblesny gbur zakrecil bo mu ciagle cos leci zalal nam sufit w wc ,ja do niego pukam i mowi,ze mnie zalewa a on-a skad pani wie,ze to ja:O chyba jak mieszka nade mna to jego moge tylko podejrzewac:P

Gość bo cellulit nie zależy tylko o
jak pralka nie bedzie mogla pobrac wody, to nie ruszy, proste, bedzie sie swiecic kontrolka "odkrec kran" albo cos w tym stylu. w takim wypadku wystarczy anulowac pranie