Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamimalami

dieta 10dniowa od 11.07.2011

Polecane posty

dobra ide sie szykowac do pracy, boze jak ja bym chciala ważyc te swoje upragnione 55kg, wkoncu bym kiecke ubrała:)

Witajcie, już wstałam, właśnie piję kawę, wczorajszy dzień uważam za udany, a dziś piękna pogoda, słoneczko, i dużo entuzjastycznego nastawienia. Niestety muszę kupić baterie do wagi, bo już dawno sie wyładowały, ale może i dobrze, bo jak bym na nią stanęła to pewnie bym się przeraziła, na pewno ważę ok 85 kg, tak myślę, muszę koniecznie sie zważyć bo nawet nie wiem czy coś mi spada.Przy was dziewuszki to ja gruba rybka.

lavazia nie mow gruba. ja wczoraj ogladałam program grubasy na diecie czy cos takiego na tvn style i tam byly takie cztery murzynki ważące po ponad 100kg i w ciagu 8 tygodniu stracily po 11-13 kg, wypicowali je, fryzurki zrobili, makijaz, sukieneczki i mimo swojej wagi wygladaly naprawde interesujaco i atrakcyjnie wedlug mnie, one nawet mialy nogi chudsze od moich:) duzo tez zalezy od wzrostu, ja jestem niska mam 160cm, i wiem ze powinnam wazyc mniej. ale niektore dziewczyny majace ponad 170cm wzrostu jak waza miedzy 70kg a 80kg wygladaja naprawde dobrze. a ty ile masz wzrostu??

Ja juz 2 kawe gonie :) Nie byłam jeszcze w sklepie i nie mam kefiru :( zabieram sie dopiero za porządki, a jestem jakies 2 dni przed okresem więc ani sil ani chęci :] Jeszcze bede miec gości za tydzień więc gruntowne porządki robie a jeść mi się chce cholernie ale dam rade :) mam nadzieje ! :) a jak myślicie można jeść owoce czy tylko ten kefir ?

Oczywiście, że tak przyznaję rację, mimo że mam sporo kilogramów nie powiem , że nie wyglądam atrakcyjnie, skoro jeszcze widzę spojrzenia wygłodniałych mężczyzn.Kobietki z ciałkiem są ponętne, tylko trzeba o siebie zadbać, makijaż, fryzurka, fajny ciuch ukazujący atuty i pewność siebie gwarantują powodzenie. Mężczyźni lubią piękny duży biust , a taki mam i muszę eksponować, a także mam fajne nogi, koleżanki mi zazdroszczą i każdy zwraca na nie uwagę, udały mi się, tylko uda wysoko są tłuste, ale pod spódniczką nie widać.Ale mimo to źle się czuję we własnym ciele, chciałabym ważyć tak ok.67 kg, to mi wystarczy, fajnie wtedy wyglądam, tak kiedyś było. A teraz nie mogę zrzucić nie mam dość silnej woli ale próbuję. Mam 1,67 cm, 34 lata,jestem mężatką z jednym dzieckiem i jestem szczęśliwa, tylko te kilogramy mi przeszkadzają.

Samantha, po tych trudnych dniach woda z ciebie zejdzie, poczujesz się lekka jak piórko i nabierzesz zapału, trzymaj się. Owoce możesz dodać, ale to spowolni proces odchudzania, bo są tuczące, lepiej warzywa, ale skoro musisz to wybieraj te mało kaloryczne np.jabłko, arbuz, a nie banany. Chociaż tej lepiej banana jak się rzucić na schabowego.

ja tez jutro bede jadla owoca, rano zjem ser a pozniej bede caly dzien poza domem i poza praca, wiec zjem sobie jakies jabluszko:)

Gość monisiata
dziewczyny ja w porównaniu z WASZYMI wagami TO JESTEM monstrum BOSHE ja ważę 81 kg przy 173 cm tak bym chciala chociaz do tych 73 kg schudnac.. 30.07 mam wesele -- swietna kiecke na allegro zamowilam -- ale juz sie bojejak ja bede w niej wygladac... ma przyjsc w piatek . koniecznie musze chociaz te 5kg zgubic. dzis poki co sie trzymam - wypilam kefir ,kawe, 2 szkl czerwonej cherbaty . narazie jest ok . ale u mnie najgorsza pora to po godz 16ej wtedy to bym żarła i żarła...

to nie jem nic :D 3 kawa ( ale słabe pije :) ) intensywne sprzątanie więc myśle ze troche kcal gubię :) tak koło 16 dopiero wybieram się na zakupy bo mam strasznie dużo prania.. puki co puściłam 2 a zostały mi jeszcze 3, najgorsze te pościele koce.. Nie wiecie czym można wybrać włochaty dywan?? http://www.dobrepodlogi.com.pl/115-dywan-flokati-super.html

Ja na razie zjadłam tak - bułkę winogronową (na mieście), w domu jeden kawałek ciemnego chleba z plasterkiem chudej szynki, salaterkę zupy pieczarkowej i trochę bobru :p I wypiłam 500 ml wody z aqua slim (miętowa). Dalej nie wiem co zaplanuję :)

Gość zainteresowana3456
czesc dziewczyny! mam pytanie czy przez te pierwsze 2 dni kiedy mozna pic kawe to znaczy ze moze byc z np inka z chudym mlekiem?

Gość tiania
Tylko ciekawe jak taka dieta wpływa na metabolizm. Czy nie będzie efektu jojo? Ile można schudnąć. Tez bym chętnie spróbowała. http://smierc.org

Hej, właśnie popijam herbatkę zieloną, drugą, zjadłam ok 16stej rybkę z puszki, o 20stej kurczaka, a teraz mam wyrzuty, że za dużo i tak sobie piję na oczyszczenie.

Gość monisiata
hej no ja wczoraj na wadze 81kg a dzis 79,7 wow --- super. dzis kolejny dzien kefirowy przede mna. milego dnia babolki :D

Hej dziewczyny:) Dołączę się do was i razem się poodchudzamy:) Ja stosuje od wczoraj dietę na bazie dukana ale nie jest to Dukan do końca:) Mam zamiar zrezygnować ze słodyczy pod każdą postacią:) Jem drób, chude wędlinki, sałatki z jajek, jogurty i w małych ilościach warzywa:0

Hej, Hej :) Wchodzę na wagę a tam 64 kg :) kilogram w dół :D aż zmobilizowało mnie to do lekkich ćwiczeń od rana :). Pozdrawiam i trzymajcie się :*

Witajcie, już poranna kawusia, dziewczynki jak wam fajnie, że te kilogramy tak lecą, a ja nadal nie mam na czym się zważyć, ale czuję, że brzuszek się schował i że jestem ciut lżejsza. Samopoczucie lepsze, tak trzymać, kolejny dzień, mam nadzieję, że będzie też udany.

Tak, jak już pisałam wcześniej, produkty białkowe czyli jogurty, kefir, chude wędliny, pierś z kurczaka, ryby, jajka, warzywa, herbata zielona.

HEj :) Ja wczoraj zjadłam wczoraj dwie kromki wasa z serkiem i kawa i tyle :) Dziś pół pomarańczy i kawa za chwilke ide sobie kupić wagę i kefirki :)

Samantha, tylko tyle? to malutko, na pewno przy takich ilościach szybko ci spadnie, ale też z sił opadniesz.

Czyli Dukan tutaj dominuje:) Ja dzisiaj zjadłam rano sałatke:2 jajka, troszke zielonej cebulki, 2 plasterki szynki z kurczaka kawa z mlekiem 1/2 kostki bulionowej Oj chciałabym żeby waga szybko mi spadła:)

Zjadłam dziś pierwszy posiłek : dwa jajka ugotowane z chrzanem i musztardą, wyborne, a zaraz idę na spacer, trzeba się poruszać.

Gość monisiata
ja juz po kawie ,szkl zielonej cherbaty i szkl czerwonej ..no i oczywiscie kefir tez juz wlecial do brzuchola --cale 400ml... jutro sery bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie nawidze serow ---a mozna je zastąpic np.serkami wiejskimi?

No tylko tyle bo u mnie to już w sumie desperackie zrzucanie wagi :) Tyle czasu się staram i nic więc postanowilam że nie ma zmiłuj tylko dieta na całego :) Za chwilke ide kupic wagę wiec na bieżąco będę się ważyć:) kupie kefiry i serki i tym się będę żywić przez kolejnych kilka dni :) Chleb wasa z chudym serkiem i szynka :) Dziś dostałam okres więc ciężko się czuje i wyglądam, a chęć na słodycze i jedzenie jest straszna, wy też tak macie podczas okresu? czy tylko ja takim wyjątkiem jestem:]

I znowu 2 jajka z chrzanem i musztardą, i zielona herbatka. Ja tez mam kryzys, cały czas myślę o żarciu, zjadłabym ciasteczko oblane czekoladą, szok.

No ja tego nie rozumiem, normalnie nie będąc na diecie nie mysle o slodzyczach a jak tylko zaczne jakas to odrazu mam ochote na slodkosci o teraz np mysle o delicjach :D