Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreska100

Jaki kolor oczu miały wasze dzieci po urodzeniu??

Polecane posty

Pytanie do mam: Jaki kolor oczu miały wasze pociechy po urodzeniu i kiedy ostatecznie się ukształtował??

Gość bo cellulit nie zależy tylko o
wszystkie dzieci maja najpierw niebieskie

Gość Aneta222
"wszystkie dzieci maja najpierw niebieskie" to nieprawda, mój syn miał od początku brązowe

moja córka miała ciemnogranatowe,teraz zmieniły sie już na bardziej takie niebieskie. Ja mam zielone oczy,mama mi mówiła, że ja miałam odrazu inne oczy po urodzeniu,nie takie niebieskie jak większość noworodków.

Gość eheeem
po urodzeniu moja miała bardzo ciemne, potem niebieskie, teraz ma 11 miesięcy i już od dłuższego czasu ma zielono brązowe ;)

moja miała takie granatowe... teraz ma brązowo-zielone z ciemno szara obwódką ;)

Gość pingwinnn
nieprawda ze wszystkie dzieci mają po urodzeniu niebieskie... moja miała grafitowe, baardzo ciemne... teraz ma zielono brązowe jak ja ;)

Gość litoosci
moja corka po urodzeniu miała ciemno niebieskiea nawet powiedziałabym, że granatowe, później jej się zmieniły na zielone, teraz ma 3 lata i ma brązowo zielone, pewnie będą brązowe, bo u mnie w rodzinie wszyscy maja takie, a szkoda;)

Gość jjjolkkjjh
moja miala ciemny granat a teraz ciemny brazowy

Gość fwfwf
Moja miała buro-grafitowe. przed ukończeniem roku zmieniły się na piwne. Piwne od urodzenia? Jakoś nie wierzę. To chyba domysły rodziców na temat nieokreślonej burości, spodziewających się brązu.