Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AFTA

AFTY

Polecane posty

Gość AFTA

WITAM czy wasze dzieci miały afty?jak dlugo sie utrzymywały?moj syn ma i lekarz powiedział ze samo zejdzie dziwne syn ma goraczke od 3dni i chyba zabkuje nie wiem co robic bo widze zesprawia mu to straszny bol nic nie je,smaruje to fioletem i aftinem jejku kiedy to minie

moja mała też miała ale szybko sie tego pozbyliśmy chyba w dwa dni mieliśmy jakiś pły ale neipamietam juz co to było brałam patyczek higieniczny i tarłam afte az znikła tak kilka razy w ciągu dnia i po kłopocie..mi pediatra mówił że do krwi sie trze i że to nie sprawia bólu dziecku bałam sie na początku ale moja córa ani nie zapłakała więc faktycznie to nie bolało wcale kilk akuracji w ciągu dnia i po kłopocie

Gość AFTA
nie ma nikogo

Gość AFTA
moj syn strasznie płacze nie da sobie wogole posmarowac

jak chcesz to zwlczyć to musisz mu to smarowac niestety jedno dziecko sobie da drugie nie ale trza sie starać jakos to zrobic

Gość do autorki........
mamadzieci,mylisz afty z plesniawkami!!!! boze, autorko nie trzyj tak jak ona pisze bo to bol nieziemski!!! co innego afta, co innego plesniawka!!!!!

oj przepraszam mój błąd pomyłka pomyloło mi sie z pleśniawkami ;/a to dlatego ze teściowa mówi na to afty ;/ i tak mi zostało ;/niewiem czemu jeszce raz przepraszam

Gość AFTA
moj syn ma afty dlatego bylo mi to dziwne zeby trzec nawet bym tego nie zrobiła syn tak płacze po nocach nie spi wogole masakra jakas

Gość jezusie ja mam 32 lata
i jeszcze mi się zdarzy, że mi jaka franca wyskoczy :O Podobno afty przechodzą dopiero w ok. 40tki :O To jest potworny ból i dyskomfort, żal mi dzeiciaczków, które to przechodzą..

Gość mamamam26
ja mam często afty i z doświadczenia wiem że na nie nic niepomaga - współczuje bo dorosłego boli jak cholera

Gość Naala
czesto mam afty i jedyne co mi troche pomaga to plukanie jamy ustnej naparem z szałwi

Gość lola2012
Od jakiegoś czasu borykałam się z problemem aft.Aftin w ogóle mi nie pomagał, w internecie znalazłam preparat lips płyn i żel na afty z szałwią i chlorheksydyną. Pomogło. Polecam!