Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frejere

czy moge sie mu podobac??

Polecane posty

Gość frejere

Czy faceci zwracają uwage na grubszą od siebie kobiete?? poznałam fajnego chłopaka (26 LAT, JA 22). Jest jakieś 15 cm wyższy, ale dosc szczupły. Nie jestem otyła, ale dosc przy kosci. Wiem, ze jest wolny. Jak zwrocic swoja uwage by go nie zrazic??? delikatnie pokazac, ze mi sie podoba? jest praktykantem w lecznicy weterynaryjnej dla małych zwierzat, co robic??

Gość frejere
wypowiedzcie sie prosze!

Jasne, ze możesz się podobać. Skoro nie masz nadwagi i jesteś zadbaną kobietą to nie ma w tym nic dziwnego. Po prostu zagadaj do niego i sprawdź jego reakcje na Twoją osobę. Powodzenia :)

Gość frejere
no, ale co mam zagadac? po karme dla pieska juz bylam. Po leki dla kotka tez. Mam nagle powiedziec spotkajmy sie przy kawie? jestesmy na Pan/Pani

Gość frejere
Da sie Pan zaprosic na kawe? przeciez on mnie spyta dlaczego? ze mi sie podoba?? tak mam mu powiedziec

Gość maaaaaaaakarenaaaaaaaaaaaa
hej może zajdź i hm spróbuj tak, że np chciałabyś zwierzakom poczyścić uszka czy mógłby dać Ci jakieś wskazówki etc potem umiejętnie zejdź z tematu, zapytaj isę skąd u niego powołanie do leczenia małych istot, czy sam ma jakieś powodzenia

Gość tirarirammm
sluchja, zyje sie raz - dlatego tez idz do niego i zaproponuj spotkanie :) kawe, ciastko itp. pieknie sie ubierz, pomaluj i na pewno bedzie dobrze:)

Gość frejere
on sam powinien zaproponowac przejscie na 'Ty'?? jest śliczny i tak mi ciezko na niego patrzec bo sie wstydze:(

Gość frejere
no kochane piszta bo juz nie wiem co robic.. mam tez jego numer, zawioze koty na szczepienia.. tyle ze on nie zawsze jest sam.. a co jak sie osmiesze??

Powiedz mu tak, ze masz dwa bilety do teatru i czy nie mial by ochoty sie z Toba wybrac. Jak nie lubisz teatru, mozna zastapic kinem, koncertem, wystawa itp

Gość papierowa torebka z nadrukiem
ma problem podobnej natury. Leżalam kilka tygodni na oddziale gdzie byl On.... teraz wyszlam ze szpitala i koniec:( skonczyly sie mile rozmowy i spojrzenia a ja nie mam odwagi nic zrobic. Myslalam o tym zeby wyslac mu kwiaty w ramach podziekowań ale nie chce sie narzucać , bo moze zle o mnie pomysli. Z drugiej strony az mnie skreca zeby wyslac:) ale co bedzie jesli on nie jest wolny , jesli kogos ma a ja sie osmiesze , co wtedy?

Odwagi :)...no to sie osmieszysz, no i co z tego. Od tego sie nie umiera :D przynajmniej mozesz sobie powiedziec, ze probowalas.

no dobra wysle kwiaty i co dalej? czekac na jego krok ?

Kwiaty dla faceta nie pasuje, lepiej butelka dobrego wytrawnego francuskiego wina, z mala karteczka z podziekowaniem i twoim nr. tel lub e-mail.

heh tak sie nad tym mailem zastanawialam ale kurcze czy to nie bedzie wygladalo tak prostacko? Pewnie pomysli sobie ze lece na niego:)

Jezeli on nie bedzie zainteresowany znajomoscia z Toba, podziekuje uprzejmie za prezent i na tym sie skonczy. W cywilizowanym Swiecie tak to sie odbywa :)

tiaaaaa:) gorzej jak nie podziekujeczytaj oleje

Jak ''oleje'' to znaczy, ze jest chamem i tym samym sam sie wyelimunuje :)

myslisz?sprobować? kurcze a jak kogos ma ?a moze on dostaje takich win dziesiatki :):) od napalonych lasek:) ajjjjjjj skręca mniezeby wyslac ale moze przespie sie z tym pomyslem co?

Haha! i tak nic nie zrobisz, nie starczy Ci odwagi, a potem bedziesz sobie w brode pluc, ze przegapilas swietna okazje :D Powodzenia!