Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_lilliaa

Rady na pierwsza i nie tylko randkę

Polecane posty

Gość biała_lilliaa

:)

Gość tirarirammm
ach,tez ostatnio bylam :) balam sie jak nigdy! (po paruletniej przerwie chodzenia na randki, dlugim zwiazku itp.) ale wszystko bylo ... idealne:D noo , moze z wyjatkiem poczatku , chwila ciszy niezrecznej, ale potem to juz szlo jak po masle, bylo super :) nie stresuj sie, duzo usmiechaj i badz soba :)

Gość biała_lilliaa
To bedzie moja 2 randka po kilkuletnim zwiazku, pierwsza byla z innym mezczyzna, wszytsko bylo cudownie ale wiecej sie nie odezwal (moze roznica wieku i inne miasto..) wiec teraz chcialabym zeby bylo tak samo milo, ale zeby facet sie odezwal po hehe

Gość tirarirammm
sluchajcie dziewczyny - niby rozstania bola itp. - ok, zgadzam sie. ale po najciezszym czasie przychodza te slodkie chwile POCZATKOW :D Na mojej randce tez bylo baaardzo milo :) moze dlatego,ze mialam przy sobie dzentelmena :) licze na kolejne spotkanie, ktore juz mi zaproponowal :)

Gość biała_lilliaa
tez mam nadzieje, ze bedzie milo torszke sie rozczarowalam jak tamta randka nie wypalila tzn byla bardzo udana, n odzywal sie pozniej na drugi dzien, pisal jakby o nastepnym spotkaniu, a jednak juz sie wiecej nie odezwal xD