Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokon z Krewi

góralki i ślązaczki są aseksualnymi elementami germańskimi

Polecane posty

Jestes Offermo doprawdy żałosny... a żeby cię jeszcze powkurzać to aż posiedzę sobie tutaj i popiszę... jakim bezdennym debilem jesteś :) jak się szacuje AK zabiło, to co napisałeś w ostatnim poście to prawda, mój błąd, pomyliłem daty.

"setek lat wrogiej okupacji" Po prostu tysiącleci :P "takie rzeczy które wypisują na tym forum w żadnym innym kraju były by nie do pomyślenia. " W każdym demokratycznym kraju jak Polska mogłbym sobie wypisywać to i cokolwiek by mi się chciało gdziekolwiek bym tylko chciał. "no ale skoro "autorytet" wojewódzki " Nie oglądam telewizji, a już tym bardziej wojewódzkiego. "jak ma ten nasz biedny kraj się obronić?" Kurczę, jaki ten kraj biedy, poszkodowany... ehhh... nic tylko siąść i płakać ;)

"nie masz śmieciu pojęcia o demorkacji." Obawiam się że mam znacznie większe pojęcie niż ty ;) "demokracja nie oznacza braku szacunku dla własnej ojczyzny i przyzwolenia na lżenie jej." Pozwala, systemy totalitarne nie pozwalają na takie rzeczy :) "a już na pewno demokracja nie oznacza przyzwolenia społeczeństwa i administratorów serwisu dla wypowiedzi opluwających własny kraj." W właśnie że tak, pozwala na to i wieeeele innych rzeczy :) "od rozbiorów to tak naprawdę mieliśmy 20 lat wolnej ojczyzny" Z czego 8 lat demokracji, a 12 rządów autorytarnych Sanacji ;) "dlatego ze okupanci wymordowali patriotów, wymordowali inteligencję i obsadzili na pozycji elity zdrajców i kolaborantów." Tyle że oni dawno już nie są u władzy, dziś wybieramy swoje władze sami.

"nie napisałem że opluwasz tylko ze tolerujesz jej opluwanie i dobrze się przy tym bawisz." Jako człowiek nauki toleruję otwartą dyskusję na każdy temat. Czego natomiast nie toleruję to twoich bluzgów i chamstwa. Na KAŻDYM poważnym spotkaniu w jakimkolwiek naukowym gronie byś dawno został wyrzucony na zbity ryj :) A czy się dobrze bawię... w sumie to nie, dobrze się bawię jak mogę wykazać twoją intelektualną miałkość.

"ojcem "autorytetu" michnika był zdrajca skazany za udział w spisku majacych na celu oderwanie od polski zachodniej ukrainy, bratem był komunistyczny sędzia skazujący w procesach politycznych. rodzice "pierwszej damy" to ubecy. i cała właściwie władza, właściciele mediów, przedsiębiorstw to uwłaszczona komunistyczna nomenklatura spod znaku "grubej kreski". ci ludzie mają wciąż władzę nad mediami i wciąż robią co tylko mogą żeby polskę i patriotyzm ośmieszać." Nie wiem czy się śmiać czy płakać z twojej głupoty... "skoro tak w "demokracji wolno wszysto" to jak to możliwe że dawid irwing trafił do więzienia w tej austrii? jakoś się po tym prześlizngąłeś nie komentując. czyżby to było dla ciebie niewygodne?" Nie skomentowałem ponieważ nie znam prawa Austriackiego. Zapewne został skazany ponieważ w Austrii negacjonizm jest nielegalny - tak jak np. w Polsce tworzenie partii nazistowskich, komunistycznych i odwołujących się do nienawiści na tle rasowym. "nie chce mi się z tobą gadać. jesteś urobionym przez propagandę przygłupem który wprawdzie nie ma może i złej woli ale tak mu wyprali mózg że będzie tolerował plucie na własną ojczyznę i udowadniał że zgodna na poniżanie własnego kraju, na jego oplucie i upodlenie to "miara demorkacji"." No cóż, widzę, że propaganda tak mnie urobiła, że nie warto ze mną gadać... o ja biedny :) "najwidoczniej w dupie byłeś i gówno widziałeś i nie masz pojęcia jak niemiec, francuz czy anglik są dumni ze swojej ojczyzny i że taka pogarda jak tutaj prezentowana w tych krajach jest niemożliwa." Ja też jestem dumny ze swojej. Natomiast chyba nie widziałeś jak bardzo Brytyjczycy i Niemcy (Francuzi mniej) nabijają się ze swojej ojczyzny :). Mają tzw. dystans. "niemcy próbują odwracać historię umniejszając swoje niewątpliwe winy z czasów wojny" Większej głupoty już dawno nie czytałem... niemal za każdym razem jak słyszę wypowiedzi oficjeli niemieckich to są wzmianki o ich winie w czasie WW II. "bo dla każdego patrioty najważniejsza jest RACJA STANU" Ty nie masz pojęcia jaka jest Polska racja stanu, nigdy nie przeczytałeś żadnej publikacji rządowej na ten temat. Miałeś chłopie kiedyś w rękach Strategię Bezpieczeństwa RP? Którąkolwiek. Jakoś wątpię.

"tylko że to nie jest żadna naukowa dyskusja." A czy ja kiedykolwiek napisałem, że na forum da się przeprowadzić naukową dyskusję? "takie sk**wiela trzeba po prostu zaj**ać." I tutaj właśnie pokazujesz poziom dyskusji oraz chrześcijańską miłość do bliźniego ;) "tak samo jak ci którzy piszą o "polskich obozach zagłady"" Ci są zazwyczaj niedoinformowani (jakieś gazety na zachodzie) i szybko przepraszają po interwencji MSZtu.

"może powiesz że ci którzy piszą o "polskich obozach zagłady" nie zdają sobie sprawy ze polska była wtedy pod niemiecką okupacja i obozy zostały stworzone przez niemców?" Wielu z tych ludzi co tak piszą na zachodzie tak właśnie uważają... zdziwiłbyś się jak ludzie zachodu mało wiedzą o historii Europy Środkowej i Wschodniej. "może powiesz że z tymi scierwami powinienem prowadzić "naukową dyskusję"?" Im by się przydała kampania informacyjna, a nie bluzgi. "to samo dotyczy tego szmaciarza który tu pisze. tolerowanie go, brak reakcji na jego prowokacje jest policzkiem dla wszystkich tych którzy poświęcili własne życie żebyśmy mogli być wolnymi ludźmi we własnym kraju. dla wszystkich torturowanych, zamordowanych, represjonowanych przez wszystkich okupantów którzy przewinęli się przez naszą nieszczęsną ojczyznę." Tutaj muszę ci przyznać rację - należy stanowczo się temu sprzeciwiać ale nie bluzgać bo to do niczego nie prowadzi.

"nie rozśmieszaj mnie że dziennikarze NYT, guardiana albo tym bardziej niemieckich gazet piszą o tym z niewiedzy" Zazwyczaj tak właśnie jest. Chyba nigdy nie rozmawiałeś z żadnym człowiekiem zachodu. Oni naprawdę wiedzą okrągłe zero na temat tego co tu się działo. Nieliczne wyjątki posiadają wiedzę na ten temat. "to są wykształceni ludzie a nie jakieś matoły po podstawówkach które mogą takich rzeczy nie wiedzieć." Jak studiowałem w UK to rozmawiałem z tymi wykształconymi właśnie - większość nic na ten temat nie wiedziała. "jeżeli polska nie zgodzi się na wypłatę odszkodowań to będzie upokarzana na arenie międzynarodowej"" To nie pierwsza i nie ostatnia jego głupia wypowiedz. Zresztą nasz MSZ odpowiednio to skomentował. Aż Kaczyński pochwalił Sikorskiego za to :D "ty jesteś taki naiwny czy taki głupi?" Ja się po prostu opieram na faktach, a nie na nienawiści tak jak ty.

"budują "centrum wypędzonych" finansowane przez niemiecki rząd i przedstawiające niemców jako ofiary II wojny." Wypędzeni też byli ofiarami WW II - to jest fakt, a nie opinia. ""nazistowskich niemczech" i o "nazistach"" A jakie to były Niemcy? Liberalno-Demokratyczne? Nazistowskie Niemcy, z kanclerzem pochodzącym z partii wybranej w wolnych wyborach. Niemcy tego nie ukrywają, że ich dziadkowie i babki wybrali NSDAP i Hitlera. "ach, takie "głupstwo" powiedział, no tak. naprawdę jesteś bezdennie głupi jeżeli uważasz że ta widoczna na każdym kroku antypolska propaganda to tylko "głupie wypowiedzi" które musimy tolerować i "wyjaśniać"." To chyba ty widzisz tą antypolską propagandę na każdym kroku. Ludzie twojego pokroju chyba myślą, że cały świat ma na celu tylko jedną rzecz - zniszczyć i upodlić Polskę. Wszyscy są w złym spisku przeciwko RP i narodowi Polskiemu... taaakkk.. jasne ;). "i jakiego sikorskiego? przecież to jest wypowiedź z 96 roku. gdzie tu kaczyński i sikorski?" Ja mówię o jego ostatniej wypowiedzi (chyba ją pominąłeś)... sprzed roku niecałego. "tak czy inaczej nie mam zamiaru tolerować tego że poniża się moją ojczyznę" To nie toleruj, bierz granat, kałasza (chociaż nie, to ruski sprzęt, weź karabin beryl ;) ). "oskarżających polaków o rozmaite zbrodnie." Wielu Polaków też popełniało zbrodnie, oczywiście nieporównywalnie do Niemców czy Rosjan ale w tym kraju też było mniej tych "good guys" :). Pomimo, iż bardzo ci się to nie podoba ale to tylko oznacza, że nie chcesz patrzeć na sprawę obiektywnie, a jesteś zasłonięty wpajaną od dawna i pielęgnowaną nienawiścią.

"od kiedy to polską rację stanu definiuje rząd?" LOL :D, a kto ma ją definiować? Ty, KK, czy może jakaś niewidzialna, wszechogarniająca świadomość :P. Oczywiście, że robią to rządy. "konkretnie na jakich faktach opierasz się gdy słuchasz jak to "polacy są odpowiedzialni za 150 tyś zamorodowanych po powstaniu warszawskim" i że stalin jest dobroczyńcą polaków?" A gdzie ja coś takiego napisałem? Z tym się również nie zgadzam. To są jakieś brednie szaleńca... nie lepszego niż ty.

"no i właśnie dlatego ze tak cię to bawi uważam cię za śmiecia, ogłupionego gnoja który co prawda nieświadomie, ale przyczynia się do upodlenia własnej ojczyzny." zzz..zzzzzz..zzz... co? A no tak, ach ta moja nieświadomość :P. "tego właśnie człowieka dotyczyły moje bluzgi, to jest właśnie to, co cię tak rozśmiesza" Mnie rozśmiesza poziom waszej dyskusji. Obaj jesteście siebie warci. "tobie plują w twarz a ty twierdzisz że to nic, to tylko deszcz pada. szkoda słów." Mnie tam nikt w twarz nie napluł. Skoro ty wszystko wokół odbierasz jako atak na ciebie to znaczy, że masz paranoję. Mnie Pan Singer może pocałować w tyłek :). "racja stanu jest niezależna od rządu. definiuje ją dobro narodu i dobro państwa." LOOOOOOL :D, ale żeś chłopie dopierdolił :D. A kto niby definiuje to dobro narodu? Ty, Gumisie, wszyscy obywatele czy kto?? Racja stanu to nie jest jakieś istniejące w sferze idei rozumienie "dobra ogólnego państwa i narodu", a zdefiniowane na papierze konkrety. "polityka rządu może być zgodna z polską racją stanu ale wcale nie musi." Ależ oczywiście, natomiast nie zmienia faktu, że to rządy są odpowiedzialne za jej definiowanie.

"nie ty pisałeś tylko pisał ten śmieć na którego zacząłem bluzgać. czy ty chłopie zupełnie już straciłeś kontakt z rzeczywistością?" No to co się do mnie czepiasz o czyjeś wypowiedzi? Masz problem z kontaktem z rzeczywistością? :)

"ten śmieć ma zamknąć ryj." A jak nie to co? Dostanie od ciebie całusa? "takie wypowiedzi nie mają prawa sie ukazywać nigdzie" Mają prawo, jesteśmy w internecie, tu można napisać nawet, że słońce krąży wokół Ziemi :) - widzisz, napisałem - i nic mi nie jest :D. "zostawi wrażenie że polacy to mordercy i zbrodniarze." Niektórzy to zbrodniarze i mordercy "no skoro tak mówi prezez ogromnej żydowskiej organizacji to trzeba by być idiotą żeby sobie to ot tak ignorować." A co z tego wynikneło, że prezes tej ogromnej organizacji tak powiedział? Coś się w Polsce zmieniło? Bo ja nie zauważyłem. "tak, są na świecie ludzie którzy mają interes w tym żeby niszczyć i upodlić polskę" :D, nie ma to jak teoria spiskowa dziejów... zapewne nawet teraz knują w swoich ciemnych gabinetach jak tu dopierdolić Polsce. Żydzi, Masoni, Cykliście... wszyscy nienawidzą tylko jednego - Polski. "o rozmaitych polskich zbrodniach." Polacy podczas wojny też popełniali zbrodnie. Mniej niż okupanci ale również. "a tymczasem opinia o nas jest nie jako o ofiarach ale wręcz o drugich po "nazistach" (bo nie niemcach) największych zbrodniarzach." Gdzie ty się spotkałeś z taką opinią? Z kim bym nie rozmawiał to takiej opinii nie słyszałem. "no sorry ale nie uwierzę że one były pisane "w nieświadomości"." Te posty miały cie wkurwić. A że łatwo to zrobić to nie dziwię się, że ktoś się połasił ;)

"właśnie jest to idea a nie żadne "konkrety" dlatego właśnie rozmaite konkrety przez niektórych oceniane są jako zgodne z polską racją stanu a przez niektórych wręcz przeciwnie." Śnisz chłopie i nie chcesz się z tego idealistycznego snu obudzić. Zejdź na Ziemię to pogadamy na temat racji stanu :).

"napluł ci pan singer który powiedział ze twój kraj będzie "upokarzany na arenie międzynarodowej" a ty udajesz że to "nic takiego"." Ciągle twierdzę, że mi nikt nie napluł. Nawet kropelki nie poczułem :). jakoś nie widzę aby Polska była upokarzana na arenie międzynarodowej. Ostatnio nawet mamy spore sukcesy (wejście do NATO i UE jako realizacja Polskiej racji stanu zakorzenienia się w instytucjach zachodu). "napluli ci autorzy artykułów" Również nic takiego nie odczułem :). Jesteś stanowczo przewrażliwiony. Ty to byś najchętniej nasłał na tych ludzi komando aby ich zlikwidować jak to już raczyłeś pisać :) "rozpowszechniający na świecie opinię o polakach jako o drugich po "nazistach" największych zbrodniarzach." :D, ale bzdury jedziesz... chyba tych artykułów nie doczytałeś :). "napluł ci pan gross" Kurcze... też nie :D, no masz ci los :P. "rozpowszechniają opinię o polakach-antysemitach" LOL :D, no jednego takiego mamy na forum... ja mu tam... hmmm... jakoś na "O" ;).

"są udokumentowane słowa i. singera " Ale ja nie twierdzę, że on tego nie powiedział, ja piszę, ze nic z tego nie wynika i wszyscy politycy mają w dupie co mówi Singer :P. Nawet ci z Izraela :) "ty chłopie po prostu jesteś urobiony do tego stopnia że wprost odrzucasz rzeczywistość która ci do propagandowych wizji nie pasuje." Oh, ah, jaki ja jestem urobiony :D, nie mogę tego przeżyć po prostu... niech ktoś mnie dobije :D

"no pewnie, kto by się tam liczył ze światowym kongresem żydów. wiadomo że wszyscy mają to w dupie " Przy realizacji poważnej polityki, a nie gadania na forum międzynarodowym to to co ma do powiedzenie Światowy Kongres Żydów jest mało istotne... i nie, ŚKŻ nie rządzą światem (w razie jakbyś miał wątpliwości). "takie uporczywe ignorowanie znaczenia faktów nie pasujących do ideologii. " To się nazywa wyparcie :). I dokładnie to masz połączone z paranoją :)

Gość nieśmiałe są najlepsze
a Niemki w swoich inkarnacjach góralskich, kaszubskich i śląskich są wyuzdane i cwane jak cholera.

Gość ks. Ojciec
czystość moralno-genetyczna rasy polskiej musi zostać zachowana !!! Karą za seks z elementami obcymi będzie ekskomunika i wieczne potępienie.

Gość Pisuarz
ojcze, uważam odrotnie. Jeśli polskie nasienie zatopi otwory waginalne elementu niemieckiego to on się będzie musiał spolszczyć

Gość szczylek mazowiecki
góralki to faceci w spódnicach

Gość germańskie geny damskie
czynią z polaków eunuchów brukselskich

Gość bn22
Jesteśmy producentem tradycyjnych pantofli. Wszystkie nasze produkty wykonywane są przy użyciu naturalnych materiałów. Przekonaj się sam o jakości naszych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/