Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;)))))))))))))))))))))))))))))

Częstsze robienie siusiu w 1 tyg ciąży(PRAWDOPODOBNIE).. Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ;)))))))))))))))))))))))))))))

Witajcie Dziewczyny. Mam intymny problem, ale musze pogadać z kimś o tym. Tydzień temu kochałam się z narzeczonym i się nie zabezpieczyliśmy, bo chcemy mieć dziecko. Już kilka dni po stosunku zaóważylam u siebie, że muszę często robić siusiu. W dzień to mi tak bardzo nie przeszkadza, ale za to w nocy budzę się kilkkrotnie i muszę iść się załatwić. Jest to mniej więcej ok 3-4 razy w ciągu nocy i z 2 razy nad ranem. Powiem jeszzce że kilka dni po stosunku miałam bóle brzucha takie jak przed okresem. Może jakaś mamusia też miała takie objawy, gdy zaszła w ciąże?? Czy te objawy w pierwszym tygodniu od stosunku mogą świadczyć o ciąąży? Ja nie chce żebyście dawały mi diagnoze, czy jestem w ciąży czy też nie, bo to tylko może lekarz gin stwierdzić, ale bardzo bym prosiła o to co o tym sądzicie? Kobitki ratujcie.

Gość Oklejkaaaa WWW
Ja mialam podobnie. Kilka dni po stosunku mialam infekcje pecherza i musialam ciagle latac do kibelka, ale tak na 100% to nie wiem czy wlasnie to byla zwykla infekcja czy faktycznie odjaw. Na szczeście po jakims czasie sie okazala ze jestem w ciazy. Ale tak szczerze to jest dla mnie malo prawdopodobne

Gość jabłuszko champion
Parcie na pęcherz rzadko występuje na początku ciąży, raczej później, gdy płód sie rozwija i naciska na cewkę moczową.... U ciebie bardziej prawdopodobne jest zapalenie pęcherza...

Gość kjhybgyyrtv
w I trym tez moze byc parcie bo jest wiecej progesteronu ale to tak bardziej okolo 6-7 tygodnia:) lepiej zbadaj mocz bo moze masz problem z pechezem;)