Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuskapiosenka2011pomocy

Francuska piosenka 2011

Polecane posty

Hej, ostatnio na wakacjach dwa razy słyszałam pewną francuską piosenkę, ale za Chiny nie mogę jej znaleźć. Szukałam na różnych forach, ale bez efektu ;( Znalazłam w prawdzie osobę, która szukała tej samej piosenki, pisząc, że ma ona już kilka miesięcy, więc teraz pewnie z pół roku. Jest to taka wesoła piosenka w języku francuskim, którą śpiewa mężczyzna, kojarzy się z klimatem wakacji. Podczas refrenu włącza się chórek i jest tam "ee oo ee" i takie jakby "pourqette pourqette a" słychać jeszcze "france" i "l'ocean". Jakby ktoś znalazł lub wiedział co to za piosenka, bardzo proszę o napisanie, byłabym dozgonnie wdzięczna. Z góry DZIĘKUJĘ! ;)

może Lolita - Jolie garcon? wiesz tak przy poszukiwaniach widziałam czego ludzie najczęściej szukali, więc może to to? ;p

Już znalazłam - taaaa jolie garcon ale zremiksowana... podoba mi się sama muzyka dlatego nawet słuchając oryginału nie kojarzyłam, że to to :D

och, to super, że znalazłaś. ja nie cierpię jak nie mogę znaleźć piosenki, a tej już szukam od tygodnia ;( to teraz pewnie mnie zostawisz w poszukiwaniach samą znowu ;c :D

hmmm, szczerze to sama nie wiem. na jednym forum ktoś pisał, że to pop, ale mi to klimatem przywodzi na myśl właśnie co coś wakacyjnego, nie wiem może trochę "waka waka" shakiry? hehehe ;P

o, to był właśnie ten temat, o którym pisałam. o tej samej piosence pisała charlotte222 z 29 strony, ale nikt jej nie odpisał ;

niestety to nie to ;( oj sporo, już sama nie wiem czy to znajde. chyba bede słuchała cały czas jakiegos francuskiego radia, zeby ewentualnie to lecialo i walapac tekst, dzięki za pomoc, ja zmykam

Gość uuuuuuuuuppppp
uuuuuuppppp

Gość Lulająca
Może Mirage?? Matta Pokory ??

Gość uuuuuuuuuppppp
niee, to jeszcze nie to :(

Gość gość
Ja mam problem, 2011/2012 byłąm we Francji ze szkoły na wymianie. Na dyskotekach francuzi śpiewali pewną piosenkę. Była idealna do romantycznego tańca. Każdy znał choć refren na pamięć

Gość gość

Charles Aznavour – La bohème