Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaaaaaaaaaaa

INHALACJE U NIEMOWLAKA

Polecane posty

Gość hejkaaaaaaaaaaa

Witam mam pytanko . mój synek ( 9 miesięcy) troszke dzisiaj pokasluje nie ma gorączki ani innych objawów przeziąbienia . kupilismy inhalator i czy można go używać bez zgody lekarza jak tak to z jakimi preparatami wydaje mi sie że solą fizjologiczną jak wy myślicie???? do przychodni dzwonie ale niestety nie moge się dodzwonić. fajnie by było jak byście mi pomogli :):):):)Pozdrawiam

preparat odpowiedni do objawow,nie warto zapytac lekarza ? kaszel moze oznaczac bardzo duzo,ja z kaszlem chodze do lekarza,nawet z katarem-bo tak nam kazal.Syn po 2 katarku ma kaszel a kiedys po2dniach kaszlu,bez goraczki itp.mial zapalenie oskrzeli,wiec mysle ze na wszelki wypadek powinnas isc osluchac dziecko a nie na wlasna reke tymbardziej ze twoje dziecko ma tylko 9 miesiecy

Gość aba

Na pewno mogę podpowiedzieć stronę inhalacja.pl i nie wiem czy tak naprawdę na tej stronie jakiekolwiek poradniki online poświęcone inhalacji się nie kończą. Jest mało autentycznej wartościowej wiedzy w związku z aerozolami, leczeniem wziewnym i tym podobnych tematach.