Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

otyłe mamy w ciąży gdzie kupujecie

Polecane posty

Gość apaulina

sukeinki cyz tunki lub inne stroje aby łądnei wygladać mam kilka tunik ale marzy mi sie sukienka ogrodniczka jak patrze w necie to największe rozmiary to 44

Gość apaulina
halo

Gość apaulina
dzięki Julka oferma nie amsz nic do powiedzenia nie zbaieraj glosu jak masz glupoty gadac

Gość ja kupowalam ciuchy
w H&M i w kapphalu

Gość apaulina
waże 170kg

Gość ..............ogler
W H&M są takie rozmiary w bodajże 2 działach: Maternity (dla ciężarnych) i XXL (dla puszystych). Można się tam nieźle obkupić w bardzo modle ciuchy. Dodam, że ich rozmiary są zawyżone, więc 44 może być dla ciebie dużo za duży. Myślę, że spokojnie wejdziesz w ich 40-42. (Np. moja mama nosi rozmiar 38, a w H&M nawet 36 na niej wisi... sama zresztą się przekonasz). Podobne duże rozmiarówki są w innych skandynawskich sieciach (Cubus, KappAhl, Lindex) i holenderskim C&A. Innymi słowy - udaj się do największej galerii w mieście. 🖐️

Gość ..............ogler
* modne

Gość kappahl, h&m
C&A

Gość ..............ogler
Oj sorry nie doczytałam, że szukasz większego niż 44... no ale nie ważne jaki nosisz polski rozmiar, bo skandynawskie odpowiedniki będą o numer, dwa za duże. W sklepach Mango jest też zawyżona rozmiarówka o jeden numer. Sprawdź je.

Gość apaulina
ogler nosilam 46 przed ciazą ale teraz juz jestem w5 miesiaci wiadmomo kg przybywa wiec mysle z ejakies 48 czy nawet 50 byłaby ok

Gość apaulina
dzastoniolia na alegro własnei nie widze

Gość dsdg
ja kupuję na allegro, ale myslę,że przy takim rozmiarze jaki nosimy to ogrodniczki nie są dobrym pomysłem. Postaw lepiew na legginsy i długie tuniki, sukienki.

Gość dsdg
aa sukienka ogrodniczka, teraz doczytałam, to ok :)

Gość w tesco sa rozmiary
nawet do 52 widziałam. Ja niestety też do szczupłych nie należę. Nosze 44, czasem 42. W ciąży 46 i 48. Dużo rzeczy miałam z ciucholandu. Nie kupowałam wielu ubrań na okres ciąży bo wiedziałam, ze chce się za siebie zabrać po porodzie i zapomnieć o takich rozmiarach. Na razie jestem zadowolona z rezultatów jakie do tej pory osiągnęłam. Chce nosić 38 i dokonam tego :)

Gość ja najczesciej chodzilam
w legginsach i tunikach. albo w szerokich sukienkach. z kappahlu najczesciej. ubieralam sie tam na wyprzedazach, jeszczse mialam karte - wwszystko po 30-50 zl.

Gość apaulina
ja zamierzam no mam szczere chęci schudnoć po ciaży no al eteraz wiadmomo nie bede sie odchudzac a wygladac jakos chce tez kupiłam na ciuchach 2 tuniki

Gość ja najczesciej chodzilam
Gość apaulina
no i nie chcialbym takiej co bardzo opina brzuch

Gość kolopolop
polecam vesto 24 na allegro

Gość wertyko
vesto24

Gość ..............ogler
I dobra rada na koniec: jeśli nie mieszkasz na daleko od miasta to nie kupuj an Allegro ani nigdzie przez internet. Ciuchy trzeba mierzyć i dokładnie się w nich obejrzeć przed zakupem - szczególnie duże rozmiary, żeby potem się nie okazało, że nie możesz zwrócić i musisz chodzić w za dużym 'worku'. W normalnym sklepie masz możliwość dokonywania zwrotów (!), a przez net kupujesz kota w worku.

Gość ..............ogler
jeśli nie mieszkasz za daleko

Gość mama big size
Ja przed ciążą mialam rozmiar 48-52 waga 110kg.Ubierałam się przede wszystkim w H&M,teraz w ciąży (już 36tc) wazę 115 kg,wchodzę w ubrania sprzed ciąży a kilka bluzek i spodnie z gumą/pasem teżkupiłam w H&M. Ciąża u nas otyłych w cale nie musi oznaczać mnustwa dodatkowych kilogramów, ja bardzo się bałam,że przytuję ze 20kg a do mojej wagi wyjściowej byłoby to katastrofą, dzięki bogu tak się nie stało, mam nadzieję, że do końca ciąży przytuję max 3kg z czego teraz najwięcej przybiera na wadze moje malenstwo :) No i ten trzeci trymestr najbardziej obfituje w zachcianki i słodyczeee :) ale wszystkie wyniki mam w normie,cukier,cisnienie a to najważniejsze :)

Gość ..............ogler
Teraz są wszędzie wyprzedaże i dużo ludzi handlujących na Allegro kupuje w sieciówach ciuchy za 50%-40% i potem sprzedaje je innym za 100%.