Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona brata mojego męża to złoo

żona brata mojego męża jest okropna. Ona i teściowa to jednosć.

Polecane posty

żona mojego brata urodziła w tym roku drugie dziecko , synka ma teraz pół roku, maja też córkę 4 lata. teściowa i teść zakochani w pierwszej synowej -bo to taki ideał, dobra,piękna,wpsaniała ,taka szyja rodziny. z synusiem mlodszym od liceum razem -no to rodzinka cała w niej zakochana.my z męzem mamy roczną córkę i oczywiście babcia też kocha dziecko ,ale dziadek zakochany strasznie we wnuczku ,tamtą wnuczkę też faworyzuje -bo pierworodna. czuję sie z tym żle, teściowa u nich przesiedzi , co tamta powie to dla niej święte, cały czas by chciała z dziecmi jej siedzieć , non stop wydzwania,pyta,u nas tego nie ma. tydzien możemy sie nie odzywac i nic. a jak dzwoni to do meza. teraz do tamtej synowej przyjechała siostra cioteczna 18 lat,na wakacje,non stop zajmuje sie Adasiem -bo chrześniak,wszystko przy nim robi ,tamta synowa ma luz,no to mowie do tesciowej,ze moze odpoczac,bo przyjechała Anka .A teściowa na mnie z ryjem,ze anka przyjechała odpoczywać a nie cudze dzieci nianczyc,choc wszyscy widza,ze ona przy małym wszystko robi z wielką checią. I teraz sie dowiaduje,że w sobote tesciowa tez byla całą noc z dziecmi -bo panstwo z kolegą i z siotra pojechali na dyskotekę. moj maż twierdzi,ze bratowa pracuje w dps ie i jest poważną osobą, takze to ,ze ktoś jej przy dziecku pomoże, to nic złego,bo ona ma prawo byc zmęczona. Ja nie pracuje,to takiego prawa nie mam. Dziewczyna ma tyle pomocy , mama ,teściowa, babcie ,siostra. Teściowa powinna zobaczyć,ze ja zajmuje sie sama i tez mnie odciażyć czsem.One sa po tych samych pieniądzach , jak sie spotkają to jak papużki. Pieprze taką teściową.

Gość a ty byś chciała
by twojego dzieciaka niańczyła za darmo?

Gość parkingowa Honorata
I wcale się teściowej nie dziwię. Masz dziecko, to bądź MATKA i sie nim zajmuj i wielki ....uj Ci do tego co robi w wolnym czasie Twoja teściowa. Może do góry futrem leżeć, a Tobie NIC do tego !

ale jednak jakąś równowagę zachować powinna.

Gość ajj ty zazdrosna babooooooo
za-zdro-śni-ca!