Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dałoby się......

Dałoby siępozbyć "wiszących ramionek" do połowy sierpnia? :)

Polecane posty

Gość Dałoby się......

MAm lekką nadwagę, ale mi nie przeszkadza. JEdnak moją zmorą są nie tyle grube ramiona co wiszące smutno i powiewające na wietrze :( W bluze z krótkim rękawem wyglądam świetnie, ale bez rękawów czy w stroju kąpielowym - NIET. Dałoby sięw miesiąc podreperować biedne ramionka? Dodam, że mam w domu hantle np. ale jestem niemobilna [noga w gipsie do 10 sierpnia- 16 wyjazd :) ] więc siłownia odpada Prosiłabym o opinię, czy to możliwe aby je ujędrnić oraz czy w takim terminie. No i jak! Dziękuję i pozdrawiam!

Gość malinowyherbacianyogrod123
Czesc. do ćwiczenia ramio noga w gipsie nie przeszkadza...hantelki w ruch.Muzyka jakas letnia i wykonuj codzinnie ćwiczenia na ramiona. ja mam mocna góre :/ niestety wiewc nie mam tego problemu,ale do muzyki z hantelkami czesto sobie cwicze:) powodzenia i pozdrawiam

Gość Caramelo
Przykro mi ale w miesiąc niewiele możesz zrobić. Pozdrawiam:)

ja nad ramionami pracuje od 10miesiecy i dalej daleko mi do upragnionego celu

No niestety, wiem, że te ramiona, flabby arms to prawdziwa zmora, ciężko się tego pozbyć. Dobrym pomysłem może być boks, ale na efekty i tak trzeba trochę poczekać.

Gość jest prosze
a cwize 2 lata i mimo, ze jestem szczupla to tez mam wiszace ramiona.

Gość bo zle cwiczycie
pojdzcie na silownie, poproscie jakiegos trenera niech wam powie, u mnie po tyg cwiczen widac bylo zmiany

po tygodniu widac bylo zminy- prooosze cie- jedyne co moglo byc widac to moja droga 'napuchniecie' zmeczonych miesni -my to nazywamy- spomowaniem:))- po kilu dniach schodzi:) ale oznacza, ze trening byl dobry:)

Gość sky.dancer
Po tygodniu może nie ale po miesiącu (regularnego i dobrze rozpisanego) treningu powinny już być efekty; wiele też oczywiście zależy od stanu wyjściowego.

Gość tiaa
jak przez ten cały czas będziesz regularnie ćwiczyła to na pewno będzie widać efekt, zależy jak bardzo Ci wiszą. Ja ćwiczyłam 2 miesiące, hantle 0,5kg i jestem zadowolona:)

zreszta- trudno odgadnac co autorko chcialabys osiagnac dokladnie

Ja też uważam, że po miesiącu regularnego (bez oszukiwania!) ćwiczenia będzie już co nieco widać! Przede wszystkim- systematyczność.

kupilam sobie cwiczenia tamilee webb z serii chce miec takie ramiona to sa dwa programy - podstawowy i zaawansowany po 15 min, robie od miesiac co drugi dzien i juz widze lekkie efekty - musze dodac ze mialam zero umiesnienia, flaki, do tego biegam 2 razy w tygodniu i naprawde sie polepszyly

Nad ramionami tzw. flabby arms trzeba długo pracować, niektórzy mają też genetycznie uwarunkowany taki wygląd i otłuszczenie w tamtym miejscu. Polecam zapisać się na aeroboxing czy zwykły boks, moim zdaniem dobry sposób

Gość samuelitanka
hantle 3 kg i cwiczenia w domu co drugi dzien

Gość samuelitanka
Up

Gość dnoooo
hantle, ale na pewno nie 0,5 kg :O Rób wąskie pompki na tricpes, łądnie wyrzeźbią ręce