Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita12

co sądzicie o zodiakalnych bykach kobietach

Polecane posty

Gość lolita12

co uważacie i myslicie o zodiakalnych bykach

Gość serialove love
jestem uparta, wredna i zołzowata. tak mnie postrzegają Ci, którzy zajdą mi za skórę. jednocześnie gdy coś robię to z pełnym zaangażowaniem i do końca.ale ogólnie ludzie mnie lubia:p

Gość Widmogłupiegoforum
Powinno być 13 znaków, a nie 12. Ci, którzy się tym zajmują, nie wierzą w zodiak. Pozdro.

Gość facet jeden taki
podobno najlepszy znak zodiaku dla kobiet. ich planetą jest wenus. dbają o ognisko domowe, dbają o siebie bardzo, kochają dzieci, są kobiecie i świetne w łożku. wszystkie horoskopy tak podają.

Jako kobieta-byk zgadzam się z facet jeden taki i serialove love, bo chyba właśnie taka jestem. Na pewno uparta, dokładna, wrażliwa i namiętna ze mnie indywidualistka :)

a nie pomyliles czasem z rybami:P to moja planeta, wybacz :) kobiety byki sa sympatyczne ale tez wredne, uparte strasznie, robia z igly widly, nie potrafia przyznac sie do bledu, ciesza sie z zycia, zawsze usmiechniete, potrafia smiac sie z siebie to kobieta byk w moich oczach

Gość lolita12
Fajne i ciekawe co piszecie

Gość facet jeden taki
Kobiety-Byki zazwyczaj są idealnymi paniami domu i matkami, bardzo praktycznymi. Mają skrajnie realistyczny sposób myślenia i przyziemne poglądy na życie. To Wenus z Milo posiadająca niezwykłą kobiecość. Nie pierwszym miejscu w życiu stawia miłość i związek małżeński, ognisko domowe, rodzinę, dzieci. Kobiety-Byki są pełne radości życia, troskliwe, wierne i oddane swoim partnerom w związkach, to najlepsze żony i matki. Są także wspaniałymi gospodyniami. Wiele z nich jest uzdolnione artystycznie, szczególnie w takich dziedzinach, jak muzyka i śpiew. Pracą fizyczną starają się zbytnio siebie nie obciążać, jako że dobrze rozumieją, że przemęczenie może zaszkodzić ich urodzie, którą starają się zachować do późnej starości. Duchowymi dążeniami także siebie nie męczą, gdyż wolą całą uwagę poświęcać swemu ciału i fizycznej urodzie. Już w dzieciństwie rozumieją, że im ładniejsze „opakowanie, tym szybciej znajdzie się „kupujący. Byki rodzą się w najpiękniejszej porze roku pod koniec kwietnia i na początku maja, kiedy wiosna jest już w rozkwicie, a uroda Byków porównywalna do piękna samej przyrody, dlatego kobiety-Byki razem z kobietami-Lwami są prawdziwą ozdobą Zodiaku. Panie te są w stanie każdego mężczyznę, który im się spodobał uczynić swoim wielbicielem.

Gość serialove love
ja jestem spod znaku Byka a moja siostra pod znaku Lwa:D:D:D rządzimy he he :P:P

moja mama jest bykiem i jest uparta jak osiol :D uzdolniona? czy ja wiem :D kiedys podobno ladnie spiewala.. ale jak zaprezentuje czasami to trzeba uszy zatykac :D z ogniskiem domowym sie zgodze, a no i zazdrosna jest strasznie o mojego tate :D szuka dziury w calym zawsze i wszedzie, duzo gada, jest bardzo pracowita

Gość lolita12
Do Facet jeden taki. Dzięki wielkie serdeczne za szczegółowy opis.Pozdrawiam

Gość głupota wierzyc
w to ze dany miesiąc ma wpływ na nasze zycie

widzisz cechy charakteru maja duzo wspolego z naszym znakiem zodiaku i z tym jak planety byly ulozone tego dnia gdy przyszlismy na swiat to tak do konca nie sa brednie

Gość lolita12
Nie wierzę i nie chodzę do wróżki ale interesuje mnie psychoastrologia znaków zodiakalnych

Gość lolita12
No cóż

Jestem bykiem i muszę powiedzieć,ze jestem idealną partnerką:) to znaczy nie w sensie wizualnym,bo to kwestia gustu:D ale dbam o partnera, jestem pomocna, potrafie mu dogodzic,:P dobrze gotuje, bardzo dbam o siebie, jestem uparta jak osioł, dobra w łózku...to napewno:)