Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

Gość pytanie mam takie

mogę?

Gość pytanie mam takie
Jesteś(starasz się) być zawsze miły i wyrozumiały nawet dla kompletnych debili, tłumaczysz im swoje racje, pocieszasz. To jest jakaś poza, czy Ty jesteś z natury taki dobry i opanowany?

Nie jest to poza. Jestem z natury miły i opanowany. Wielu ludzi z mojego otoczenia mi to mówi. Tzn. naturalnie nigdy tego nikt stąd nie sprawdzi i mogę być w rzeczywistości podłym draniem... ale to w co kto wierzy i uważa to mnie mało obchodzi. :).

Gość refforma_..
:classic_cool: no tak ja nie pytam, co kto o Tobie sądzi tylko jaki jesteś. Jakbyś do tego nie podchodził to moje (skromne) zdanie jest takie, że jesteś mało asertywny :P ale lubię Cię(umiarkowanie oczywiście)

Gość vvvv ss
"Jestem z natury miły i opanowany" dalej dowiadujemy sie ze zdystansowany (koniecznie rozszerzyć na towarzysko) dodać trochę restrykcji w przestrzeganiu zasad, wysoki wzrost i Qeen's, czyli OXford akcent i mamy substytut ksiecia Williama

Gość refforma_..
ZS ewidentnie jesteś zainteresowany zwieraczem WHO, ja jestem bardzo wyrozumiała, oczywiście do czasu kiedy nie o moją dupę chodzi :) ŚOZ odniosłam wrażenie, że żaden los człowieczy, ani zraniony ptaszek nie jest Ci obojętny(nie traktuj tego w kategoriach komplementu :) ) Rozmieniasz się na drobne

"nie mam w zwyczaju obrazac inteligencji ludzi, ktorych za inteligentnych biore " Miło czytać, natomiast osobiście na forach wolę być możliwie jasny w wypowiedziach, tzn. w domysły i podteksty lubię się bawić ale na żywo kiedy wchodzi komunikacja niewerbalna i ton głosu. "ZS ewidentnie jesteś zainteresowany zwieraczem WHO, ja jestem bardzo wyrozumiała, oczywiście do czasu kiedy nie o moją d**ę chodzi " Kiedyś mieliśmy małą dyskusję na temat jego "żelazności" i "stalowości" :P "ŚOZ odniosłam wrażenie, że żaden los człowieczy, ani zraniony ptaszek nie jest Ci obojętny" Wiesz, tutaj nie do końca tak jest. Jak być może zauważyłaś zdarzają się przypadki gdzie piszę "nie wiem jak Ci pomóc", albo "na takie pytania na kafe odpowiedzi nie znajdziesz". Jednak prawdą jest, że jeżeli już tu jestem to staram się coś komuś doradzić.

Gość refforma_..
Twoje zdania mój temat jest mi kompletnie obojętne. Nie zastanawiam się nad tym jak mnie oceniasz, ale jeśli już prosisz....0? Teraz pytanie odwrotne " jak w skali 0-10 oceniasz stopien mojego zainteresowania twoimi wypowiedziami?"

Gość refforma_..
Dzięki WHO :)

wolę być możliwie jasny w wypowiedziach byc moze kiedys osiagniesz poziom jasnosci moich wypowiedzi, zyce ci tego serdecznie :-)

Gość refforma_..
ZS Spodziewałeś się po mnie ciętej riposty? Bardzo Cię rozczarowałam? Uważasz, że mnie na taką nie stać? Czy, że zawsze powinnam mieć na nią ochotę, bo to Cię bawi? Nie jestem tu po to żebyś dobrze się bawił, pierdolę cały ten "owczy pęd".

zeby nie szukac daleko to anetka i zuzanka od zawsze mysla, ze sa bystre i inteligentne, to na szczescie z czasem mija :-)

Zawsze myślałem, że moje są bardzo jasne , no ale to kwestia interpretacji. w wiekszosci, nie generalizuj :D

Gość IMO13834
Przyszło lato, okres godowy i się samce wściekle trykają. A samica patrzy i wybiera...

Gość IMO13834
PS. Ave Czizas!