Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

"a miało być ?" Powinno skoro aspirujesz do oceniania. żartowniś :)

"A czym wyróżniają się sfrustrowane forumowiczki? " Trzymaj sie mojego nicka, a czytając pomarańczowe zaczepki pod tym adresem sporo sie na ten temat dowiesz ;-)

"Niewytłumaczalną i nieprzetłumaczalną nienawiścią do męskiego rodu." to jakiś podzbiór co najwyżej :)

to jakiś podzbiór co najwyżej podzbiór z jednym elementem:P a imię jego - retro:P

"mnie natomiast głównie śmieszą owe "nieprzetłumaczalne"." to sie da przetłumaczyć ;-) mianowicie punkt widzenia zależy od tego drugiego punktu ;-)

"baobabowe deja vu" tyle ze niezazdrosne i takie przyjazne, że aż szkoda, zeby poznał całą prawde o kafe ;-)

:D może dzisiejszy dzień przeznaczyła na pracę w sztabie i dopiero jutro będzie wdrażać nowe strategiczne ustalenia majace Cie pogrążyć?

przy czym od razu chcę zaznaczyć, że to ktoś inny uświadomił ją co do faktu, iż dotychczasowa taktyka nadaje się na śmietnik (z tego co pamiętam Anete lubi to miejsce) ;-)

"anetka uswiadomil" :) :) bo nie chcesz pobierac u mnie nauk udawania, ladniej przez Ciebie nazwanego swego czasu aktorstwem ;-)

Gość tdhdh
"zawsze szczery zeby nie szukac daleko to anetka i zuzanka od zawsze mysla, ze sa bystre i inteligentne, to na szczescie z czasem mija " Tym juz nic nie pomoze

Gość refforma_..
Miałam nadzieję, że podczas mojej nieobecności WHO opowiedział mi swój życiorys w ponad stu postach, a tu ZS zostawił mi komplement "dziwaczna samica" taki trochę nieudolny, ale czego mogłam się spodziewać. :)