Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam takie

Światowa Organizacja Zdrowia pytanie mam

Polecane posty

Gość refforma_..
Odp 20:30 tak szczerze to myślę, że mnie kochasz i oceniasz wysoko. Może jeszcze nie jesteś tego świadomy więc wielkodusznie puszczam w zapomnienie wszystkie nieudane komplementy. Więc 9/10 jedynie, bo inaczej nie byłbyś sobą.

Gość refforma_..
O 20:30 zadałeś mi pytanie. ;)

Gość refforma_..
Wręcz przeciwnie, banalne. Teraz nie mam czasu na polemikę, piszę książkę " O obrotach ciał niebieskich" od dawna ten tytuł za mną "chodzi".

Teraz nie mam czasu na polemikę to ja cos przypomne, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci: ZS Spodziewałeś się po mnie ciętej riposty? Bardzo Cię rozczarowałam? Uważasz, że mnie na taką nie stać? Czy, że zawsze powinnam mieć na nią ochotę, bo to Cię bawi? Nie jestem tu po to żebyś dobrze się bawił, pie**olę cały ten "owczy pęd".

zawsze szczery "niewielu osobom udaje sie ja odkryc" No tak, w końcu jesteś krynicą mądrości, ale chyba bardziej...męskości. Tak, tak testosteron aż się z ciebie wylewa.

"No tak, w końcu jesteś krynicą mądrości, ale chyba bardziej...męskości. Tak, tak testosteron aż się z ciebie wylewa" wiec jednak - jakieś próby nowej strategii :)

"wiec jednak - jakieś próby nowej strategii" Strategii? Szkoda czasu na takiego starego trepa jak ZS. 🖐️

Gość refforma_..
ZS i? O czym świadczy cytat ten?