Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adonisa31

W jaki sposob nabyc masy miesniowej

Polecane posty

Gość adonisa31

Chodze na silke ale nieregularnie. Po pracy fizycznej jestem tak zmeczony ze nie daje rady. W diecie co jest nawazniejsze oprocz piersi kurczaka i ryzu.

chleb, ryż, kasza, ziemniaki, makarony jak nie masz czasu sobie gotować to kupuj odżywkę węglowodanową albo gainera

Gość nihoihohoho
"Po pracy fizycznej jestem tak zmeczony ze nie daje rady. " "Chodze na silke ale nieregularnie." Przyrost masy mięśniowej nie następuje jak ćwiczysz czy pracujesz fizycznie, tylko jak odpoczywasz. Jeśli dużo pracujesz fizycznie i do tego siłownia to nie licz na efekty bo mięśnie nie mają się kiedy regenerować.

Gość adonisa31
Mam 31 lat , waze 78 kg , 177 cm wzrostu i szybka przemiane materi.

Gość adonisa31
na mase miesniowa

na masę to w diecie musi być przewaga węgli nad białkiem.. tu najlepsze są gainery odżywka o zrównoważonym stosunku białka do węgli są gainery z 20% zawartością białka, te do 40% nawet i są bulki czyli jednakowy stosunek białek i węgli dla tych co mają tendencję do nabierania brzuszka... ale pamiętaj, że dieta to podstawa po odżywkę sięgaj jak nie masz czasu dobrze zjeść czy ugotować...

Gość adonisa31
thx

Musisz brać się za duże ciężary z małą ilością powtórzeń. Tylko pytanie - po cholerę Ci ta masa? Lepiej być zgrabnym, sprawnym i zręcznym.

Gość adonisa31
Jestem starsznie chudy. Szczegolnie ramiona. Chcialbym lepiej wygladac.

podałeś 177 cm wzrostu i i 78 kilo to wcale nie jest mało. Ja mam 175 cm i 85 kilo i wyglądam moim zdaniem zbyt masywnie, zbyt przypakowany. Najlepiej wyglądałem przy wadze 75 kilo - silne i zgrabne ciało, wyraźne mięśnie, podobny sylwetką do van Damme z jego najlepszych lat. Po za tym lepiej skup się na brzuchu - jak masz kaloryfer to zawsze nieźle będziesz wyglądał.

Gość adonisa31
ok. kaloryfer najlepiej wyrobic poprzez 6 weidera i aeroby aby spalic tluszcz na brzuchu?

Eeee...nie wiem. Nigdy nie stosowałem żadnych odżywek tylko ciężki trening.

Gość adonisa31
cbxb

Gość IMO13834
Autorze a ile chcesz ważyć, przy jakich wymiarach (np. klatka, biceps, nogi itd.) i przy jakiej ilości tłuszczu?

Gość gość
A ja polecam somatodrol, ćwiczę codziennie, ale mimo wszystko moje mięśnie nie były zbyt widoczne, zwłaszcza klatka piersiowa. Jak ktoś chce zobaczyć efekty, mogę podesłać zdjęcia na maila. Na prawdę gorąco polecam, ja zamawiałem z tej strony: http://track.somatodrol.pl/product/Somatodrol/?pid=163&uid=23688 Przy zamówieniu 2 opakowań 3 gratis.

Gość Patryk324
ja ćwiczę praktycznie codziennie, niestety mimo, że podnoszę coraz większe obciążenia podczas ćwiczeń, nie bardzo było widać efekty wizualne. Od 4 miesięcy korzystam z Somatodrol'u bardzo fajny preparat wspomagający przyrost masy mięśniowej i pierwszy jaki na mnie zadziałał. Przy zamówieniu z tej strony http://www.croc.link/5Zr do 2 opakowań 3 dostałem w prezencie ( jedno opakowanie wystarcza na miesiąc)

Gość pan kracy
Ja pracuje na budowlane i mam 41 cm na łapie wszyscy mi muwia ze wyglądał jak b m ćwiczył sam za szczuna chodzilem na Wilke i moje zdanie jest takie ze Zadné tam odzywki czyli chemia się nie liczy to jest dla zawodowców dieta 60 % trening regeneracja 40% i będą efekty :)