Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awenbach

kwiaty/prezent dla lekarza prowadzącego

Polecane posty

Gość awenbach

czy praktykowaliście jakiś prezent albo kwiatki dla lekarza,który prowadził waszą ciążę ?

Gość Gosiaczkowo
nie

Gość ja tam nie słyszałam żeby
nie

Gość mamama26
ja nie dałam a teraz żałuje

Gość awenbach
mamama26 czemu zalujesz?

Gość lejla28
i na cholere dajecie?...to jest jego zawód i praca..tylko uczycie tych konowałów ze za ich zasrane obowiązki cos im sie należy

Daję bo chcę. Moje pieniądze, moja sprawa. A także mój komfort i poczucie bezpieczeństwa podczas porodu ( ten sam lekarz prowadził ciążę i odbierał poród ).

Z tym, że lekarze tego wcale nie potrzebują i nie chcą. Oczywiście są tacy, do których bez koperty się nie chodzi, ale cała reszta ma za przeproszeniem gdzieś te kwiatki, zieloną jacobs i merci. Nawet tego z gabinetów nie zabierają po pracy ;P

Gość Blanka ...
W pierwszej ciąży nie dałam nic, ale teraz po drugiej dałam. Na wizycie po 6 tyg od porodu. Zanioslam whisky, byl bardzo zaskoczony bo chyba sie nie spodziewal, ale z mezem zdecydowalismy ze chcemu mu podziekowac bo podczas opieki nad naszym dzieckiem wyszedl poza zakres swoich obowiązków czego nie robi kazdy lekarz.

Do "mogę wtrącić..." masz rację i dlatego ja nie zaniosłam ani koperty, ani kawy, ani czekoladek czy kwiatków. Trzeba wiedzieć co nosić:)

Gość martyyyyyysia
Ja dałam ciastka takie lepsze :):) lekarz był SPOX ;)

Gość martyyyyyysia
Naprawde Lekarz do rany przyłoż ! Odebrał poród, chociaż wcale nie miał byc wszpitalu a ja go poprosiłam o to na samym początku ciąży i zapamiętał sobie:) ZAZNACZAM IŻ TO BYŁ Z NFZ a nie żaden prywatny !! Dałam mu dobre ciastka na osłode życia :) oczywiście niechciał przyjąć ale nie mial wyjścia ! Oby więcej tak dobrych lekarzy było na świecie i każda miała tak dobrą opieke NIE PŁACĄC !