Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

witajcie po przerwie...

Polecane posty

Gość kolejnydzienzyca
czemu tam jest tak zle? Bo ja mam opetana bratowa, ktora powinna byla sie powiesic. Od Judasza ona jest - raz lata w prawo raz w lewo. Jeszcze dostala slub koscielny. teraz jest od Analizy NA MNIE. No ale ja na nia od Lucyfera i nie da mi rady ta BEZNDZIEJNA SZMATA. Ona jest gorsza niz ta Iwonka sie dowiem ty sie z nia pogodz. Unmoglich. Chyba ze biegle zna niemiecki. Jedyny powod - pogadac se z nia po niemiecku. Bratowa jest od Analizy to wiem co to za jedna - ona miala byc katechetka. Ona lata raz w prawo , raz w lewo - Judasz. A moj brat jest zupelnie inny, on jest w nia wkopany i tyle. Po co komu malzenstwo z stara panna, 2 poronienia - kto to zechce. Nikt i slusznie. Ja Holandii tez nie chce, po prostu MUSZE tam jechac. Niemcy nie - z Afryki nie jestem. Im brakuje Afryki - prosze bardzo. Mnie zostaje dalej robic swoje i to wszystko. Modle sie o to zeby prace znalezc i tyle. Matka zaluje ze ja wyzywalam, ale nie moglam - bratowa od Kaina juz bo Afryka. I tyle. Bo brata nienawidzi to widac. No to Kainitka i tyle. Czyli Niemka. Jaka narodowosc. Taka. Marzy o wczasach w Afryce zeby zobaczyc jakies tam regiony i ocean. Czy tam taka bieda jak mowia czy lepiej. Tak powiedziala. No i gra - czyli Niemka dla mnie jak Kainitka. Niech sie do niej przyznawaja. Bo po co wyszla za Niemca jak ...DIANA wiecie. to Angielka. Nie Niemka i przez nia sa czarni i kainici. Oni nie chcieli. No to niech ja zabija - po co o nia stoja? To zero. Jeszcze jedna osoba i tak ich zaniczyszcza - ma sie jak paczek w masle - mam nadzieje ze 2 Niemcow zgladzil i mieszkanko i rentke. Posralo mnie z niego i owszem ale skad mialam wiedziec, ze 2 ludzi zabil. Taki smieszny no bardzo a zostaje mu po tych listach sznurek. Bo Kainita. Po co chodzi do kosciola, z nikim tam nie gada, niech se Biblie poczyta. No i co zrobi? Kainita - zas pojdzie do kosciola bo on jest MORALNY. Jakbym zabila 2 osoby to tez bym byla, dziekuje im bardzo za zrobienie ze mnie Czeszki i za wszystko co dla mnie zrobili i tyle. Obecnie sa to same malpy, ale niech im bedzie ze sa cos warci. Wjechania w nich traktorem. Rotweilerem chyba jestem oni na mnie. I lepsze to niz bycie malpa i tyle. Malpy niemieckie oni sa.

Gość kolejnydzienzyca
On zabil 2 gejow niemieckich i to jest dobrze, a ja nie. I czemu nie chce stac o urzednika GEJA. Bo go popiera. No to niech popelnia samobojstwo jak go popiera. Bo ja nie chce byc na stale w Niemczech. Bo nie chce bo OSZALEJE przez nich i tyle. A moglabym byc bo mam taki rodowod - nawet rente by mi dali, tacy sa dobrzy. Po co mi ich renta po TAKIEJ OPINI. I tyle. I zycze im TAKIEJ SAMEJ, zeby nie byll ze uich popieram. Ze sa LENIWI, nic nie robia. Takiej opini im zycze i koniec. Za to ze nie mam tam normalnie pracy - ze Rusek i Arab sa wyzej i nawet czarny. Bo za co oni sa Kainami? Za czarnych na amazon. de. No ale oni sa grupa - no ale jacy oni sa? Wszystko Kainy. Grupa - no to kainici i tyle. No wiecie co - tam nie ma normalnych ludzi. Przykro mi. Niech se kazdy mysli co chce. Czarny wyzej ode mnie bo grupa. Czy to ma sens? No to grupa to norma i koniec. Czemu ja mam norme a czarny nie? Posralo ich albo jeszcze gorzej? :(

Gość kolejnydzienzyca
Bo wiecie za plecami sobie dzwonia, wyciagneli artykuly, pomowili, czy tak sie zachowuja NORMALNI LUDZIe w swiatowej firmie? Ja chyba jestem w koszmarze Hitchocka. No ale jaka ja mam opinie? NO TO PO CO MNIE PRZYJELI? Co oni robia? Bo tak pasowalo. No to niech ida do Cili sie tlumaczyc z FIRMY. Bo ja bylam w firmie AMAZON DE i powiem zezle sie tam czulam bo bardzo ciezka praca - bo czemu zle sie zachowywalam bo bylam chora nie chcieli mnie przeniesc, nie poszlam bo firma i tyle. Bo sie balam bo tak swinia. Miesiac wytrzymam i WSZYSCY NA MNIE. Ja sie nie dam. Teraz niech sie oni wieszaja. W piatek o 15. 00 sie dowiem. Prosze bardzo. W szkole srendiej tez sie klasa powiesila,napisali ze przeze mnie, wszyscy sie smiali z tego. A na kartce bylo,ze to MOJA WINA. Oni niech tez tak napisza. Ze przez jakas babe ze wsi sie powiesili. 35 lat, niewydana. A czemu? Bo tak bylo w USA. Raz 1000 ludzi sie zabilo naraz. To amazon. de byl. Jedynie, ze nie napisali, ze przeze mnie. I tyle :(

Gość kolejnydzienzyca
Bo widzicie czemu ich nie tepie ze o papier stoja. Bo maja z tego prawo sie powiesic i NAPISAC NA KARTCE ze TO PRZEZE MNIE i tyle. NO bo jakie oni maja prawa? Powiesic sie i tak napisac. Poszliby do prawnika na mnie, ale ich wysmieja i tyle. Tego sie obawiaja. Nie wiem. Moze tak moze nie. Ale na pewno nic ciekawego im nie powiedza i tyle. Co im powiedza? Moim zdaniem odmowia i tyle :(

Gość oto co lubie robić
uwielbiam wkładac swój nos do wnętrza pochwy mojej kobiety i delektowac się jej intymnym zapachem,najpierw rozpościeram jej wargi sromowe lekko gładząc jej punkt G by zrobiła się mokra i soczki zaczeły napływac do cupulki...następnie lize jej wagine by sprawdzic czy soczki sie juz wydzieliły(przez chwile je smakuje i oceniam potencjalny bukiet jej zapachu intymnego)..nastepnie wkładam w jej rozportarną muszelke swój nos trzymam go tam przez chwile az przesiąknie jej zapachem poczym patrzac porzadliwie prosto w oczy mojej niuni delektuje sie tym zapachem z namiętnością.

Gość kolejnydzienzyca
Wlasciwie to nawet nie maja do tego prawa. Nawet do tego bo nie jest wyjasnione kto placi. Jedyne do czego maja prawo to powiesic sie i napisac ze powiesili sie PRZEZ PAPIER. Ze stoja o papier. I tyle. A mieli stac o ksiazki. I np. wybrac sobie jakas i z nia sie powiesic i tyle. Na jednym sznurku czlowiek, na drugim ksiazka. Ale jaka? No ja bym dala MEIN KAMPF bo TACY SA. Bo jacy oni sa? TACY SA - MEIN KAMPF Adolfa Hitlera to ich najlepszy kumpel. Bo moj Judasz. A ich Biblia pasuje. No moim zdaniem MEIN KAMPF. No to moj kumpel jest Adolf. No i dobrze. Moze byc za rzymski rodowod, a jak beda fikac to beda za 5 minut od Adolfa i ich rozpierdola bo taki byl Adolf ze zyczyl Niemcom zeby ich szlag trafil za jego jebana kariera. I tyle. I tak sie stalo. Bo jak on Niemcom zyczyl. TAk. Bo se cale zycie nimi spieprzyl,ale czemu to nie rozumial i sie zabil. Bo czemu pasuje samobojstwo? Nawet ma racje. Z Adolfa. Zeby nic nie bylo na moja matke. Tacy sa ja jak on - najwyzej popelnia samobojstwa i nie po nich, ale ksiazek MALPOM Z WROCLAWIA nie dadza. No to niech popelnia i przez MEIN KAMPF po nich. I tyle. Bo mieli se tego nadrukowac. Ile mi powiedza. CALY MAGAZYN MIAL BYC TEGO. I mieli to kupowac w Chinach. I to pasuje bo co tu do tych Chin wyslac. MEIN KAMP. No bije mi na leb sie dowiem. A IM NIE????!!! POL ROKU BEZ PRACY I CO DALEJ? Idz sie powies. Nie - niech oni sie wieszaja. Ja nikogo nie zabilam to sie nie powiesze i koniec. No jak cos to przez nich. I opinia - ze przez nich ludzie sie wieszaja. No wiecie - stare skurwysyny i koniec. A te baby niech sie tez wieszaja co mnie z nimi swataly i tyle :(((

Gość kolejnydzienzyca
Ja sie nikomu nie dam BO O NIE MA SENSU i koniec. Co mnie obchodzi kto co warzy? Ja se sama nawarze i koniec :(((

Gość kolejnydzienzyca
No i etraz juz jest wszystko jasne - czemu ja nie dostalam stalej pracy w tej firmie kierowcow - wszystko juz na nich - bo waża tam - maja wagi i warza. I czemu oni sa firmy? Bo ja patrzylam na wage i nie umialam stac o obiad z tego. Bo oni WAŻA ale nie WARZA - takie glupole. Bo czemu ja bylam na nockach a co sie stalo w dzien, czemu nie stalam o obiad - wszedzie pasuje a tam nie. BO JEDEN STAL I WAZYL i ja sie zastanawialam wiecie CO TO MA BYC? Stoi i wazy. I nic wiecej nie robi. I ta Holenderka przez niego przyszla i mnie opieprzyla bo na pewno mu KAZALA stac tam i waZyc zeby ogrywac obiad. Bo ja stac o ten obiad na stala prace bo powiedzieli ze mi to pasuje. Np. trzeba uwazac na wagi czasem. Bo jest obiad, jedza. I co robi ten co waZY? Moim zdaniem on tam WARZY i czy to nie jest kucharz byly? :(((

Gość kolejnydzienzyca
I jak przyszla i mnie opieprzyla to ja mialam stac o nia i ten obiad, a ja stalam o tego co waŻYl i on mnie tak zaslonil zeby na mnie nie wrzeszczala. I zle zrobilam. Bo czemu nie mam znowu pracy. przez to. Mialam sie poprawic i zapytac za chwile czy dobrze robie a ja sie obrazilam i co? I mnie wyrzucila i tyle :(

Witajcie ponownie 🌼 Myslalam, ze cos tu napiszecie, ale nic z tego. Ja wlasnie wrocilam z malinobrania. Ktos zapyta po co moj mlodszy braciszek ma isc sobie do lasu. NA MALINY. Zeby sie najesc. Zeby zobaczyc co w lesie slychac. I tyle wam napisze. Wszystkie owady odpowiednie tna, ale swetr trzeba ubrac i jest OK - tyle wam napisze. Nie wiem co wam jeszcze tu napisac. CORKA TOLSTOJA tak powinna nazywac sie powiesc mojej matki - czy ksiazka biograficzna - powiesc. I by jej to drukneli. ZLY TYTUL. Musialabym to widziec, przeczytac. Powinien byc w wydawnictwie jakims rekopis. Ode mnie by sie nic nie stalo. No ale kto by zgarnal kase. Po prostu CORKA TOLSTOJA i tyle napisac. Wlasciwie takie rzeczy pisze sie na zamowienie wydawnictwa. Moja matka zle ksiazke nazwala i nie wiedziala o Tolstoju wiecie. Tego nie wiedziala. Ze Rosjanka to wiedziala i to wie duzo osob i sobie tak mnie kasuja to corka Tolstoja - juz byla corka Dawida, teraz jest corka Tolstoja i tyle. Kogo jeszcze bede musiala zniesc i tyle. Ta Ania miala sie zrobic corka Dawida i by przezyla , a tak? Ta jej matka miala pisac, a ona? I wiecie - trzebaby poszukac - ona jest ogrywana AKTORKA - jakas Evelyn wiecie. Czy o niej nie jest Ragtime Doctorova. Skad ten Doktorov? Z tego chyba tez. Zawsze lubilam powiesci Doktorova. Kiedy ja to czytalam, ale podobaly mi sie. Czytal ktos tu Doctorova? Taka praca dla dziennikarki przyszlej. Bo co po takich rzeczach robic - filologia - za duzo. Dziennikarstwo. Wszystkie ploty, takie rzeczy. W gruncie rzeczy ta autorka to dziennikarka i tyle. Ona tam redagowala Nowinki rozne i tam sie to ciagle powtarza w tej ksiazce wiecie. I tyle. Ale widzicie - ona zywa ta Ania - a te dzieci juz jakby z papieru. Ten Gilbert tez mi powiedza - niezly dziadyga. No ale tak bylo i tyle. Co jeszcze wam tu napisac? Mam nadzieje ze mlodszy sie nie da. Pojdzie sie do lasu najesc malinek , jezynek, a plaze oleje. NUDYSTOW mi powie bo mu zaproponowali plaze nudystow na pewno i tyle. Nie - tam niech nie chodzi. Na zadna. Jeszcze mu morze przeleci i bedzie bieda, a tak morze ma i tyle. Solarium tez niezdrowe. Zostaje las i piwo. W sumie lesnik. Wielka paprota on jest na mnie. Ale nie rozumie czemu - troche rozumie i tyle starczy. Reszta stara bida i tyle. Tez bym chciala byc wyzej w pracy. BIBLIOTEKA widzicie jakby mi pasowala. Mialam se robic swoje. Przynajmniej bym kwalifikacje miala co prawda wiecie do szkoly moge wrocic. No co dalej? Moge zarobic troche i isc kurs biblioteczny robic, probowac sie do biblioteki zalapac. Tyle moge zawsze. Z ksiazek. Z czytelnictwa, pisania. To nie trzeba wydawac, pisac. To trzeba czytac KSIAZKi. Kucharskie, podroznicze, nie tylko Tolstoja i tyle. Ale wiecie - troche by mieli litosci nade mna w tej budzie i biblioteka mi pasuje. Nie pasuje - powiedza Niemcy OHYDNI - pasuje, pasuje. Nie sluchajcie ich. To zera. To kainici i tyle. Ja tez mi powiedza. Ja a oni - wypraszam to sobie wiecie. I tyle. kainitka no ale sie nie dalam. Bratu wybaczylam choc widziec go nie chce i nie dziwcie mi sie. Ani mieszkania :( A ten mlodszy brat to on jest za te kolezanke z Czestochowy co przez lesby przepadla. Ja wiem jak to bylo - ona sie utopila w wannie i miala usmiech na twarzy jak ja znalezli. Tak jakby tak chciala. Za co oni ja tak potepili? Chyba za ten usmiech. Ale mi dobrze. I nie rozumieli jak ona sie utopila. Ona sie chyba otrula. Cjankiem pasuje i tyle. Nazarla sie poszla do wanny i sie utopila. Cos takiego i ten blogi usmiech - moze jakis narkotyk czy cos. Albo srodki nasenne - cos tam takiego. I za to ja spalili i wyrzucili na smietnik, ale... nie u siebie. W Holandii. I teraz wszyscy na mnie jeszcze za to - po co brata kropnela? To jest na zawsze moja kolezanka a ten usmiech to chyba z tego jak wiecie chcieli mnie zabic w akademiku, spac nie moglam, a ta sobie zasnela. Ja w to nie moglam uwierzyc. Ona sobie spi. No czyli nic sie nie stalo. Ja w strachu, zasnelam pozniej wielce, no ale wycofalam sie z wszystkiego ABSOLUTNIE. Bo czemu ona sie usmiechala? Pewnie temu. Idiotka i tyle. Ale co robic i tyle :(

Gdyby powiem wam Niemcy byli od Lucyfera to jeszcze bym im 1% racji przyznala. Choc powinni byc od Analizy i wtedy jest WSZYSTKO i tyle. I Hitler i Neron - bo zeby od Nerona byli za te budowe, za kase na budowe. Co wy. Oni sa KAINICI. Zobaczcie jaki tok rozumowania. Bo bracia to jedynacy. Bo za co kainici. Chyba za te blizniaki. Niegodni Nerona i tyle. Matkobojca on byl - i tacy sa, ale za te blizniaki NIENAWIDZACE sie chyba - kainici i tyle. Czyli Afryka. Bo on chyba powiedzial, ze se murzynow przyjmie, za duzo tego wszyscy sie leza. Po co tak leciec z tym. Ze poszlam bo leca jak psy. No bo taka prawda. Nie wiadomo ile, a wszystko trzeba zrobic za te 5 cesek, a jednak przeciez napisalabym cos , zaplacililiby mi i zdrowia se nie zszarpie. Bo czego to sie takich niskich prac chwycilam? Zeby zarobic. Wyzej tez moge, ale czy to ma sens? Ile ja mam lat. Co to ja mam kariere robic? Teraz? Juz robilam 10 lat temu i mnie skasowali wiecie. No co tu robic i nie obraźcie sie ale pasuje ... wielkie nic. To co teraz i zyc z procentow. No nie umiem inaczej - jestem na wyczerpaniu psychicznym. O co chodzi wiecie? I tyle :( Mieli mnie nie zameczac. Co dalej to nie wiem. Moze cos znajde - jakas prace niska na dluzej i pozniej swoje powiem wam bo co robic i tyle. Ten mlodszy na pewno sie obrazil co ja to za pierdoly pisze. No zeby sie nie okazalo, ze to Ania Shirley bo ludzie SLUSZNIE zapytaja - po co ona sie uczyla a on tez i tyle. No ale on to jeszcze, a ta juz calkiem oszalala i tyle. Jak ja mi powiedza - no dokladnie. Chociaz ja bylam oklamywana - i tez sie nie dam - bo mialo byc mieszkanie PO DOKTORACIE mi powiedza. A po studiach nie bo nie bylo pracy. No to miala byc i nie umialam sie obrazic STRASZNIE i tyle. I taki koniec. Pozniej odejsc - teraz bo parafia no to jako katechetka w zasadzie moge wrocic i tyle.A ta Lucy tez sie nie da. Co ona robila z tym pastorem i po co FAKTYCZNIE to pisala. Ale napisala pierwsza ksiazke i w sumie to zyje a reszta to pierdoly i wciagnelo ja strasznie. Miala sie rozmyslic z tego pastora, wyzej, ale nic. No i zeby nie bylo biedy to pisala. A tez racji nie miala, nie zainteresowala sie rodzicami tej Ani i tyle. A ciekawe jak nazywali sie rodzice tej matki bo wszyscy na mnie - alez sie to zle miala Shirley sie musieli nazywac i chyba tak jak ci rodzice Berta i Walter na pewno. Tak mi pasuje i ona do nich. Albo podobnie. I co oni ja tak nazywali? Ania to ich byla. Bo wiecie z punktu widzenia normalnego czlowieka to zyli 3 wariatow - i o to beda mieli pretensje ze kazdy wiedzial jak ja nazywali, o tych rodzicach, mieli im powiedziec, ze to nie jest prawda - wszystko sie pozlewalo i na sznurze skonczyli. BEZ sensu wszystko i tyle. No ale tak bylo chyba i tyle :(

Z tego sie ochrzcic nie umieli bo o co chodzi? Oni sie nie umieli OCHRZCIC widzicie. Bo inaczej by byli ochrzczeni i tyle. Ale musicie powiedziec, ze jak to czytacie to tylko chrztem w kosciele katolickim mozna to ograc. I mieli sie tym zainteresowac. Berta i Walter Shirley. Ale ten Walter Shirley - cos to tam takie podobne, mieli poszukac tych rodzicow i tyle. Najwidoczniej tak bylo. I z tego i tak sie nie da ochrzcic - czyli inne wiary. Na pewno nie u katolikow i jeszcze na katolikow. Bo czemu brygidki i dziecko w klasztorze - co to za pomysl. To jest pomysl z Berty i Waltera Shirley i tyle. A ta twarz diabla co moja matka ja widziala - aaa to miala ograc i sie dalo. Reszta gorzej bo stala o ten gwalt i nie padla na miejscu. A twarz byla STRASZNA ona sobie miala przemyslec czy tak mogl BOG wygladac? No ale wiedziala ze straszny. I jedna rzeczy mial straszna. Na tej twarzy. Ach powiem wam duzo by pisac. Miala sobie te twarz ograc ale nie umiala. Bo w szkole sie smieja jakby twarzy nie miala. Jak to ograc? A to jutro napisze. Dzis mi sie juz nie chce. Jutro tu wkleje jak sie to ogrywa. Choc to sie ogrywa na 2 sposoby. I ja napisze tylko ten jeden na drugi nie miala szans wiecie i tak pol walnieta umarla bo nie rozumiala ze to ma poogrywac i tyle. A ja przepadlam przez film o Analizie Michael - to samo - jak ograc te twarze diabelskie - nie miala szans. Zostawal jej juz zakon - i to tylko 1 z tych twarzy, a pozniej to juz nic nie zostawalo. Bo z twarzy sie to stalo. No wlasnie - komentowanie wygladu Boga, twarzy Boga z obrazu Milosierdzia Bozego. - Nie jest On zbyt piekny, ale musi byc. Najgorszy tez nie jest. To jest tylko obraz i miala czytac Dzienniczek i isc do klasztoru. Nic z tego. Postanowila cierpiec za innych. Sama sobie to wymyslila CIERPIEC BEDZIE ZA INNYCH bo wszyscy byli zli to ona bedzie za nich cierpiec. Tak sobie wymyslila. Tak sie to zyje? Cierpiac za innych? No sprobujcie i tyle. No i katechetka przyszla taki miala sposob na zycie.

Powiem wam te lesbijki se w szoku ze rzeczywiscie wszystko przez nie i tak nie - za duzo z nia gadalam chociaz ... bo ja wiem i tyle. Ale marnowalam czas bo to byl skorpion. No wiecie co - nawet slowem bym sie do niej nie odezwala, ale takie cos jest. Ona ze mnie by sie smiala ze jestem w Polsce, a ja bym jej pogratulowala, ze tak wysoko jest, ale nie pasowalo mi to, pasowalo nie miec z tym nic wspolnego. Uwazam, ze znalam ja nienajgorzej. Ja mam jeszcze DAWNE kolezanki. Jesli zabieraly glos w tej sprawie to alkoholiczki. Tak je pomawiam bo nietrzezwe. Jedna stracila dziecko, to jedno wiedzialam przy koncu, ile tych dzieci stracila, co i jak nie wiem, ale ona zawsze sobie pila. Takze przy zwolnieniu dyscyplinarnym mialam o te jedna nawet nie stac. Takie kolezanki ze nawet nie powiedzialy ze samobojstwo i tyle. A ja tez bylam zaburzona bo nie gotowalam i tyle. A ona chyba tez. Gdyby gotowala to by sie nie zabila. Ale Anglia z bratobojstwa i taki koniec. cdn niebawem moze ktos tu cos napisze... ? Zapraszam 🌼

Gość owca idz ze spac
owca chce ci sie tak pisac? moze wez sie za jakas robote?