Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

skonczylam 32 lata

Polecane posty

Gość b.e.a.t.a
Randman -> samiec alfa... koles z nizszej polki ?? A skad ty sie chlopie urwales, z ktorej polki jestes ?? Do slubu mi sie nie spieszy, na razie jestem szczesliwa rozwodka i nie chce tak szybko tego zmieniac :P

Gość co za smutny tematt
ja na przykąłd nie wybrzydzałam jak nawiedzona , w ogóle zarzucty o wybrzydzaniu są nie na miejscu - faceci wybrzydzają tak samo :P Ja mam po prostu totalnego pecha w miłości, choć jestem atrakcyjną i wartosciową osobą to chyba nikt mnie nie kochał ...

Randman daruj sobie hehe starego ma sobie faceta szukac jeszcze co !! dziewczyna ma racje 40tolatki męzczyźni niech sobie szukają rownolatek a nie 8 lat młodszą kobietę, lepiej młodszego niech poszuka ! chwali sie laska ! nie da sie takiemu gburowi staremu ktory kaze ci szukac 40latka albo i dalej !

Co 40 letniemu facetowi może zaoferować 40 letnia kobieta? Tak było od zawsze, że facet starszy brał sobie młodszą kobietę na żonę. Mam się za niezłego faceta i szukam fajnej młodej laski na stałe, 30 latkom zdecydowanie dziękuję, już na starcie wiem, że to najwyżej będzie kochanka. Tak myślałem, że nie masz z nim ślubu. Jeszcze atrakcyjną (zakonserwowaną) 37 latkę tylko do seksu bez poważniejszych zobowiązań to i ja bym mógł mieć ale na pewno nie widziałbym w niej matki moich przyszłych dzieci.

Gość annankeeeee
Randman jezeli nie posiadasz urody lub kasy, nie licz na to ze znajdziesz mloda dupe. Dlatego proponuje opuscic kafeterie i zaczac zapierdalac

Gość b.e.a.t.a
No wlasnie. Kolega Randman zapewne mysli, ze nie mamy nic lepszego do roboty tylko siedzimy i potulnie czekamy az przypasujemy jakiemus frajerowi.

Gość annankeeeee
na drugim etacie :-P W ogóle to musisz byc strasznie zniewiescialy skoro przesiadujesz na kobiecym forum. Zalosne :o

Gość random sie boi
związac z równolatka , bo nie sprosta.Młodszej nakituje bzdetów, chociaz te młodsze często maja większy przebieg i lepiej będa wiedziały ,że mu nie staje :-)

Gość co za smutny tematt
...ale na pewno nie widziałbym w niej matki moich przyszłych dzieci." lol, co za seksistowskie i szowinistyczne poglądy mlode dupy sa bardzo cwane, znajdź sobie taką młodkę to cię wykorzysta że hej :d

Gość annankeeeee
Tak i pewnie uwaza ze jego 40 letni flaczek bedzie mega atrakcyjny dla mlodej laski :P

Gość b.e.a.t.a
Randman -> Masz 40 lat? To ci chlopie powiem, ze na sex jeszcze moze bym cie wziela, ale musialbys sie naprawde postarac i raczej niewiele odzywac :P Natomiast na staly zwiazek nie masz co liczyc, tym bardziej z takimi pogladami. Brr... az mnie zatrzeslo jak sobie wyobrazilam takiego faceta w domu, hehe

Gość random sie boi
no mega siur z siwymi kudłami.George clooney się znalazł.Chyba ,że ma kasę , to wygląd nie ma znaczenia.

Przecież nie macie pojęcia jak wyglądam i jakiego mam "flaczka", na czym zatem opieracie swoje supozycje? Dziś byłem na basenie w moim mieście i widziałem może ze dwóch - trzech facetów którzy mi dorównywali a wszystko to "stara gwardia" po 30 tce, kolesie znani mi ze sztuk walki. Przyznaję, mam wadę - brak kasy bo w tej chwili pracuję tylko 1/3 tego co inni ludzie i nie wyciągam nawet średniej krajowej, ale przecież to się może w każdej chwili zmienić. Zgadza się, mam za to dużo wolnego czasu i mogę czasem tu zajrzeć. Czy jest to objaw zniewieścienia? Po prostu poznaję kobiece poglądy by móc skuteczniej potem je zdobywać, tak w tym również kłamiąc, dokładnie mówiąc im to co chcą usłyszeć. Zresztą - która laska wie o tym na starcie jak z tą kasą u faceta jest? Reguła jest taka, że im starszy tym więcej zarabia. Widzę, że w tym temacie nie siedzą tylko "księżycowe panny" ale i stąpające twardo po ziemi - wiecie, na co patrzą kobiety. Zatem facet im starszy tym ma więcej atutów za to kobieta? Też posiłkować się będę dzisiejszymi obserwacjami z basenu, choć ta prawda również jest oczywista i każdemu znana - im starsza kobieta tym gorsze ma ciało i więcej zmarszczek

Gość b.e.a.t.a
" Zatem facet im starszy tym ma więcej atutów..." Hehe spoko, jakby faktycznie tak bylo, zostawilabym swojego obecnego faceta i wzielabym sie za 70-letniego dziadka :)

Gość random sie boi
na czym opieram obserwacje , na tym że ludzie koło 30 zaczynaja siwieć.Chyba ,ze jesteś tak próżny ,że się farbujesz.Co do sztuk walko to się zgodzę , mają fantastycznie wyrzeźbione ciała , ale wyobraź sobie kolego ,ze niektóre kobiety rowniez to trenują.Co do kobiet owszem wiele jest zaniedbanych , ale 40 to nie kazamaty starości i więcej spotkasz zadbanych 40 niż 20.To że mają tone tapety nie zatuszuje wylewających się wałów tłuszczu.Kobiety koło 30 juz raczej intensywniej dbaja o siebie.Co do panów po 30 nawet nie będę się wypowiadać.

Gdyby ten 70 letni dziadek był milionerem i chciał wziąć z Tobą ślub a potem zostawić wszystko w spadku...na pewno byś tego nie zrobiła?

Gość random sie boi
ja bym się nie zastanawiała ,a le faktycznie musiałby mieć po 70.Za 20 lat w luksusowym więzieniu to ja dziekuję.

Gość b.e.a.t.a
No tu juz bym sie zastanowila hehe. Ale musialby mi zagwarantowac, ze za dlugo nie pozyje, pokazac historie medyczna czy cos w tym rodzaju :)

Co do siwizny - obecnie strzygę się na krótko i siwizny nie widać, dawniej (parę lat temu) fakt, stosowałem odsiwiacz. Co do 20 tek i 40 tek oraz porównania jędrności ciał - proponuję przejść się na plażę, basen itp i przypatrzeć dokładnie.

Spoko, czyli nawet 70 letni facet może konkurować z facetem poniżej 30 tki, prawda? A facet 50 letni...to jest taki pomiędzy, bo jest na ogół ustawiony finansowo i wcale nie taki stary. Któraś tu orientuje się ile lat ma George Clooney albo Mel Gibson? Brad Pit? Czy tak atrakcyjny 50 latek nie pasuje do 37 letniej kobiety?

Gość Arlata78,,
Randman spierdalaj stąd

Gość b.e.a.t.a
Ale to calkiem oczywiste, ze 20-latki maja lepsze cialo. Tylko nie w tym rzecz. Widzisz, czasy sie zmienily i kobiety juz nie czekaja potulnie az sie komus spodobaja, raczej same wiedza czego chca i szukaja faceta, ktory to im sie bedzie podobal.

Gość random sie boi
Napisałam ,że wiele jest zaniedbanych.Jędrność no to raczej logiczne,twoje ciało też flaczeje.Mel Gibson to psychopata ,zresztą mnie akurat starsi panowie nie kręcą.50 latek nie jest wystarczająco młody psychicznie .Chociaz mam znajomego z rodziny , 50 , mieszkający w Usa.Inna mentalność , inny sposób życia.W pl znam jednego faceta w tym wieku bardzo zadbanego , ale stac go na wszystkie zabiegi jakie sobie wymarzy.Ale psychicznie to sa dosyc starzy, i cięzko odczuc z nimi radość życia.Niestety zaczyna sie to po 30.Dużo aspektów poruszasz, staram sie odpisac na wszystkie.

Dżizas, znów jakaś dziwna przepychanka... Każe ktoś komuś coś..? Obrzydzają Cie 40-tki, to sie umawiaj z 20-tkami, luz ;) Ale zaakceptuj moze, że kobieta 30 + może woleć młodszego, niż pana w TWOIM wieku..! Taki ból ?? To kto tu ma kompleks wieku, bo juz kurde nie wiem..! ;P I jeszcze zdradze wielką tajemnicę - MĘSKIE CIAŁA TEZ SIĘ STARZEJĄ. Często brzydziej, zapewniam! Aha...i zazwyczaj panowie mają poważny problem z higieną oraz uzębieniem. Pozdrawiam :)

Gość b.e.a.t.a
"Spoko, czyli nawet 70 letni facet może konkurować z facetem poniżej 30 tki, prawda?" Prawda, jako jelen do wydymania :) Ale nie ma co sie oszukiwac - taki juz los starych dziadkow ktorym ciagle w glowie mlode dupcie.

Gość Arlata78,,
random sie boi związac z równolatka , bo nie sprosta.Młodszej nakituje bzdetów, chociaz te młodsze często maja większy przebieg i lepiej będa wiedziały ,że mu nie staje Racja :D

Gość random sie boi
Beata brawo ujęłaś sedno, coś za coś:)I dla takiego 70 to kobieta po 30 jak 20 dla 60, a dalej to już pedofilstwo :-)

Gość b.e.a.t.a
"Któraś tu orientuje się ile lat ma George Clooney albo Mel Gibson? Brad Pit? Czy tak atrakcyjny 50 latek nie pasuje do 37 letniej kobiety?" A to juz musialabym poznac tych panow osobiscie, zeby ocenic. Same walory fizyczne to niewiele.

Zerknijcie na wcześniejsze posty bo widzę, że kompletnie zatraciłyście sedno dyskusji. Na początek cytat 32 latki od którego zacząłem tu się udzielać "...ale zaczepiaja mnie ogolnie staruchy ( ok 40 wzwyż)" Pozwolę sobie też zacytować samego siebie "Co 40 letniemu facetowi może zaoferować 40 letnia kobieta?" Nie ma nic, czego nie miałaby 20 latka, na ogól ma znacznie mniej. Zaś 40 letni facet po wyważeniu wygląd + kasa ma na ogół to samo co 20 tek a nawet więcej. I następny mój cytat "Mniej więcej tak od 10tego roku życia na każde trzy lata chłopaka wypada po dwa lata kobiety. I tak np 25 letni chłopak idealnie pasuje do 20 letniej dziewczyny, ale np dla 35 letniego faceta 30 tka jest już za stara, pasuje mu za to 26 latka. I tak dalej. Dla Twoich 32 szukaj wśród 43 latków albo i starszych. " Zatem jaka pedofilia gdy do 16 latki pasuje 19 letni chłopak? I B.e.a.t.a "A to juz musialabym poznac tych panow osobiscie, zeby ocenic. Same walory fizyczne to niewiele" I jaki z tego wniosek? Twoim zdaniem młodsi faceci (mówimy teraz o stereotypowych młodszych bo jednostkowo różnie bywa) mają jakąkolwiek możliwą przewagę nad starszymi? Mentalność? Kolesie koło 40 tki są mało dowcipni czy mniej pewni siebie? Mają mniejszą wiedzę czy doświadczenie życiowe?

Gość random sie boi
40 ma mniej niz 20 , chyba partnerów seksualnych.Cos ci się kolego bajki pomyliły.Ja wiem ,z e ten wiek twój uprawnia do zmian starczych w mózgu ale az takich?No to objaw co masz interesującego.Ciało? Znam facetów w przekroju 20- 40 , mogę wybrac takiego z najlepszy,.Kasy nie masz,bo pisałeś .Czyli pasje wymagające nakładów finansowych upadają. A poglądy ze sredniowiecza.Idź i szukaj tych 20 , tylko się nie przejedź , wbrew pozorom są bardziej cwane i patrzą czy jesteś perspektywiczny, a ty za 10 lat będziesz już tylko myślał o emeryturze.Znam parę ona 30 on 56.Tragedia do kosmosu, gorszego dziada nie spotkałam.Renta ,alimenty , zrzędzi cały dzień. Wymarzony kochanek.