Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

skonczylam 32 lata

Polecane posty

Go艣膰 b.e.a.t.a
Randman -> samiec alfa... koles z nizszej polki ?? A skad ty sie chlopie urwales, z ktorej polki jestes ?? Do slubu mi sie nie spieszy, na razie jestem szczesliwa rozwodka i nie chce tak szybko tego zmieniac :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co za smutny tematt
ja na przyk膮艂d nie wybrzydza艂am jak nawiedzona , w og贸le zarzucty o wybrzydzaniu s膮 nie na miejscu - faceci wybrzydzaj膮 tak samo :P Ja mam po prostu totalnego pecha w mi艂o艣ci, cho膰 jestem atrakcyjn膮 i wartosciow膮 osob膮 to chyba nikt mnie nie kocha艂 ...

Udost臋pnij ten post

Randman daruj sobie hehe starego ma sobie faceta szukac jeszcze co !! dziewczyna ma racje 40tolatki m臋zczy藕ni niech sobie szukaj膮 rownolatek a nie 8 lat m艂odsz膮 kobiet臋, lepiej m艂odszego niech poszuka ! chwali sie laska ! nie da sie takiemu gburowi staremu ktory kaze ci szukac 40latka albo i dalej !

Udost臋pnij ten post

Co 40 letniemu facetowi mo偶e zaoferowa膰 40 letnia kobieta? Tak by艂o od zawsze, 偶e facet starszy bra艂 sobie m艂odsz膮 kobiet臋 na 偶on臋. Mam si臋 za niez艂ego faceta i szukam fajnej m艂odej laski na sta艂e, 30 latkom zdecydowanie dzi臋kuj臋, ju偶 na starcie wiem, 偶e to najwy偶ej b臋dzie kochanka. Tak my艣la艂em, 偶e nie masz z nim 艣lubu. Jeszcze atrakcyjn膮 (zakonserwowan膮) 37 latk臋 tylko do seksu bez powa偶niejszych zobowi膮za艅 to i ja bym m贸g艂 mie膰 ale na pewno nie widzia艂bym w niej matki moich przysz艂ych dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annankeeeee
Randman jezeli nie posiadasz urody lub kasy, nie licz na to ze znajdziesz mloda dupe. Dlatego proponuje opuscic kafeterie i zaczac zapierdalac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
No wlasnie. Kolega Randman zapewne mysli, ze nie mamy nic lepszego do roboty tylko siedzimy i potulnie czekamy az przypasujemy jakiemus frajerowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annankeeeee
na drugim etacie :-P W og贸le to musisz byc strasznie zniewiescialy skoro przesiadujesz na kobiecym forum. Zalosne :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
zwi膮zac z r贸wnolatka , bo nie sprosta.M艂odszej nakituje bzdet贸w, chociaz te m艂odsze cz臋sto maja wi臋kszy przebieg i lepiej b臋da wiedzia艂y ,偶e mu nie staje :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za smutny tematt
...ale na pewno nie widzia艂bym w niej matki moich przysz艂ych dzieci." lol, co za seksistowskie i szowinistyczne pogl膮dy mlode dupy sa bardzo cwane, znajd藕 sobie tak膮 m艂odk臋 to ci臋 wykorzysta 偶e hej :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annankeeeee
Tak i pewnie uwaza ze jego 40 letni flaczek bedzie mega atrakcyjny dla mlodej laski :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
Randman -> Masz 40 lat? To ci chlopie powiem, ze na sex jeszcze moze bym cie wziela, ale musialbys sie naprawde postarac i raczej niewiele odzywac :P Natomiast na staly zwiazek nie masz co liczyc, tym bardziej z takimi pogladami. Brr... az mnie zatrzeslo jak sobie wyobrazilam takiego faceta w domu, hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
no mega siur z siwymi kud艂ami.George clooney si臋 znalaz艂.Chyba ,偶e ma kas臋 , to wygl膮d nie ma znaczenia.

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 nie macie poj臋cia jak wygl膮dam i jakiego mam "flaczka", na czym zatem opieracie swoje supozycje? Dzi艣 by艂em na basenie w moim mie艣cie i widzia艂em mo偶e ze dw贸ch - trzech facet贸w kt贸rzy mi dor贸wnywali a wszystko to "stara gwardia" po 30 tce, kolesie znani mi ze sztuk walki. Przyznaj臋, mam wad臋 - brak kasy bo w tej chwili pracuj臋 tylko 1/3 tego co inni ludzie i nie wyci膮gam nawet 艣redniej krajowej, ale przecie偶 to si臋 mo偶e w ka偶dej chwili zmieni膰. Zgadza si臋, mam za to du偶o wolnego czasu i mog臋 czasem tu zajrze膰. Czy jest to objaw zniewie艣cienia? Po prostu poznaj臋 kobiece pogl膮dy by m贸c skuteczniej potem je zdobywa膰, tak w tym r贸wnie偶 k艂ami膮c, dok艂adnie m贸wi膮c im to co chc膮 us艂ysze膰. Zreszt膮 - kt贸ra laska wie o tym na starcie jak z t膮 kas膮 u faceta jest? Regu艂a jest taka, 偶e im starszy tym wi臋cej zarabia. Widz臋, 偶e w tym temacie nie siedz膮 tylko "ksi臋偶ycowe panny" ale i st膮paj膮ce twardo po ziemi - wiecie, na co patrz膮 kobiety. Zatem facet im starszy tym ma wi臋cej atut贸w za to kobieta? Te偶 posi艂kowa膰 si臋 b臋d臋 dzisiejszymi obserwacjami z basenu, cho膰 ta prawda r贸wnie偶 jest oczywista i ka偶demu znana - im starsza kobieta tym gorsze ma cia艂o i wi臋cej zmarszczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
" Zatem facet im starszy tym ma wi臋cej atut贸w..." Hehe spoko, jakby faktycznie tak bylo, zostawilabym swojego obecnego faceta i wzielabym sie za 70-letniego dziadka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
na czym opieram obserwacje , na tym 偶e ludzie ko艂o 30 zaczynaja siwie膰.Chyba ,ze jeste艣 tak pr贸偶ny ,偶e si臋 farbujesz.Co do sztuk walko to si臋 zgodz臋 , maj膮 fantastycznie wyrze藕bione cia艂a , ale wyobra藕 sobie kolego ,ze niekt贸re kobiety rowniez to trenuj膮.Co do kobiet owszem wiele jest zaniedbanych , ale 40 to nie kazamaty staro艣ci i wi臋cej spotkasz zadbanych 40 ni偶 20.To 偶e maj膮 tone tapety nie zatuszuje wylewaj膮cych si臋 wa艂贸w t艂uszczu.Kobiety ko艂o 30 juz raczej intensywniej dbaja o siebie.Co do pan贸w po 30 nawet nie b臋d臋 si臋 wypowiada膰.

Udost臋pnij ten post

Gdyby ten 70 letni dziadek by艂 milionerem i chcia艂 wzi膮膰 z Tob膮 艣lub a potem zostawi膰 wszystko w spadku...na pewno by艣 tego nie zrobi艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
ja bym si臋 nie zastanawia艂a ,a le faktycznie musia艂by mie膰 po 70.Za 20 lat w luksusowym wi臋zieniu to ja dziekuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
No tu juz bym sie zastanowila hehe. Ale musialby mi zagwarantowac, ze za dlugo nie pozyje, pokazac historie medyczna czy cos w tym rodzaju :)

Udost臋pnij ten post

Co do siwizny - obecnie strzyg臋 si臋 na kr贸tko i siwizny nie wida膰, dawniej (par臋 lat temu) fakt, stosowa艂em odsiwiacz. Co do 20 tek i 40 tek oraz por贸wnania j臋drno艣ci cia艂 - proponuj臋 przej艣膰 si臋 na pla偶臋, basen itp i przypatrze膰 dok艂adnie.

Udost臋pnij ten post

Spoko, czyli nawet 70 letni facet mo偶e konkurowa膰 z facetem poni偶ej 30 tki, prawda? A facet 50 letni...to jest taki pomi臋dzy, bo jest na og贸艂 ustawiony finansowo i wcale nie taki stary. Kt贸ra艣 tu orientuje si臋 ile lat ma George Clooney albo Mel Gibson? Brad Pit? Czy tak atrakcyjny 50 latek nie pasuje do 37 letniej kobiety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlata78,,
Randman spierdalaj st膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
Ale to calkiem oczywiste, ze 20-latki maja lepsze cialo. Tylko nie w tym rzecz. Widzisz, czasy sie zmienily i kobiety juz nie czekaja potulnie az sie komus spodobaja, raczej same wiedza czego chca i szukaja faceta, ktory to im sie bedzie podobal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
Napisa艂am ,偶e wiele jest zaniedbanych.J臋drno艣膰 no to raczej logiczne,twoje cia艂o te偶 flaczeje.Mel Gibson to psychopata ,zreszt膮 mnie akurat starsi panowie nie kr臋c膮.50 latek nie jest wystarczaj膮co m艂ody psychicznie .Chociaz mam znajomego z rodziny , 50 , mieszkaj膮cy w Usa.Inna mentalno艣膰 , inny spos贸b 偶ycia.W pl znam jednego faceta w tym wieku bardzo zadbanego , ale stac go na wszystkie zabiegi jakie sobie wymarzy.Ale psychicznie to sa dosyc starzy, i ci臋zko odczuc z nimi rado艣膰 偶ycia.Niestety zaczyna sie to po 30.Du偶o aspekt贸w poruszasz, staram sie odpisac na wszystkie.

Udost臋pnij ten post

D偶izas, zn贸w jaka艣 dziwna przepychanka... Ka偶e kto艣 komu艣 co艣..? Obrzydzaj膮 Cie 40-tki, to sie umawiaj z 20-tkami, luz ;) Ale zaakceptuj moze, 偶e kobieta 30 + mo偶e wole膰 m艂odszego, ni偶 pana w TWOIM wieku..! Taki b贸l ?? To kto tu ma kompleks wieku, bo juz kurde nie wiem..! ;P I jeszcze zdradze wielk膮 tajemnic臋 - M臉SKIE CIA艁A TEZ SI臉 STARZEJ膭. Cz臋sto brzydziej, zapewniam! Aha...i zazwyczaj panowie maj膮 powa偶ny problem z higien膮 oraz uz臋bieniem. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
"Spoko, czyli nawet 70 letni facet mo偶e konkurowa膰 z facetem poni偶ej 30 tki, prawda?" Prawda, jako jelen do wydymania :) Ale nie ma co sie oszukiwac - taki juz los starych dziadkow ktorym ciagle w glowie mlode dupcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arlata78,,
random sie boi zwi膮zac z r贸wnolatka , bo nie sprosta.M艂odszej nakituje bzdet贸w, chociaz te m艂odsze cz臋sto maja wi臋kszy przebieg i lepiej b臋da wiedzia艂y ,偶e mu nie staje Racja :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
Beata brawo uj臋艂a艣 sedno, co艣 za co艣:)I dla takiego 70 to kobieta po 30 jak 20 dla 60, a dalej to ju偶 pedofilstwo :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b.e.a.t.a
"Kt贸ra艣 tu orientuje si臋 ile lat ma George Clooney albo Mel Gibson? Brad Pit? Czy tak atrakcyjny 50 latek nie pasuje do 37 letniej kobiety?" A to juz musialabym poznac tych panow osobiscie, zeby ocenic. Same walory fizyczne to niewiele.

Udost臋pnij ten post

Zerknijcie na wcze艣niejsze posty bo widz臋, 偶e kompletnie zatraci艂y艣cie sedno dyskusji. Na pocz膮tek cytat 32 latki od kt贸rego zacz膮艂em tu si臋 udziela膰 "...ale zaczepiaja mnie ogolnie staruchy ( ok 40 wzwy偶)" Pozwol臋 sobie te偶 zacytowa膰 samego siebie "Co 40 letniemu facetowi mo偶e zaoferowa膰 40 letnia kobieta?" Nie ma nic, czego nie mia艂aby 20 latka, na og贸l ma znacznie mniej. Za艣 40 letni facet po wywa偶eniu wygl膮d + kasa ma na og贸艂 to samo co 20 tek a nawet wi臋cej. I nast臋pny m贸j cytat "Mniej wi臋cej tak od 10tego roku 偶ycia na ka偶de trzy lata ch艂opaka wypada po dwa lata kobiety. I tak np 25 letni ch艂opak idealnie pasuje do 20 letniej dziewczyny, ale np dla 35 letniego faceta 30 tka jest ju偶 za stara, pasuje mu za to 26 latka. I tak dalej. Dla Twoich 32 szukaj w艣r贸d 43 latk贸w albo i starszych. " Zatem jaka pedofilia gdy do 16 latki pasuje 19 letni ch艂opak? I B.e.a.t.a "A to juz musialabym poznac tych panow osobiscie, zeby ocenic. Same walory fizyczne to niewiele" I jaki z tego wniosek? Twoim zdaniem m艂odsi faceci (m贸wimy teraz o stereotypowych m艂odszych bo jednostkowo r贸偶nie bywa) maj膮 jak膮kolwiek mo偶liw膮 przewag臋 nad starszymi? Mentalno艣膰? Kolesie ko艂o 40 tki s膮 ma艂o dowcipni czy mniej pewni siebie? Maj膮 mniejsz膮 wiedz臋 czy do艣wiadczenie 偶yciowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 random sie boi
40 ma mniej niz 20 , chyba partner贸w seksualnych.Cos ci si臋 kolego bajki pomyli艂y.Ja wiem ,z e ten wiek tw贸j uprawnia do zmian starczych w m贸zgu ale az takich?No to objaw co masz interesuj膮cego.Cia艂o? Znam facet贸w w przekroju 20- 40 , mog臋 wybrac takiego z najlepszy,.Kasy nie masz,bo pisa艂e艣 .Czyli pasje wymagaj膮ce nak艂ad贸w finansowych upadaj膮. A pogl膮dy ze sredniowiecza.Id藕 i szukaj tych 20 , tylko si臋 nie przejed藕 , wbrew pozorom s膮 bardziej cwane i patrz膮 czy jeste艣 perspektywiczny, a ty za 10 lat b臋dziesz ju偶 tylko my艣la艂 o emeryturze.Znam par臋 ona 30 on 56.Tragedia do kosmosu, gorszego dziada nie spotka艂am.Renta ,alimenty , zrz臋dzi ca艂y dzie艅. Wymarzony kochanek.

Udost臋pnij ten post