Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

skonczylam 32 lata

Polecane posty

"Randi czemu z tobą nie zostają?" Jak to czemu? Bo albo ja ich nie chcę gdyż są za stare (po 30 tce), z obciążeniami (dzieci) albo nie chcę ich finansować po zaliczeniu. Wśród tych wielu kobiet które miałem w ciągu ostatnich 5 lat tych z którymi bym chciał być na stałe była tylko jedna, ale ona miała już swojego faceta który koło niej skakał i w końcu z nim została. Mi zaś zostały wspomnienia pięknego romansu :-)

Gość randman sie boi
to się zdecyduj czy wyrywasz po 30 czy 20.Raczej widzę ze jesteś typem erotomana gawędziarza i żyjesz mitami.No cóż zawsze możesz jeszcze sobie zwalić pod jotpegi.

rANDMAN CIĘŻKO JUŻ WYCZUĆ, CZY tY SIĘ CHWALISZ , CZY ZALISZ;) sorkA ZA capslocka

Gość nadgarstekkkk
chlopie zaloz sobie oddzielny watek a nie tu nam smiecisz i wypisujesz eseje

Randman ale super jest miec swiadomosc ze panna jest z toba dla kasy a nie z milosci i ze przyprawia ci rogi??? zal mi cie po prostu. Myslalam ze to ja ejstem na serio zalosna ale widze ze Ty mnie bijesz na leb i szyje!!!

Gość siri
Ja mam skończone w tym roku 63 lata....ech, 32...Pozdrawiam!

siri...witaj!!! Pozdrawiam i zycze drugiej 63!!:D

Ani żalę ani chwalę, po prostu stwierdzam jak jest - kobieta im starsza tym mniej atrakcyjna a u faceta takiej zależności nie ma. To nie ja rozwalam wątek pobocznymi zagadnieniami, po prostu odpowiadam na zadawane mi pytania. Niestety muszę to często robić po kilka razy bo u wielu kobiet szwankuje czytanie ze zrozumieniem. Zwłaszcza "Randman się boi" w tym celuje. Dziewczyno, zerknij do wcześniejszych postów, pisałem przecież, ze do samego romansu to nawet i na 37 kę bym się skusił ale na pewno nie na to by być z taką na stałe. Romansuje się ze wszystkimi które się w miarę podobają a na całe życie szuka się kogoś najlepszego z możliwych.

Buuuuuu Też poczytaj ze zrozumieniem - gdzie ja pisałem, ze tak jest super? Idealna sprawa to mieć super fajną laskę zakochaną we mnie do szaleństwa tylko za to ze jej się tak podobam jako facet. Natomiast lepiej być z kimś kto się podoba nawet jak cie zdradza niż z kimś kto się wcale nie podoba. Poza tym tak z ciekawości, zaczepiali cie faceci po 40 tce a ty ich z miejsca odrzucałaś, zainteresowałaś się bliżej jak facet wygląda, co potrafi itp?

Randman ja potrafie czytac ze zrozumieniem! Nie ludz sie naprawde , ze mloda dupcia bedzie ze starym piernikiem .......wspolczuje Ci, ze wolisz byc zdradzany i byc moze zarazany ktowie czym niz naprawde szczesliwy u boku kobiety bardziej ulozonej, wiernej......i nie pisz glupot w stylu ze kobiety na starosc brzydna a mezyzni takiej zaleznosci nie maja. Tak samo jak sa zadbane kobiety jak i mężczyźni, tak samo sa i niezadbani mężczyzni jak i niezadbane kobiety

Gość mam podobnie z tym ze
jestem starsza od autorki i w tym roku skoncze 37 lat. moje zycie to totalna porazka:-(

Kobiety co się z wami dzieje ,trzydzieści parę lat i już załamka,już się im żyć nie chce .Jeśli dotychczasowe życie to porażka ,to co należy zrobić? Starać się je w miarę możliwości zmienić ,samo smęcenie nic nie da ,można się tylko zdołować .

tak tylko jak sie nie znalazlo kogos do 30stki to potem juz ciezko jest. pozostaje jedynie rozbicie czyjegos malzenstwa:-( bo wolnych facetow po 35 r.z jest naprawde malo. ja mam 37 prawie wiec szanse na rodzine bliskie zeru

Gość cfescfefefef
a ja mam 35, po rozwodzie z dziekciem, zero szans na nowe zycie:(

mam podobnie z tym ze -to że wolnych facetów po trzydziestce jest mało ,to nic nowego, większość jest w związkach,udanych lub nieudanych.To samo dotyczy kobiet ,wolnych też jest mało,nawet już nie myślę o wolnych i "normalnych" Bo to szukanie igły w stogu siana :( Chciałabyś faceta który zostawił żonę dla Ciebie ? Nie wiem co taki facet jest wart.

pewnie ze wolalabym wolnego ale takich jak na lekarstwo. kobiet wolnych po 30stce jest duzo wiecej. sama mam kilka znajomych wolnych bez przeszlosci typu mąz czy dzieci. a wolnych facetow w sowim otoczeniu jakos nie widze.

mam podobnie z tym ze pewnie ze wolalabym wolnego ale takich jak na lekarstwo. kobiet wolnych po 30stce jest duzo wiecej. sama mam kilka znajomych wolnych bez przeszlosci typu mąz czy dzieci. a wolnych facetow w sowim otoczeniu jakos nie widze. Trudno się z Tobą nie zgodzić,faktycznie kobiet jest trochę więcej ale..są to różne kobiety.Możesz mi dać namiar na Twoje znajome "bez przeszłości" ? Sam przeszłości nie mam ;)

wiesz nie wiem czy one by sobie tego zyczyly:-)

Gość dfrefrrg
po 30 bez porzeszlosci to cos z takimi nie tak zarowno z babami jak i z chlopami

mam podobnie z tym ze wiesz nie wiem czy one by sobie tego zyczyly Może sobie życzą ,sama piszesz że nie wiesz ;) dfrefrrg -tak interesująca przeszłość ,rozwodnik/rozwódka ,alimenty ,dzieci,jakoś nie żałuję że nie mam takiej przeszłości :P

jakos nie widze sie w roli swatki:-) poza tym przeciez nawet nie wiem jakiej kobiety szukasz.kazda z nich jest inna . i tak naprawde nie wiem czy nadal kogos szukaja czy sobie juz odpuscily.

WLKP

Co za traf:)To mieszkamy po sąsiedzku ;) Jeśli masz ochotę to napisz coś o sobie ,tak ogólnie ....mój adres e-mail: dodger631@interia.pl

Gość tralalalaaksk
on nie ma przeszlosci, bo nie ma dzieci, bylej zony, ale o tym, ze pewnie ostro roochal bez slubu to juz nie napisze...

tralalalaaksk a może myślałem głową a nie tylko główką? O tym oczywiście nie pomyślałeś/pomyślałaś :P Jakieś kobiety były ,ale to chyba nie jest dziwne?

po sasiedzku tzn? WLKP jest dosc duza:-) ile masz lat i kogo konkretnie szukasz?

Gość tralalalaaksk
no to masz przeszlosc ruchaczu, napisz, ze spales z trzema i ci sie znudzily wiec je zostawiles, a teraz udajesz na forum porzadnego... weźcie uwazajcie dziewczyny bo to pewnie jakis ruchacz, ktoremu byla sie znudzila, a teraz szuka nowej do wykorzystania.