Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda nie dziewica

on nie chce seksu!

Polecane posty

Gość młoda nie dziewica

Mój narzeczony (jesteśmy razem 18miesięcy) nie chce juz seksu. Tzn. mówi mi że ja tylko o jednym i że myśli że ja jestem z nim dla seksu.. Tłumaczę że nie, że seks nie jest dla mnie najważniejszy ale kurde ze2razy na tydzień mógłby byc!! oboje jesteśmy młodzi a mam wrażenie ze on już nie chce seksu, że to go nie kręci.. a ja się staram, nie myślę tylko przyjemnościach w seksie tylko dla siebie... A jak zaczynam się do niego "dobierac" to on patrzy na mnie i mówi" Ty tylko seks chcesz" a tak nie jest!!

oj rozumię cie doskonale:D nie martw sie ja też jestem sexowna atrkcyjną kobietą a nie dopieszcza mnie ju swoj facet;/ oni sie chyba starzeją!psują... znalazłam taktyke, już wieczory nie spędzam z nim wracam późno do domu i sie zastnawia... ja uwielbiam sex i to co napisałaś że tylko 2 razy w tygodniu!!!?? już Ci współczuje;D kożystajz życia...!!!ile Ty masz lat? ja 24

Gość młoda nie dziewica
jestem doświadczona w teorii :classic_cool:

Gość młoda nie dziewica
te podszywy.. ja mam 20lat

Gość młoda nie dziewica
Jak zaczynam prowokować igraszki, on mówi że woli seks simsów :(

to radze Ci nie narzucać się mu tak... niech się zastanowi dlaczego już ty nie mas ochoty... nie wracaj ddo niego na noc np... tylko późno do siebie... może tak?

Gość młoda nie dziewica
vikio7 masz rację.. pokręcone to ale spróbuje.;)

Gość ddsdsdsdsdsds
Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość ddsdsdsdsdsds
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia.

Gość panna mająca dośc
ok, tylko jak się jest w dłuższym związku to tego stresu nie ma bo się dobrze zna..

Gość ddsdsdsdsdsds
W dluzszym zwiazku stres tez jest, bo zawsze na faceci ciazy odpowiedzialnosc za seks, zawsze jest ryzyko ze za szybko dojdzie, zawsze musi sie pilnowac.

Gość panna mająca dośc
to co? ma nie byc seksu?

Gość do viko
atrakcyjna to mzoe jestes , ale lepiej wez do reki słownik , bo sie Ciebie czytac nie da, tepaku :O

Gość ddsdsdsdsdsds
Ma byc, tylko ze pamietajce drogie kobietki ze to Wy macie w seksie duza wieksza przyjemnosc niz faceci i mnniej sie meczycie. Nie dziwice sie ze faceci nie garna sie do lozka. To Wy macie interes by zaciagnac faceta do lozka

Gość panna mająca dośc
Tylko że jakoś wcześniej to on by chciała to cały czas robic..

Gość ddsdsdsdsdsds
Wczesniej tak, pamietaj ze facetom po 20 roku libido systematycznie spada, a kobietom rosnie

Gość panna mająca dośc
dla mnie to nienormalne.. facet 22lata i seks nie jest już dla niego taki ważny? był pierwszym facetem z którym to zrobiłam..

Gość dobre to tam wyżej
"to wy macie interes żeby zaciągnąć faceta do łóżka" :D :D Okazuje się, że się tak muszą poświęcać biedaczyska...mało mają z tego przyjemności ale jakos dają radę :D Ojeju jeju... Ten świat staje do góry nogami i nie gadajcie, że nie :D

Gość ddsdsdsdsdsds
Nie mowie ze faceci maja malo przyjemnosci z seksu, maja sporo, ale o wiele mniej niz kobiety, a to jeszcze okupione wiekszym zmeczeniem

Gość panna mająca dośc
Ja nie ogarniam mojego faceta. postanowiłam zero seksu! a jak jemu się zachce to ma problem. juz mu nie bd mówic erotycznych tekstów,nic!

Gość ddsdsdsdsdsds
panna majaca dosc, ile masz lat?

Gość chore marzenia
21lat

Gość Shatyn.....................
"Nie poruchasz sobie bracie kiedy GÓWnem śmierdzą gacie" :P