Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milodios

Wróże....

Polecane posty

Gość nie możeeee być
bazienka- te same pytania od miesiecy a nawet lat:D

Gość ccvfbnjjy
bazienka czy ty przypadkiem niee jesteś pedofilką ?

Gość fffggggh
najpierw zostawila chlopaka bo jak sama pisala cytuję" jest smiedrzacym leniem, siedzi na dupie, rpacy nie szuka" i tak pisala o kims kogo niby bardzo kocha ;) a teraz pyta sie wrozki. chora osoba, mimo swojego wieku bardzo uposledzona

Gość vbdhhdwer
to jest nie smaczne bazienka zabałamuciłaś młodego faceta, ile to lat temu bylo ? za dzieci sie brać buhahaha zal

Gość vbdhhdwer
dziwne żeby dorosła kobieta chciała związać się z nastolatkiem, który jeszcze jest dziecinny tylko czas na niego straciła

Gość aguśkaaaa
Milodios -nie dziękuje za wróżbę;) Tak myślałam, że żyły złota z tego nie będzie bo tak już mam w życiu że wszystko ciężka praca i moja krwawica. Ale za to idę malutkimi kroczkami, do przodu i realizuję marzenia, jest ciężko ale zbliżam się do ceul.I mam szczęście do dobrych ludzi a to bardzo wiele dla mnie znaczy:) Ale mi niepotrzebna żyła, wystarczy mała strużka:-D Kumpela urodzona dzień wcześniej ma wszystko w życiu, wszystko do niej samo przychodzi, szczęście i fuks w który bym nigdy nie uwierzyła gdybym przez kilka lat nie była swiadkiem tego! A w uczuciach po prostu ma pecha i same nieszczęścia. Doceńcie to, co macie!

Gość Anna1976
Anna 12.01.1976 Dostałam jzu wróżbe za ktora dziekuje!! czy moge jeszcze 1 pytanie?Zadam jak dostane odpowiedz bede wdzieczna jak nie to i tak dziekuje za czas poswiecony. Kiedy zmiana pracy-jaki okres czasu?

Wiec 17.12.1976 Kurcze... karty pokazują zmianę zdrowia, ale nie mogę Pani szczerze powiedzieć, że chodzi o ciąże.

Gość kiniaminia1234
powrozysz mi wrozko????????????????????????????

Gość mitaszka
22.11.1978, Basia co dalej z moim życiem zawodowym i finansami? dziękuje

Gość jovanna1980
powołuję się na konto koleżanki Ania 04.08.1983 Rafał 28.06.1980 interesuje mnie co z moim małżeństwem czy będziemy zgodni i szczęśliwi?

Gość wrozko a czy moglabym
na email bo nie chcialabym podawac danych? mam kilka pytan

Gość wrozko a czy moglabym
podnosze bo mam malo czasu prosze..

Abcdee niestety karty raz rozłożone na pytanie tyczące się uczuć nie chcą drugi raz się układać na pytanie w tej samej "kategorii" dla tej samej osoby.

Gość ania 10.06.85
a czy ja mogę poprosić?? proszę powiedz mi czy poradzimy sobie z męzem wyprowadzajac się z domu i wynajmując mieszkanie?? i co mozesz mi powiedzieć o mirku 04.04.76

Gość Tatiannna
Ewa 17 09 71 Powiedz mi prosze wszystko co zobaczysz w kartach o Błażeju 28 12 85

izalella 30.12.86 karty pokazują, że ten mężczyzna już jest w Twoim życiu tylko uczucia nie są odkryte.

Gość michał 02.04.1980
co dalej robić? wrócić?

Gość truskawki ze smietaną
witam:) kiedy zajdę w ciążę i czy klinika leczenia przyniesie oczekiwane skutki i jaka bedzie płec Alina 18.03.1982

Matyylda82 do wieku się nie przyznam. Zdolność myślę, że mam rodzinną mimo, że nikt wcześniej się w to nie bawił a i mnie matka goniła z kartami jak byłam młodsza. Jednak wiem, że ją to też interesowało, bo znalazłam różne książki na temat np. życia po życiu. W rodzinie kobiety u nas mają dużąintuicje, w snach bywają przestrogi a duchy moich dziadków można usłyszeć w nocy jak chodzą po domu :) to wszystko brzmi niewiarygodnie, ale wiele osób z mojego otoczenia może to potwierdzić. Ja mogę wróżyć, ale nikomu nie dam gwarancji, że co piszę się sprawdzi. Sama kiedyś byłam u znajomej wróżki i sprawdziło mi się tylko to co mówiła na temat mojego przyszłego (teraz obecnego) partnera. Reszta jaką mi wywróżyła nie sprawdziła się, bo wszystko zależało to ode mnie i wiem kiedy przekreśliłam plany jakie pokazały mi karty i wybrałam inną drogę.

Gość to moze zrobimy tak ze ja poda
m email a pani się odezwie?

Gość prosze dla rodziców
Wiesława 07.07.1960 Franciszek 29.01.1960 Wróżby ogólne poprosze