Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaa

fryzjer (stylista!) obciął mnie na jezusa ;/

Polecane posty

Gość gość co był
Jak strzyze na łyso to moze mu wychodzi. Do filmu o wojnie typu lista schindlera nadaje sie idealnie. Na te czasy, niestety nie. Chyba, ze dla starszych pan, ktore nie dowidza i do tego imponuje im buractwo...

Gość gość
Dramat nie fryzjer!! Miałam włosy do ramion, chciałam nadać kształt fryzurze. Pierwsze usłyszałam ,,kto mi to zrobił,, czyli tak fatalnie obciął włosy poprzednio, a następnie wręczył brudną szczotkę i kazał rozczesać dodam, że miałam idealnie rozczesane włosy. Obciął na, nie wiem jak to nazwać, jedna z pań pisała, że na pieczarkę i to się zgadza. Włosy mam do połowy ucha obcięte od garnka równiutko. Na stwierdzenie że okropnie jestem obcięta powiedział, że nie byłam gotowa na takie zmiany. Minął miesiąc fryzura nadal dramatyczna!!! Nie polecam. Nieładnie zwraca się do pracownic, nie używa słowa proszę operuje bezokolicznikami np. umyć, rozczesać itp. Totalny brak kultury.

Gość MARIUSZ KUSIA
wszystkim PANIOM serdecznie dziekuję za kreatywną KRYTYKE i oczywiście zainteresowanie moją osobą. Wyciągnę wnioski i postaram się sprostać waszym oczekiwaniom i MOIM EGO

Gość gość
Panie Kusia do obory z taka kultura I yntelygencja :D

Ja dlatego chodzę tylko do sprawdzonego salonu, żeby uniknąć potem wstydu. Wiadomo, teraz siedzimy w domach, ale jak tylko skonczy się ten szalony czas lecę do Magii Blondu w Wilanowie, by wyglądać jak człowiek.

Ja tak samo, mam już spory odrost, a wiem, że żaden inny salon mi takiego kolory jak lubię nie zrobi 😉 Tylko Magia Blondu, mają talent do chłodnych blondów 🙂