Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkana30

praca fizyczna po in vitro

Polecane posty

Gość arkana30

Witam serdecznie Mam pytanie do dziewczyn, które przechodziły in vitro i pracują fizycznie. Czy pracowałyście po transferze? Bo niby lekarze mówią, że trzeba żyć normalnie jak przed a jednak mam co do tego obawy. Dodam ze moja praca nie jest jakaś szczególnie wykańczająca. Jestem sprzątaczką w UK sprzątam biura mam czas posiedzieć i odpocząć. proszę o odp.

po transferze mozesz spokojnie pracowac jezeli czujesz sie dobrze. ja tez mialam prace fizyczna i wzielam sobie tydzien wolnego po tf bo musialam ciezko dzwigac a bolal mnie jeszcze brzuch po punkcji. po tyg wrocilam do pracy. mi tez lekarze mowili zeby zyc normlanie tylko nie dziwgac duzo, nie kapac sie w goracej wodzie pozdrawiam

Gość izusiowa mama
Ja wróciłam, a prace mam raczej stresującą. Pierwsza ciąże straciłam. Drugą po tf leżałam plackiem (fakt 9 miesiecy) ale mam córeczkę.

Gość arkana30
Dzięki za odp. dziewczyny. W piątek mam transfer i to moje drugie podejście, więc ciągle się biję z myślami. Wcześniej odpoczywałam przez tydzień i dostawałam w domu świra niestety nic z tego nie wyszło, ale myślę, że to raczej była wina słabego zarodka 4C. Teraz mam zamiar 3 dni po transferze wrócić do pracy.

Gość arkana30
betii79- w piątek mam transfer 2 zarodków a z tego co widzę po opisie ty masz dwójkę. Powiedz mi czy pracowałaś w ciąży jak tak, to do którego miesiąca? Gdzieś czytałam, że ciąża mnoga jest bardziej ryzykowna.

Gość gość
podnosze pracuje jako osoba sprzatajaca w czwARTEK mam invitro a sobota i niedziela pracuje, nie mam mozliwosci wziasc wolnego. Czy to moze zaszkodzic ?