Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkana30

praca fizyczna po in vitro

Polecane posty

Gość arkana30

Witam serdecznie Mam pytanie do dziewczyn, które przechodziły in vitro i pracują fizycznie. Czy pracowałyście po transferze? Bo niby lekarze mówią, że trzeba żyć normalnie jak przed a jednak mam co do tego obawy. Dodam ze moja praca nie jest jakaś szczególnie wykańczająca. Jestem sprzątaczką w UK sprzątam biura mam czas posiedzieć i odpocząć. proszę o odp.

Gość jestes sprzataczka
i stac cie bylo na in vitro:O

Gość kluska.
wg mnie nie powinnas pracowac, w PL dostajesz po in vitro zwolnienie na 2 tygodnie. szczegolnie powinnas oszczedzac sie pierwsze kilka dni ignoruj takie wpisy jak ten wyzej

Gość arkana30
Dzięki za odp. kluska a co do wpisu jesteś sprzątaczką to tak jestem i stać mnie. To już moje drugie ICSI a jeśli trzeba to i na następne i kolejne......też będzie mnie stać :)

Gość janciawodnik
Ja mialam ivf i po zrobilam sobie przerwe do momentu kiedy dowiedzialam sie o ciazy.Potem pracowalam przy sprzataniu domow do polowy 7-mego miesiaca,w troche zmniejszonym wymiarze godzin i uwazalam co robie ale urodzilam o czasie i moj synek przyszedl na swiat szczesliwie.Moja ciaza nie byla w zadnym razie zagrozona.Funkcjonuj tak jak przy normalnej ciazy.Szczesliwego rozwiazania.

Gość janciawodnik
o przepraszam nie doczytalam ze pytasz" po transferze"-ja przez te dwa tygodnie odpuscilam-nie chcialam zeby potem miec watpliwosci-co by bylo gdyby i chcialam zapewnic zarodkom jak najlepsze warunki do pozostania ze mna.