Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadalam doniegl

zagadalam na niego na gg, ale juz nie bede. cwaniak z niego

Polecane posty

Gość zagadalam doniegl

w moim liceum byl jeden chlopak, ktory podobal mi sie. wydaj emi sie z eja jemu tez, bo czesro na mnie w szkole patrzyl itd, no ja na niego takze (ale to on to wszystko zaczal, gdyby nie zaczal to pewnie ja tez bym nic nie robila). w sumie to zadnego kontaktu nie mielsimy ze soba, podgladal mmnie na nk, na koniec roku nasze klasy byly na spotkaniu w jednej knajpie wiec usmiechalismy sie do siebie wtedy itd. teraz zdalismy mature. i sotanio zagadala do niego na gg. z innego nr. nie chcial pisacza bardzo poki sie nie przedstawie... no po jakims czasie przedstawilam mu sie. pisalismy troche, w sumie nawet ok bylo, flirtowalismy nawet troche w tej rozmowie, aczklwiek w rozowie stwierdzil ze jest cwany (zreszta nie musial stwierdzac, sama to zauwazylam). poza tym pisal ze wg niego to dobra cecha tlumaczac ze zawsze dziewczyny mowia ze nie lubia tej cechy a tak naprawde je to przyglada. poza tym napisal ze lubi niesmiale dziewczyny (bo ja mu pisalam ze jedna z moich cech jest niesmialosc), na pyt. dlaczego odp cos tak ze zbyt pewne siebie dziewczyny sa jak dla niego za bardzo rozwydzrone. z takich konkretow to tyle Wam przytocze. pierwsza sie w tej rozmowie pozegnalem i wyszlam z gg. na moje oko, nie jestem mu obojetna, ale on liczy na to ze bede do niego pisac, wielce zabiegac itd. ale ja do niego pierwsza wiece nie napisze. sory ale nie mam zamiaru sie za nim uganiac. wydaje mi sie ze bylby zadowolony gdybym do niego pisala itd, ale ja tak nie bede robic. chyba jest za cwanyi za bardzo pewny siebie orazuwaza ze to dla niego nie "honor" ukazywac komus zainteresowanie, pisac. to trudno a Wy jak sadzicie?

Gość proekozielona
ehh.......... przypomnialy mi sie lata liceum, kiedy tez bylam jeszcze taka romantyczna, dziewczeca.... pozdrawiam cie autorko

Gość zagadalam doniegl
dzieki za utwierdzenie mnie w tym przekonaniu.;] nieraz mam ocote do niego zagadac, ale zawsze sie opanowuje... i tak bedzie dalej! (w sumie duzo tych okazji nie bylo, bo pisalismy w poniedzialek, ale jednak juz kilka razy bylismy razem dostepni na gg). dzieki za pozdrowienia :) :)

Gość zagadalam doniegl
...

Gość zagadalam doniegl
moze sie ktos jeszcze wypowie ;]