Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terenovy

czy sa tu ladne dziewczyny?

Polecane posty

Gość szczera pomarancza
Tu nie chodzi o patyczaki, kościotrupy, tylko apetyczne szczuple ciałko z okrągłą pupą i biustem, z zachowanymi proporcjami. A przedewszystkim o ładną twarz. Takich na codzień jest mało serio.

ok ja lece, dobranoc wszystkim ;) PS.. noxi buzie ma ladna, ale charakterek hmm.. ciezki :P i wkurzajacy :P

Gość fdfdfddfdf
nanusiaaaa= tynku za malo nałożyłaś przy nosie :O

nie wiem czy malo znam dziewczyny wysokjie bardzo ladne z twarzy i bardzio zgrabne oraz nizsze ale ez sliczbe i ladnuie zbudowane chyba ze masz wymagania jak z kosmosu:)

Gość IMO13834
Tamari - ja mam prawo tutaj siedzieć. Wszakże za stadami reniferów ciągną nie ubłagalnie wilki - nie bedące częścią społeczności rogaczy. Tak samo tutaj za ładnymi (jak w tytule) samicami ciągną samce. ;)

Gość noz do chooja
lilou, ty oszustko, znam dziewczynę z twojego zdjęcia i masz je natychmiast usunąć ze stopki!!!! a jesli jestes prawdziwą moją znajomą, to proszę, jaki kierunek teraz studiujesz?

Gość szczera pomarancza
gdybyś trochę pomyślała i wpisała "obły" (czyt. przymiotników szuka się zazwyczaj w formie męskiej) to byś odrazu znalazła. Z ciekawości sprawdziłam. Pierwszy z góry link- definicja i odmiana.

imo pierdu pierdu wchodzic mozna na kazdy temat nie ejst tu napisane tylko dla ladnych jak ci moja obecnosz przeszkadza to zawsze mozesz wyjsc:)

Gość IMO13834
pijany kjójićek "na kafe? proste, że nie" Króliczek nieładny? Ryj ma szkaradny? To czemu żołnierzyk, Do Ciebie marszczył kołnierzyk? Nie lubi pasztetów maczo taki, przecież sam jest nie byle jaki. Dlatego nie ściemniaj tutaj Króliczku, tylko myśl ciepło o swoim lotniczku. :P

Gość noz do chooja
dobrawdy, mam ją w znajomych na fejsie i wiem, że jest z opola lub. co ty na to? mam jej to zgłosić?

Gość IMO13834
Noxi - Tamari JEST mila, tylko się tak droczy. A w głębi ducha, aż serducho żar oblewa, jak się jej pytam czy jest ładna. :classic_cool:

Gość szczera pomarancza
Gratulacje Noxelio, udało ci się po cięzkich próbach opanować wyszukiwarkę google.pl. Kolejnym etapem jest nauka posługiwania się słownikiem i encyklopedią.

Gość noz do chooja
jeśli jesteś moją koleżanką, to chyba byś tak nie zareagowała, a raczej ucieszyła się, że ktoś próbowałby cię bronić :O jednak nie sądzę...widzę, że wycięłąś jej siostre ze zdjęcia :O

Gość szczera pomarancza
okres mi się zbliża

Gość IMO13834
Tamari - oschła na zewnątrz, a w środku tak się gotuje, aż o interpunkcji zapomina. ;)

jebie interp:) i tak masz racje podnieca mnie ta konwersacja z toba:P najbardziej mnie jara jak czytam po raz tysieczny pyt czy jestem ladna nawet po to wchodze na kafe

Noxelia - ja pier**** bez komentarza :D:D jednak jesteście ograniczeni ludzie ... jedna wariatka pieprznie coś o kradzieży i wszystkie debilki wierzą :/

IMO, nie wiem czy zupa wyszla znowu za slona, ale wiedz ze jestes tak kurewsko nudny ze po raz ostatni ci odpisuje 🖐️

Gość noz do chooja
Noxelia ma rację jesteś bezczelna i glupia,skoro wstawiasz cudze zdjęcia na kafeterię :O

noz do chooja - wypierdalaj w podskokach i przestań siać zamęt i rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami ;/ zastanów się wariatko zanim kogoś oskarżysz o cokolwiek i się nie ośmieszaj debilko