Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terenovy

czy sa tu ladne dziewczyny?

Polecane posty

Gość noz do chooja
używasz zdjęć mojej znajomej i myślisz, że ujdzie ci to na sucho ? jeszcze śmiesz się sprzeczać

nie rozumiesz, że możesz odpowiedzieć za to? jak mozna być tak ograniczonym :O skąd masz w ogole to zdjęcie, z fejsa, z nk?

Gość IMO13834
Biedny Króliczek, smutna z niej laska. Zwiał jej lotniczek, nie dał kutaska. Teraz rozpacza, biedna samica. I się we łzach macza, niegdyś złośnica. Ja Ci współczuję, ma cna dziewojo Lotnik jest chujem, takie jest wojo. Znajdziesz innego, samca na ruję. Równie świetnego, ja gwarantuje! :P

Gość szczera pomarancza
coś lilou za ostro reaguje... Nawet, nie próbuje tłumaczeń, tylko od razu wyzywa?

założyła konto, żeby móc nasłuchać się komplementów, czego oczywiście nie zabrakło, bo moja znajoma jest bardzo ładna co za bezczelny typ:D

Gość IMO13834
I spieprzyły temat! A byłem o krok od cycków Tamari! :(

Gość IMO13834
Carolyna "Imo, strasznie mi przykro" Hmmm. Zastanówmy się jak możesz mi to wynagrodzić...:classic_cool:

Gość IMO13834
Tamari "zegnam" Ozięble? ;)

a tobie lilou proponuję usunąć zdjęcie z profilu, bo nie przedstawia ciebie, złodziejko wizerunku :D

Gość IMO13834
Karolka - nie masz co wspominać, tylko czas na zadośćuczynienie!

Gość IMO13834
Carolyna "najwyższy czas na coś mocniejszego raczej" Coś mocniejszego? Czyżby w myśl zasady "kobieta piana...". :classic_cool:

noxi , moglas wprost napisac ze jestem denna , brzydka , nie wiem co kolwiek a nie wsadzasz mnie do polki z plastikami , ja jak wyjme ten kolczyk to wygladam dobrze a ty wyjelas i twoj wyglad pozostawia wiellleee do zyczenia

Gość IMO13834
nanusiaaaa - ile ważysz? Ała! Tylko nie po oczach! :P

Gość IMO13834
nanusiaaaa "IMO 70" "70!" Mówiłem nie po oczach. :classic_cool:

Gość truskavva
a ile masz wzrostu? wydaje mi sie, ze 70kg, to duzo (ja waze 46), ale nie wygladasz na osobe przy kosci. jednak Twoj biust mocno rzuca sie w oczy :P

a Ja sie czuje swietnie w swoim ciele , i wcale nie czuje sie tak zebym bila po oczach , ze jestem taka spaslaczka , wrecz przeciwnie czuje sie z tymi kg swietnie

jestem niska mam 164 , bys moze waze za duzo , ale mam wielki biust , i jestem waska w biodrach co prawda mam troszke brzuszka i nozek ale czuje sie dobrze ;)

Gość IMO13834
Nanusiaaaa - ja wiem, ze uprawiam złośliwe czepiactwo, ale nie chrzań nam tutaj o dużych piersiach i akceptacji nadwagi. Schudnąć nie jest trudno.

Gość truskavva
i bardzo dobre masz podejscie :) najwazniejsze, ze sama sie dobrze z tym czujesz i nie masz kompleksów. wyglądasz dobrze. ja pomimo swojej wagi nieustannie chcę schudnąć :( ciągle wydaje mi się, że mam za grube nogi, za grube biodra, pupę..