Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terenovy

czy sa tu ladne dziewczyny?

Polecane posty

Gość IMO13834
truskavva "i bardzo dobre masz podejscie najwazniejsze, ze sama sie dobrze z tym czujesz i nie masz kompleksów." Byłoby super, ale to nie jest prawda.

Gość truskavva
imo nie przesadzaj, wcale nie jest jakaś GRUUBA jak co niektóre. Oby tylko nie tyła z czasem

Imo , po pierwsze po co mialabym to robic ?? ja uwazam ze jestem proporcjonalna do swojej wagi, napisalam o biuscie bo nie oszukujmy sie , przy moim wzroscie i z moim rozmiarem malo jest dziewczyn ktore sa szczuple , a jesli sa to ,to sa wyjatki , albo dziewczyny ktore powiekszaly sobie operacyjnie , nie pisz mi o chudnieciu bo ja owszem moglabym zgubic pare nawet probowalam, ale nie potrzebuje , poprostu , nie mam na to czasu , jem nie regularnie , ciagle w pospiechu a po za tym mam tez jedna przyczyne ,dzieki ktorej tez przybylo mi kg , i to jest przyczyna zdrowotna, nie bede tu z siebie robila ofiary , ale poprostu , zaczelam akceptowac sama siebie, wszystkie kobitki u mnie w rodzinie sa troche przy kosci i wcale mi to nie przeszkadza takie geny, a chudnac nie mam zamiaru .. kocham swoje cialo i czuje sie w nim swietnie:):)mam zajebisty dystans do siebie i uwierz mi ze nie przeszkadza mi to jak usiade i wyleje mi sie jakas faldka to ze mam celulit , z takim problemem wiekszosc kobiet sie boryka , ja juz sie przyzwyczailam i poki jestem w tej wadze ciesze sie , jesli bede tyc ... wtedy zaczne sie martwic poki co , nic nie bede zmieniac .... no taka kochaniutka , a ty ile wazysz i ile chcesz schudnac przy jakim wzroscie??

Gość IMO13834
Truskavva - nie słodźmy, przy jej wzroście ma ponad 10kg nadwagi - to dużo. A schudnąć nie jest trudno.

Gość truskavva
biust - 83 :( talia - 61 biodra - 83 i stety/niestety jestem niska, 160

Gość IMO13834
Nanusiaaaa - pewnie klasyczna tarczyca...

Gość IMO13834
Kółko wzajemnej adoracji, a ja jako czarny charakter. :classic_cool: Żona - czy pisałem kiedyś już żebyś pokazała cycki? :P

Witaj Proszek do prania:) Imo , moge miec i 20 , ja sie dobrze czuje w swoim ciele , i wcale nie przeszkadza , czy myslisz ze weszlam tutaj zeby sie uzalac ze mam tak jak to napisane zostalo 10 kg nadwagi?? przyjmuje na klate te slowa , Wszędzie tylko kompleksy, kompleksy, kompleksy, która z nas ich nie ma:) Ale najważniejsze jest pozytywne podejście do siebie! Żeby być piękną wystarczy się zaakceptować i pokochać swoje ciało!ja to zrobilam , i wcale nie zazdroszcze innym 50,60 kg mam swoje 70 i musze z nimi zyc , a nie chce chudnac na sile. truskaweczkoooo ja powiedzialabym ze jeszcze troche i figurka modelki:):) taka szczupla nigdy nie bylam:) i w sumie nie chcialbym ale kto co woli:) dlaczego uwazasz ze jestes za gruba??

Gość IMO13834
Zdesperowana Domowa Żona "no dzisiaj jeszcze nie" Przez "dzisiaj jeszcze nie" rozumiem, że molestowałem Cię już na temat piersi. Ufff...nadal jestem w formie. :P

Gość IMO13834
nanusiaaaa "Witaj Proszek do prania ...niesamowite bzdury truskaweczkoooo ja powiedzialabym...kolejna porcja bzdur." Kobieto, jeśli zapytałbym Cię, czy chciałabyś schudnąć, a Ty odpowiedziałabyś przecząco, to byłoby to KŁAMSTWO.

raczej nikt nie obrażał puszystych kobiet tylko dlatego, że mają kilkanaście kilo więcej. Niektórym krągłości pasują, wydobywają urodę. ALE - aby być piękną trzeba mieć odpowiednie podejście do siebie, trzeba DBAĆ o siebie i swoje ciało (makijażem, odpowiednim ubiorem, pielęgnacją). Nikt nie powiedział tutaj, że tylko szczupłe kobiety są piękne, bo to jest oczywiście nieprawda. Jak każda kobieta, tak i ja mam kompleksy. Również mam tak, że pewnego dnia wydaje mi się, że jestem piękna:o, ze mam niezłą figurę, że "dziś" mam wyjątkowo łądny makijaż, a za kilka dni czuję się okropnie w swoim ciele... Wydaje mi się, że należy mieć w sobie talent do samokrytyki i zdawać sobie sprawę, ze swoich mankamentów i potrafić je tuszować, a wtedy na pewno poczujemy się piekne we własnych oczach oraz inni będą na nas tak patrzeć

Gość IMO13834
WYSYP-SAMIC-ZE-ZDJĘCIAMI-W-STOPKACH!! Nie żebym narzekał (chociaż zdjęcia te, są trochę zbyt ubrane jak na mój gust). :P

Gość IMO13834
nanusiaaaa "Kolejna ściana tekstu." A nie lepiej schudnąć? :classic_cool:

no tak ,a kto by nie chcial skoro ma sie nadwage , fajnie byloby schudnac moze i nawet lepiej bym wygladala , mam znajomych ktorzy twierdza ze wygladam gorzej a duza grupe znajomych ktorzy twierdza ze wlasnie teraz wygladam ladnie , ja ze swoboda przyjmuje krytyke , napewno wyciagam jakies wnioski

Gość truskavva
nie wiem, to już chyba obsesja :( aż się boję jeść, żeby nie przytyć :( a czasami obżeram się tak, że aż mi niedobrze :( może dlatego, że kiedyś miałam taki okres, że przez miesiąc byłam na wyjeździe u mamy i tylko siedziałam i jadłam. przytyłam wtedy ok 7-8kg :( na szczęście szybko schudłam i teraz ćwiczę na siłowni, mało jem, aby znowu się tak nie zaniedbać. z początku chciałam powrócić do 45, a teraz jak waże 46, to 45 wydaje mi się i tak za dużo :(

a po co ja mam chudnac skoro sie czuje dobrze w swoim ciele ?????? nie czuje potrzeby , jak bede ja czula to sie wezme za siebie, mozesz mnie uwazac za grubaske , zaniedbala osobe , ja sie z tym nie zgodze

Gość IMO13834
nanusiaaaa "no tak ,a kto by nie chcial skoro ma sie nadwage , fajnie byloby schudnac moze i nawet lepiej bym wygladala" I zaczynamy robić postępy. :classic_cool: ",mam znajomych ktorzy twierdza ze wygladam gorzej" Szczerość w dzisiejszych czasach. No, no... "a duza grupe znajomych ktorzy twierdza ze wlasnie teraz wygladam ladnie ," Ale nieszczerzy nadal przeważają. :P

truskaweczko , mysle ze przy twojej wadze moglabys jeszcze przytyc 10 i ladnie bys wygladala, ciezko mi oceniac gdy nie widze Twego zdjecia , ale mysle ze powinnas wrzuc na luz ;) wydaje mi sie ze twoja waga jest ciut za mala :)

Gość IMO13834
nanusiaaaa "a po co ja mam chudnac skoro sie czuje dobrze w swoim ciele ??????" Ja bardziej się martwię faktem, iż sama siebie oszukujesz...

nie wplyniesz na mnie zebym schudla , ja nie bede sie zmianiac tylko dlatego ze jestes w grupie osob ktorym sie nie podobam . Nie musze , masz inny gust , szanuje to .

Gość IMO13834
nanusiaaaa "nie wplyniesz na mnie zebym schudla , ja nie bede sie zmianiac tylko dlatego ze jestes w grupie osob ktorym sie nie podobam ." :D:D:D:D A nie pomyślałaś, że nadwaga nie tylko nie jest atrakcyjna, ale i NIEZDROWA? Na pewno nie, bo po co.:D

nie znasz mnie wiec nie mow ze sama sie oszukuje , ja nie weszlam na ten topik zeby pisac jaaka ja jestem doskonala , nie , wrecz przeciwnie poprostu , wiem ze trzeba sie akceptowac, nie znasz mojej sytacji ja nie bede robic z siebie ofiary zwalac na przemiane materi , na problemy z oddawaniem.. nie wazne ja poprostu wiem ze nie jestem jedyna , jest wiele kobiet , Pieknych kobiet przy kosci ! duzo piekniejszych od szczuplych dziewczyn na ktorych ubrania poprostu wisza, , nie wiem dlaczego wszyscy maja za ideal kobniety babke 90 60 90 , czasy sie zmieniaja , skad wiesz jak takie dziewczyny beda wygladaly za 30 lat?? , wyglad przemija i te najszczuplejsze staja sie grubsze , zycie:)

czuje sie atrakcyjnie , nie narzekam na powodzenie u mezczyzn , wrecz przeciwnie , ,, piszesz ze zle wplywa na zdrowie , w porzadku ale to nie tylko idzie w stone osob ktore maja kilka kilka nadwagi , gorzej to wplywa na zdrowie osob ktore wygladaja jak wieszaki , wrecz wyglada obrzydliwie ... pracowalam w szpitalu widzialam , te straszne choroby , nigdy nie bede taka , wole siebie w swoim ciele

Gość IMO13834
Czy ja dałem się nabrać na projekt? :D