Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowejekjj

Ile jecie w ciazy? obzeracie sie?

Polecane posty

Gość Miraculum5
Ja miałam okres tygodniowy, ze jadłam non stop i wszystko, co wpadło mi w ręce. Wtedy dorobiłam się 2kg dodatkowo. Teraz jem normalnie, nawet jak mnie ciągnie, to omijam słodycze itp raczej szerokim łukiem. Ale jestem w 23tc i mam +/-7kg do przodu

Ja jestem w 24-ym tc i przytyłam 9 kg. Sam mój biust waży chyba ze 4 kg urósł mi do rozmiaru miseczki E, mam dość spory brzuszek. Przed ciąża miałam tendencję do tycia, wydaje mi się że przytyję jeszcze z 11 kg i to będzie moja prawidłowa waga w ciaży. Sprawdzałam na jakiejś stronce że powinnam 22 kg przytyć. Uwielbiam chrupać marchewki, jem dużo owoców, śliwek, nektarynek, jabłek, arbuza i może ze dwa razy odkąd jestem w ciąży jadłam pizze bo wiem że później ciężko byłoby mi zrzucić dodatkową wagę po fast foodach.

jestem w 23 tc nosze bliznieta przytylam 7 kg jem malo ale czesto tak jadlam od poczatku przez mdlosci i tak mi zostalo jem sporo jogurtow warzyw i owocow malo pieczywa slodycze hmmm czasem mam napad po kilku dniach postu od slodkiego i potrafie zjesc wiecej niz np jeden pasek czekolady:( bardzo czesto pije kakao slodkie syte i energetyczne ,mam nadzieje waga bedzie laskawa:)

Gość Mama słonik
Ja jestem w 30 tygodniu i obrzerałam się okropnie i poszło mi w brzuch, biust i w pupe, biustmi urósł 24 cm. Teraz naśniadanie jem np. 6 bułek, dwa jogurty i trzy jajka gotowane, obiad to dwa kotlety schabowe 5 ziemniaków i frytki, później idę na miasto zjem zapiekankę i pizzę o średnicy 30 cm, na deser trzy gałki lodów kolacja jajecznica z 5 jajek i później pół litra lodów. A brzuch mi już urusł 80 cm czyli mam 140 cm. Ledwo co wstaje i jest to brzuch rozlany. Powiem szczerze że nosze obcisłe bluzki i suknie ludzie mnie się już pytają czy to po terminie. Ale jestem dumna ze swojego brzucha.

Gość gość
Mama słonik ja jem więcej tak jadłam na początku gdzieś tak od 16 tygodnia a teraz jestem w 35 tc. Zjadłam 15 minut tu całego arbuza 2 kg a teraz mąż mi robi jajecznice z 7 jajek z boczkiem i kiełbasą. Zjadłam na śniadanie cały bochenek chleba i do tego dwie kiełbasy, na obiedzie dzisiaj byłam w KFC do zjadłam dwa największe kubełki i cola, na deser litrowe lody a kolacja dwie pizzę 40 cm od 16 tygodnia przytyłam 35 kg. Bardzo mi się ciężko kieruje autem bo brzuch mi już urósł 85 cm piersi 27 cm uda nic ale pupa dużo urosła. Jak założyłam ciążówki leginsy rozmiar 44 to majtki było mi widać a 20 minut później jak do ajta wsiadałam to mi strzeliły. Masakra a przed ciążą rozmiar 38.