Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mammmm

napisać do jego narzeczonej czy nie?

Polecane posty

Gość pytanie mammmm

Hej, nie wiem co zrobić.. umówiłam się z facetem poznanym przez neta - totalny spontan. Po miłym spacerze były miłe smsy.. bla bla Ponieważ powiedział jak ma na nazwisko nie trudno było znaleźć go na fb. Okazuje się, że ma narzeczoną (zaręczony z [tu nazwisko panny] ). On nie wie, że ja wiem. Cośtam czasem napisze, nie widzieliśmy się ponownie. Pomijam też fakt, że generalnie nieźle naściemniał o pracy, życiu itp.. Bardzo to dziwne. W każdym razie, myślicie że warto napisać do jego narzeczonej, że jej facet podrywa dziewczyny na czacie? (zapewne nie byłam jedyna).

Gość a nie wpadlas na pomysł
ze ludzie moga miec to same imie i nazwisko??

Gość ;p;p;p;p;
nie bądź siostrą miłosierdzia, nie wtrącaj się, jak Tobie to nie pasi to uciekaj ale nie wtrącaj się w czyjeś życie, jak ma wyjść charakter padalca to wyjdzie ale nie mieszaj się w to

Gość jooooooooooo
napisz do niej,niech ma za swoje patafian,chociaz i tak pewnie ci nie uwierzy,bo jak udowodnisz

Gość mężatka00554
JeŻeli jesteś pewna że to on i że to jego narzeczona to nie czekaj tylko pisz... Cham i prostak okłamuje ją i robi z niej idiotkę. Nie pozwól na to... Chciałabyś znaleźć się na jej miejscu??? Bo ja nie.

Zgadzam sie z wypowiedzią wyżej- chociaz bardziej przychylam sie do tego, ze narzeczona nie chce tego widziec. Zaslepila ją milosc widocznie i nie widzi jak on ją oszukuje.

Gość pytanie mammmm
kurcze, no właśnie z jednej strony lepiej się nie wtrącać, z drugiej głupio, żeby laska wychodziła za mąż za takiego kolesia... poza tym trochę pękam i chyba napisałabym z jakiegoś anonimowego konta.. w ogóle koles dzwonił wczoraj do mnie o 1:47 w nocy.. (nie odebrałam, nie wiem czego chciał) on jest chyba jakiś nienormalny :/

Gość mężatka00554
Ale może to będzie pewien rodzaj przestrogi, może stanie się bardziej uważna i zacznie baczniej świnię obserwować. Niekoniecznie musi Ci wierzyć ale na pewno to da jej do myślenia.

Gość matroma
Oczywiście że napisz do niej powinna o tym wiedzieć bo może ona nie zdaje sobie z tego sprawy.

Gość pytanie mammmm
Dobra, to napiszę.. zobaczymy co z tego wyniknie. Na 100% jestem pewna, że to on i że są zaręczeni a nie, że to taka ściema fejsbukowa.

Gość mężatka00554
To daj znać jak się historia potoczy

Gość hahahaaa nie mogę koleś aleś
NAPISZ oczywiście, że napisz!! jako dowód może zrób zdjęcia smsom i wklej

Gość pytanie mammmm
eh, smsy pokasowałam, został tylko taki jeden całkiem niewinny... trudno, może przynajmniej ją to zainteresuje i pogada z nim.

Gość jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimkaaaaa
moja koleżanka była kiedyś w sytuacji jak ta narzeczona, no i właśnie napisała do niej jakaś laska z którą umawiał się jej facet. debil się wyparł, ale dowody były niezbite...długa historia w sumie. ostatecznie się rozstali, i moja koleżanka jest bardzo szczęśliwa, że została w porę ostrzeżona. więc pisz.

Gość mężatka00554
I pewnie nie chciałabyś wiedzieć że chłopak/mąż cię zdradza? Pewnie lepiej udawać że się nie widzi jak jeden człowiek krzywdzi drugiego. A jak by ktoś dziecko na ulicy bił też byś się nie wpierd*****?

Gość mialam taka syt
kiedys doradzilabym ci zeby powiedziec narzeczonej ale mialam podobna sytuacje i zle na tym wyszlam. Poznalam kolesia na imprezie, mily przystojny podrywal mnie a ja dalam sie poderwac. pozniej wpisalam jego imie nazwisko w wyszukiwarce NK i okazalo sie za ma konto razem z żoną! Napisalam na to konto do niej (on byl w pracy wiec nie mial dostepu do netu) i ta zdzira mnie zwyzywala, napisala ze jej mezulek ja kocha i nigdy by jej nie zdradzil... biedna naiwniaczka. Niektorzy nie chca widziec prawdy wiec czy warto sie w to mieszac?

Gość fdffff
napisz anonimowo

no i on jej powie, ze jestes psychilka ktora chce go jej odbic i wyjdziesz na debilke.. ludzie sie zdradzaja na prawo i lewo i czemu chcesz sie koniecznie w to mieszac? zycie mnie nauczylo ze nie warto.. to jest tylko zdrada a ne bicie dziecka na ulicy. czyli nie twoja sprawa..

Gość pytanie mammmm
no to napisałam. oczywiście nie ze swojego konta, zresztą facet nie zna mojego nazwiska a ja na fb nie mam zdjęć.. jakby co. trochę się boję :o

Gość jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimkaaaa
napisz do niej z anonimowego konta. pewna dziewczyna uratowała w ten sposób moją przyjaciółkę przed zdradzaczem, więc ja jestem za tym, żeby pisać!

Gość Ja zrezygnowalam
Żona ma racje. Nie wtracaj się do ich związku.

Gość Co coco
Conapisslas?