Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mammmm

napisać do jego narzeczonej czy nie?

Polecane posty

To się nazywa wnioskowanie nie wprost to się raczej nazywa twoja nadinterpretacja :)

"to się raczej nazywa twoja nadinterpretacja" Moglibyśmy się pobawić w rozkładanie tego co powiedzieliśmy na części pierwsze i wtedy by co innego wyszło... ale mi się nie chce :P Wracając zaś do Twego pytania, skoro nie chcesz na swój temat to na jaki byś chciała porozmawiać? O ile chcesz dalszej dyskusji :)

Moglibyśmy się pobawić w rozkładanie a tak dobrze zacząłeś :>:P kolorowych:)

Gość blebleblebleble.....
Pewnie. Widze autorko ze zalazl Ci za skore ten koles. Ja osobiscie bym sie wkurzyla jak na czacie gadalabym z gosciem potem bym sie z nim umowila a potem on by do mnie pisal a na koncu odkrylabym ze ma narzeczona. Bo niby co odskocznia jakas bylas czy co? gdyby na tym czacie napisal Ci ze ma narzeczona ze im sie nie uklada i ze chce pogadac to inna sprawa. Kobiety powinny byc solidarne. Smialo pisz do niej - tylko ja by zrobila to w sposob taktyczny - zeby laska Cie polubiala a w stosunku do niegowyciagnelakonsekwencje.... bo teraz czacik i spotkanko a nastepnym razem z inna romans... Ja bym napisala do niej normalnie - w koncu jestesmy dorosli i cal aprawde... Ze bardzo ja przepraszasz ale jakis czas temu poznalas na czacie kolesia fajnie Ci sie gadalo z nim, wiec sie umowilas poszlas z nim na spacer no i z eon pisze smsy i wydzwania po nocy... i zaznacz ze nawet by ci sie to moze spodobalo gdyby nie fakt ze odkrylas ze on ma rzeczona o ktorej nie wspomnial ani troche. I ze przepraszasz jeszcze raz z enei wiedzialas o jej istnieniu i ze ty sie z tego wysofujesz i nie chce z gosciem miec nic do czynienia. Pozdrawiam

Gość nie mam czasu na sex
NAPISZ!!!! Lepiej niech teraz się dowie...!!!

Gość blebleblebleble.....
acha zapomnialam napisac ze mialam tak raz poznalam goscia na czacie i po ilus tam rozmowach przeszlismy na skypa, gadalismy chyba z tydzien, a po tygodniu napisala do mnie laska- hej z tej strony narzeczona x chcialam przeprosic za narzeczonego ale troche go ponioslo ......dla mnie komunikat byl jasny- nie mialam pojecia o jej istnieniu- ....... potem juz na spokojnie pogadalysmy chwilke na skypie nawet. Opisalam jej cala sytuacje i tez przeprosilam - na co sie dowiedzialam ze to nie ja musze przepraszac za cokolwiek a ona go zabije .....

"Zawsze szczery nie ma wyższego wykształcenia, sam się do tego przyznał, nie odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące studiów. Zresztą to po nim widać." jeden z lepszych tekstów tego tematu, anetka w roli wszechwiedzy :D

to prawda, anetka ma materiał na Twoją min. 500 stronicową biografię (czy o jakieś 100 stron przesadzam?) :)

Gość a może by tak
nadal odpowiedzi brak... ale telefony kolesia ustały więc jak dla mnie jest dobrze.

Myślę, że przede wszystkim należy powiedzieć mu o wszystkim. Faceci są słabymi kłamcami i jeżeli Cię oszukał to albo sie przyzna albo wyczujesz, iż nie jest szczery.